dimarts, 19 d’octubre del 2010

BON PARTIT DE L'ALEVÍ "A"
QUE DERROTA AL LÍDER (4-0)

RCD Espanyol Aleví “A”: 4 – UFB Jàbac i Terrassa: 0

Era un encontre entre el líder del grup segon de Primera Aleví, (els egarencs) i el quart classificat (els blanc-i-blaus). Ambdós conjunts havien fet ple i formaven part del quartet d’equips que encapçalaven la classificació. I tot i que l’Espanyol va acabar plasmant sobre el terreny de joc la seva superioritat, la Unió del Futbol Base Jàbac i Terrassa va plantar cara al conjunt de Miguel Ángel Samprón i va vendre cara la seva pell.

Fode va obrir el marcador culminant una acció individual aconseguint un gol amb una gran definició i va encaminar l’equip cap el triomf. L’extrem esquerra Joel, anota el segon d’un bon tret, i estableix el resultat que reflectiria al descans.

En el segon temps, primer Arnau en el tercer quart i posteriorment en el darrer quart Marc Bernils, ampliaren l’avantatge establint el marcador final de 4-0.

Com a nota a tenir en compte del partit, dir que vam pogué veure de nou en acció a l’extrem Josep i al davanter Arnau, que en anteriors encontres a Sadrià eren baixa per diverses lesions.

De sortida, Samprón va alinear a Adrià a la porteria, Dani Reina, Albert (capità), Marc Llinares, Sergi, Guillem i Fode. També van participar en el triomf, Alex (porter suplent dissabte), Bernils, Jairo, Pol, Joel, Josep i Arnau.