diumenge, 17 d’octubre del 2010

EL FEMENÍ "C", IMPARABLE (2-0)

















RCD Espanyol Femení “C”: 2 – AE La Salle Premià: 0


Derroten al líder

Ahir tarda a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, el tercer equip femení del RCD Espanyol s’enfrontava al líder del grup tercer de Primera Catalana Femenina, la Salle Premià.
Va ser un encontre amb dues cares ben diferenciades: El primer període es va veure a les del Maresme dominant la medul·lar, tancant inclòs en certes fases del mateix al conjunt blanc-i-blau, però sense pogué treure fruït del major domini i possessió de l’esfèrica, ja que en prou feines hi van haver-hi ocasions clares de gol. Per contra, l’Espanyol va ser l’amo i senyor en el segon temps, on potser les visitants van pagar l’esforç realitzat i el quadre de Lino Ramírez va disposar al marge dels gols d’ocasions clares com una pena màxima errada just abans del primer gol perico.

Primer temps de domini estèril de les premianenques

Poc que explicar del primer temps. Un domini altern al començament va donar pas progressivament a un major control del joc per part del conjunt del Maresme (que era el primer equip de l’entitat) i als deu minuts de joc una de les poques ocasions de gol, una rematada rebutjada a còrner per Mireia Nàgel que va estar molt segura i ben recolzada per la seva cobertura que pràcticament no va donar opció a les grogues.

La segona ocasió de La Salle, un llançament llunyà que es va estavellar a la part exterior del travesser. Va ser tot el bagatge ofensiu del líder malgrat el seu major control i domini del joc en aquest primer temps.


Canvi de guió al segon temps

En el segon període va canviar completament la decoració, desprès que Lino Ramírez mogués banqueta. L’Espanyol va sortir molt més convençut de les seves possibilitats i va començar a moure la pilota amb molt més criteri i eficiència arribant i trepitjant les immediacions de la porteria premianenca. Ja als cinc minuts de la represa, una mitja volta d’una davantera perica va acabar sortint a còrner desprès de rebotar en una defensora. Era la primera vegada pràcticament que s’arribava amb perill i el començament del domini espanyolista en el partit.

Als nou minuts del segon temps, una centrada de Sandra De La Cruz fan impacte al braç d’una defensora. El col·legiat no ho dubta i assenyala el punt de penal. El llença la pròpia migcentre espanyolista, però el seu xut li surt fluix, la portera de La Salle endevina per on va el llançament i rebutja llençant-se a la seva esquerra, (foto 9ena.).


La més difícil, dins...

Si Sandra De La Cruz va errar el penal, per aquelles misterioses coses que té i donen gràcia aquest esport, seria la pròpia jugadora espanyolista qui un minut desprès enviaria un autèntic obús des de gairebé trenta metres, i acabaria allotjant-se dins la porteria del conjunt del Maresme. S’acabava d’obrir la llauna i l’Espanyol portava l’aigua al seu molí. Ara, amb el marcador a favor, les espanyolistes podrien jugar amb més confiança i soltesa.

L’acció negativa del matx, una topada frontal de la jugadora espanyolista Sandra Anglada amb la dorsal vuit de la Salle Premià que va donar amb les dues jugadores a terra (foto 13ena), sent la central espanyolista la que va sortir pitjor parada i va necessitar ser substituïda. Des d’aquí desitgem que tot hagi quedat amb l’ensurt i s’hagi recuperat la valenta jugadora espanyolista.

Es va considerar punible una caiguda de Mónica Bácter dins l’àrea per part del poc públic local present desprès de controlar una centrada des de banda dreta dins l’àrea i sortir desequilibrada amb el contacte amb una defensora visitant. L’àrbitre no va assenyalar res i el joc va continuar.

La pròpia Mónica va gaudir d’una clara ocasió per sentenciar, arrancant per velocitat en contracop però en el darrer moment un mal control l’impedeix culminar la jugada amb un remat letal.


Ariadna Forment, signa la sentència

A falta de sis minuts per la fi del partit, seria Ariadna qui també d’un bon xut des de fora de l’àrea de càstig, supera a la portera premianenca i eleva a definitiu el resultat de 2-0. En els darrers minuts, dues ocasions pels dos equips: Un lliure directe que llença la dorsal 16 visitant i que la meta espanyolista molt segura atura amb una bona intervenció, i un contracop en la que Montse arriba un pèl tard a l’acció i sortint jugant-se el físic la portera de La Salle, rebutja la rematada de la davantera local.

Destacar en el partit la presència en l’onze titular de la joveneta María Garrido que amb edat infantil (13 anys) ha jugat ja el seu segon encontre amb el tercer equip femení de l’entitat, així com Jazmina Alarcón (juvenil-cadet) que ja va debutar en l’amistós de Calldetenes del dimarts.

Tres punts del Femení “C”, que encadena el quart triomf consecutiu i que restarà pendent del resultat d’aquesta tarda del Badalona a Palautordera, en encontre que enfrontarà als altres dos equips que de moment segueixen el deixant de les espanyolistes i que també es trobaven amb ple de triomfs a la classificació.


RCD Espanyol: Mireia; Judith, Anglada, Andrea Rius, Xènia; Sandra de la Cruz, Mónica, Bácter, María; Sara Navarro, Montse i Ariadna.

Substitucions: En el minut 23 Altmann i Elena per Mónica i María. En el m. 46, Jasmina, Mónica, Ester, Anna López, en el lloc de Judith, Elena, Montse i Ariadna. En el m. 73, Judith per Sandra Anglada per lesió. En el 76’ Ariadna i Montse per Altmann i Anna Pascual. En el 86’ María i Altmann per De la Cruz i Jasmina.

Gols: 1-0: De la Cruz, m. 55; 2-0: Ariadna, m. 84.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià, duel entre els dos primers classificats del grup tercer de Primera Catalana Femenina. Malauradament, molt poc públic malgrat que la meteorologia ens va obsequiar amb una tarda excel·lent, assolellada amb cel totalment seré.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

tinc 13 anys, sóc del 1997 ! jajaja

maria garrido

Josep Maria ha dit...

Aixó em va dir un "ocellet", jeje.. Però al web oficial del RCD Espanyol posa 18/04/1996... per tant, l'error a la fitxa del club. Millor que en tinguis 13...
Savia que ho lleigiries i així seria la forma més idònia per pogué dir que en el web oficial del club no està correctament possat...
Gràcies, a seguir jugant bé, i salutacions maca...

Anònim ha dit...

Va jugar Anna Lopez i no Anna Pascual.

Josep Maria ha dit...

Disculpes! Sempre jugueu al vespre amb molt poca llum, i no coneixo a totes les jugadores

Anònim ha dit...

Molt bona feina J.Maria.
r.rius

Anònim ha dit...

M'ho havia descuidat:
està molt currat tot, gràcies per tot!!

salut

maria garrido




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M