COMPTA ELS PARTITS PER VICTÒRIES

Foto d'arxiu:
Albarrán, golejador del Juvenil "B" des dels onze metres.

C.E. Mercantil: 0 – RCD Espanyol Juvenil “B”: 2

En encontre corresponent al grup setè de Lliga Nacional Juvenil, l’Espanyol B es va imposar al CE Mercantil per 0-2 en un partit que es tenia que jugar a la Ciutat Esportiva per calendari, però que el club sabadellenc va demanar permutar l’ordre dels dos encontres davant l’Espanyol ja que servia com a inauguració de les noves instal•lacions d'Arrahona-Merinals i al mateix temps tingué lloc la presentació oficial de tots els equips del club.

L'acte previ d'inauguració oficial de les instal·lacions va comptar amb la presència de l'Alcalde de Sabadell, senyor Bustos, del President de la FCF, Jordi Casals, i del cap de comunicació i relacions externes del RCD Espanyol, el sabadellenc Xavi Andreu.

En l’aspecte pròpiament futbolístic del partit dir que l'Espanyol es va veure com pràcticament en el primer minut, mitjançant un clar i innocent penal per mans de Joserra dins l'àrea, Albarrán el transformava i avançava als pericos en el marcador.

Malgrat que els locals van intentar buscar l’empat va ser el conjunt de Dani Poyatos qui mitjançant Rufo va sentenciar el partit al culminar un ràpid contracop a la sortida d’un còrner executat pel Mercantil. Els espanyolistes va estar a punt de tornar a marcar en dues rematades de Jafar, una al pal i l'altre aturada amb una gran intervenció del porter del Mercantil, Óscar.

A la segona part amb un joc molt directe i agressiu van començar els locals a generar ocasions clares en rematades d'Enric, de Soto, d'Arnau i de Jairo que la cobertura espanyolista o en darrera instància el meta espanyolista, van impedir que acabessin en gol.

Els blanc-i-blaus van obtenir el quart triomf en altres tants encontres disputats (Gramanet, Terrassa, Castelldefels i Mercantil) i continuen segons a la classificació.

CE Mercantil: Óscar, Joserra, Ángel, Aitor, Keke, Arnau, Soto, Boada, Enric, Chipi, i Marroco.
Substitucions: Pepo per Boada, m. 46; Jairo per Marroco, m. 46. Alex per Joserra.

RCD Espanyol: August, Albarrán, Héctor, Pablo, Aitor, Luis, Verdú, Miravent, Jaffar, Rufo i Kilian.
Substitucions: Adrián per Pablo, m. 58; Ruiz per Verdú, m. 69; Alex per Aitor, m. 80; i Javi per Luis, m. 80.

Àrbitre: Rafael de San Nicolás García, del comitè territorial català, delegació del Garraf – Penedès, auxiliat en bandes per Córdoba Sánchez i Ballesteros Mantecas. Ha expulsat amb vermella directa el local Chipi (84') i el visitant Albarrán (84').

Gols: 0-1: Albarrán, m. 1; 0-2: Rufo, m. 27.

Fonts de les dades: CE Mercantil i Radio Sabadell.

CLASSIFICACIÓ LLIGA NACIONAL JUVENIL Grup 7è.