divendres, 22 d’octubre del 2010

PLE DE TRIOMFS EN BENJAMINS

FUTBOL 7

CF Palau Solità i Plegamans: 1 – RCDE Benjamí “A”: 6 (16)

Triomf del Benjamí “A” espanyolista en encontre disputat el passat diumenge a terres vallesanes, per un altre contundent resultat d’escàndol: 1-16 que quedarà oficialment en un 1-6 però que no amagarà un cop més la diferència entre els diferents clubs en aquesta Primera Divisió de Benjamins.

Els gols espanyolistes van ser marcats per Joel (4), Kilian (3), Aranau, Amadou i Adri (2), i Oscar, Maxim i Dani en una ocasió. El conjunt espanyolista ha vençut en els tres encontres disputats, ja que es va suspendre el corresponent a la segona jornada de lliga al Xevi Ramon de Vilassar de Mar degut a la participació en el Torneig de la Moraleja. Aquest encontre es jugarà si no hi ha variació de dates, el proper 27 d’octubre a les 19:00 en la localitat del Maresme.


RCD Espanyol Benjamí “B”: 4 – FC Fruitosenc “A”: 3

Gran remuntada del conjunt espanyolista aconseguida en el camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Desprès d’anar perdent per 1-3, els blanc-i-blaus li van donar la volta al marcador i van acabar sumant el quart triomf consecutiu des que va començar la competició de lliga.

Els gols espanyolistes van ser aconseguits per Dereck, Lucas, Ruben i iliaix. El RCDE encapçala junt al Manresa la classificació del grup segon de Primera de Benjamins.











RCDE Prebenjamí: 7 (8) – CD Pujades: 2

El prebenjamí del RCD Espanyol (que enguany milita al grup setè de la Tercera Divisió de Benjamins davant equips de categoria benjamí), va derrotar per 8-2 (resultat oficial 7-2) al CD Pujades en encontre disputat a la Ciutat Esportiva de Sadrià, en el camp de F-7.











S E N T I M E N T P E R I C O . C O M