dijous, 21 d’octubre del 2010

ESPANYOLISTES A LES DIFERENTS SELECCIONS

Edgar Badía.

Albert Blázquez


Jordi Amat





Edgar Badía, Jordi Amat i Albert Blázquez amb la sub-19

La selecció sub-19 espanyola està disputant aquests dies en terres lituanes, la fase de classificació pel Europeu Sub-19. En el primer dels encontres davant l’amfitriona Lituania, el conjunt de Lopetegui va vèncer per un contundent 6-0 a la selecció bàltica. El meta Edgar i el lateral Blázquez van jugar els noranta minuts del partit, mentre que Jordi Amat va ingressar en el terreny de joc al minut 64.

Avui al migdia disputava el seu segon encontre davant Armènia, i el combinat espanyol ha vençut per 3-0. Edgar Badia i Jordi Amat han sortit de titulars i han disputat els noranta minuts mentre que Albert Blázquez, que també ha estat titular, ha sigut substituït al descans.
El darrer encontre tindrà lloc el proper 24 del corrent, davant la selecció d’Israel a les 15:00 hores.


Arroyo amb la sub-17




Oscar Arroyo, lateral dret del juvenil “A” espanyolista és també altre dels jugadors que aquests dies es troba amb les diverses seleccions espanyoles que estan disputant diferents campionats.

El defensor blanc-i-blau que no va pogué estar present per aquest motiu al darrer encontre que l’equip del “Cholito” Martín Posse va disputar al Feliu i Codina davant la Damm i que va donar el liderat en solitari pels espanyolistes, ha disputat els dos encontres sencers davant Moldàvia (4-1) i Finlandia (3-0) que el combinat sub-17 espanyol ha disputat i que li ha valgut la classificació per la següent fase d’aquest europeu en categoria sub-17. Demà, a les 18:00 hores, disputarà el tercer i darrer encontre davant la selecció de Russia, i amb un sol punt li val per ser primera de grup en aquest mini torneig disputat a Benidorm
.

Ruben Duarte, a la sub-16



El central en edat cadet del RCD Espanyol, ha estat cridat per participar en els entrenaments que en la Ciudad del Fútbol de Las Rozas, tindran lloc entre els dies 25 i 27 d’octubre.



1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola pericos/ques:
felicitats a la pedrera del RCD Espanyol que està demostrant que és una de les millors del món, com es demostra en aquestes convocatories, de jugadors amb Espanya, llàstima que el club no defensi els interessos del B, cedint els nostres jugadors a altres equips, x tenir un equip mediocre en 3 divisió, tenen que haver dimissions, i pujar l'equip on es mereix, 2 divisió.
Adéu.Jose Carrera




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M