dissabte, 24 de juliol del 2010

PRIMERA PROVA POSITIVA (0-4)

TORNEIG VILA DE PALAMÓS


CF Palamós: 0 - RCD Espanyol: 4

L’Espanyol ha vençut 0-4 en el primer amistós de la pretemporada en encontre disputat en el Mpal. de Palamós davant l’equip local. Ha estat una primera prova per Mauricio Pochettino que ha alineat dos equips pràcticament diferents en cada temps, i en el que no s’ha pogut veure per lesió ni a Dátolo ni a De la Peña i Baena, aquests darrers per precaució. La nota positiva del partit la tornada de Chica i de Javi Márquez després de les seves lesions que els apartaren del tram final de la temporada passada.

Degut a la categoria del rival, poques conclusions es poden treure del partit, que haurà servit per començar a agafar el ritme físic adequat, polir aspectes tàctics i veure als joves jugadors de la pedrera espanyolista.


El primer temps dominat absolutament per l’equip de Mauricio Pochettino que ha transformat una de les poques ocasions de gol que ha disposat. Dir que Kico Casilla ha defensat la porteria espanyolista, i com a novetats la presència de Galán al lateral dret (i amb la sortida de Chica al segon temps, s’ha situat a l’eix de la cobertura), i de Manu Molina, que ha lluitat molt formant parella en la medul•lar amb Moisés, i Álvaro Vázquez en la punta esquerra d’un atac que ha lluït ben poc en el primer període.

L’Espanyol ha dominat el centre del camp imposant la seva millor qualitat davant un conjunt de Tercera Divisió, ha triangulat bé, però davant un Palamós ben atrinxerat en defensa, ha gaudit de poques ocasions en les que el perill hagi sovintejat la porteria empordanesa.

Els blanc-i-blaus s’han avançat després que en el llançament del segon servei de cantonada des de l’esquerra de l’atac perico hagués estat rematat de cap per Nico Pareja, i Ivan Alonso també de cap en l’àrea petita davant la indecisió de Bayona hagi enviat l’esfèrica al fons de la porteria.

La segona ocasió, un xut al quart d’hora de Luis que impactant en un defensor surt a córner. El llançament del cinquè servei de cantonada per Verdú des de l’esquerra, ha estat rematat de cap per Amat blocant el meta Bayona.

L’única ocasió local ha estat una combinació de Marc Vila obrint a la dreta al lateral Elías qui ha centrat passat al segon pal, on lliure de marca, Richi ha rematat de volea cobrint bé l’angle curt, el meta Kico Casilla avui titular en aquest primer temps.

La darrera acció ofensiva espanyolista una passada en profunditat de Didac no ha estat controlada dins l’àrea per Luis García.-

En el segon temps, equip diferent, amb el romanès Dinu a la porteria i la presència tant de Víctor Àlvarez com posteriorment de Lucas Porcar (jugadors del filial en aquests moments) que s’han incorporat a darrera hora a la concentració espanyolista per disputar aquest encontre. Mencionar que Callejón ha disputat el segon temps, (i per no perdre la costum, amb el mateix “encert” cara a la porta contraria que l’ha caracteritzat en les dues temporades que porta a Can Perico), malgrat s’estigui negociant el seu traspàs.

Només iniciar-se el segon període, als dos minuts de joc, de nou de còrner mitjançant aquest cop Galán (estrena amb gol), l'Espanyol ha fet pujar el segon al marcador en rematar de cap.



Un Espanyol més fresc, ben mogut per Javi Márquez (la nota positiva del matx), ha imposat un joc més ràpid i amb més clarividència en atac, amb un Coro amb molta mobilitat i un Osvaldo letal com sempre.

Per contra, també el Palamós ha trobat autèntics forats pel cantó esquerra de la cobertura espanyolista, en varies jugades de Marc Vila que ha arribat a posar en seriosos problemes la porteria espanyolista. En una d’elles, no arriba per molt poc a la seva centrada Joel Múrcia (ex jugador del futbol base espanyolista que va arribar fins al juvenil B).

Una falta sobre Verdú en línia de tres quarts, es treta ràpidament pel propi jugador espanyolista passant en profunditat a Osvaldo, qui amb contacte amb Piferrer, cau desequilibrat per l’acció del defensor i el col•legiat no dubte en assenyalar el màxim càstig. L’executa el propi jugador italo-argentí, amb la serenor pròpia d’una amistós, enganyant Bayona i col•locant-li en un xut fluix la bola a la seva esquerra ajustada al pal.

Callejón ha pogut marcar el quart en un u contra u davant el meta local, en rebre una excel•lent passada en profunditat de Javi Márquez que el deixava tot sol, però l’extrem de Motril no ha pogut superar al porter i la seva rematada ha estat rebutjada pel peu de Bayona, rematant molt alt Lucas, la bola refusada. Tampoc ha tingut millor fortuna en un xut que buscant l’escaire s’ha marxat desviat.

L’Espanyol ha pogut incrementar el compte golejador en jugada individual d’Osvaldo que no ha pogut culminar Víctor Álvarez amb oposició d’un defensor o en un xut des de mig del camp al veure avançat al meta suplent local Carós, que ha sortit per sobre el travesser després de botar en el mig de l’àrea petita. També Ferran Corominas ha estat a punt de marcar quan el seu llançament s’ha estavellat al travesser.

El Palamós ha estat més a prop de inaugurar el seu compte, quan una penetració fins la cuina de Marc Vila ha acabat amb un refús de Jordi Amat sobre pròpia porta interceptant la passada de la mort, que Dinu ha salvat a falta de tres minuts per la fi del partit i el darrer gol del partit, una bona acció de Coro que ha deixat una passada de la mort per Osvaldo que alt i pel centre ha aconseguit establir el definitiu 0-4 quan es complia el minut 88.
Callejón finalment tampoc ha marcat després d’una centrada de Chica que engaltant tal com li venia una volea gens fàcil, ha rematat fora.


Fitxa Tècnica:
CF Palamós: Bayona, Elías, Micaló, Borges, Subi, Corredor, Venzal, Marc Vila, Ritxi, Joel Murcia, Carles Roca.


En el segon temps: Bayona, Elías, Pifarrer, Borges, Subi, Torrent, D. Cornellà, Sánchez, Marc Vila, Joel Murcia, i Quintanilla. En el 67, Carós per Bayona, i en el 71, Arnau per Joel Múrcia.

RCD Espanyol: Kico Casilla, Galán, Nico Pareja, Amat, Didac Vilà, Moisés, Manu Molina, Luis García, Verdú, Álvaro Vázquez i Ivan Alonso.

Segon temps: Dinu, Chica, Víctor Ruiz, Galán, Víctor Álvarez, Forlín, Javi Márquez, Verdú, Coro, Callejón i Osvaldo. En el 63’, Lucas Porcar per Verdú, i en el 82’, Amat per Galán.


Gols: 0-1: Ivan Alonso, m.7; 0-2: Galán, m. 47; 0-3: Osvaldo (pen.), m. 62; 0-4: Osvaldo, m. 88

Àrbitre: Pere Barceló Roca del comitè territorial català, delegació de Girona.

Incidències: Camp Mpal. de Palamós. Presència de nombrosos seguidors espanyolistes en les grades. En la llotja, Daniel Sánchez Llibre, i el seu Conseller Delegat Joan Collet i el vicepresident Ramon Condal, i el conseller Fernando Molinos entre altres. El President del Palamós ha fet lliurament d’un record de la efemèrides al president espanyolista. L’Espanyol ha vestit la nova indumentària amb motiu del 110è aniversari, amb dues meitats (una blava i una blanca). Ferran Corominas ha actuat com a capità en el segon temps i l'Espanyol s'ha endut el Torneig Vila de Palamós.


COMUNICAT FCPE
ENVERS EL CIUTAT DE BARCELONA


Ciutat de Barcelona-Memorial Fernando Lara

La Federació Catalana de Penyes agraeix al Reial Club Deportiu Espanyol els esforços realitzats en la renegociació del contracte amb l'empresa Mediapro per a aconseguir que les entrades dels socis per al Trofeu Ciutat de Barcelona, que enfrontarà l´Espanyol davant la Sampdoria el pròxim dia 31, siguin gratuïtes.

La Federació Catalana de Penyes del Reial Club Deportiu Espanyol fa una crida a socis, afeccionats i penyes per tal que tot i les dificultats per les dates acudeixin a l´Estadi per tal d´animar al nostre equip davant el conjunt italià de Gènova.

Al mateix temps i després de l'esforç de totes les parts implicades la FCPE es posa a la disposició del club per tal de col·laborar en el que sigui necessari per tal que les pròximes edicions del prestigiós Trofeu Ciutat de Barcelona segueixin sent un èxit".

JUNTA FCPE

CALENDARI JUVENIL "A"
DIVISIÓ D'HONOR GRUP III

DIVISIó D'HONOR JUVENIL - GRUP 3r.

Jornada: 1 - Data: 05/09/2010 Jornada: 16 - Data: 12/12/2010


C.E. L´HOSPITALET - C.F. BADALONA
S.D. HUESCA, SAD - R.C.D. MALLORCA, SAD
S.D.J. SALLISTA - C.F. DAMM
U.D. POBLENSE - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD
GIMNASTIC DE TARRAGONA, SAD - C.D. SAN FRANCISCO
A.E.C. MANLLEU - U.D. CORNELLA
F.C. BARCELONA - GIRONA F.C., SAD
UD AT GRAMENET MILAN - U.E. LLEIDA, SAD


Jornada: 2 - Data: 12/09/2010 Jornada: 17 - Data: 19/12/2010


C.F. BADALONA - UD AT GRAMENET MILAN
R.C.D. MALLORCA, SAD - C.E. L´HOSPITALET
C.F. DAMM - S.D. HUESCA, SAD
R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD - S.D.J. SALLISTA
C.D. SAN FRANCISCO - U.D. POBLENSE
U.D. CORNELLA - GIMNASTIC DE TARRAGONA, SAD
GIRONA F.C., SAD - A.E.C. MANLLEU
U.E. LLEIDA, SAD - F.C. BARCELONA


Jornada: 3 - Data: 19/09/2010 Jornada: 18 - Data: 09/01/2011
C.F. BADALONA - R.C.D. MALLORCA, SAD
C.E. L´HOSPITALET - C.F. DAMM
S.D. HUESCA, SAD - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD
S.D.J. SALLISTA C.D. - SAN FRANCISCO
U.D. POBLENSE - U.D. CORNELLA
GIMNASTIC DE TARRAGONA, SAD - GIRONA F.C., SAD
A.E.C. MANLLEU - U.E. LLEIDA, SAD
UD AT GRAMENET MILAN - F.C. BARCELONA


Jornada: 4 - Data: 26/09/2010 Jornada: 19 - Data: 16/01/2011


R.C.D. MALLORCA, SAD - UD AT GRAMENET MILAN
C.F. DAMM - C.F. BADALONA
R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD - C.E. L´HOSPITALET
C.D. SAN FRANCISCO - S.D. HUESCA, SAD
U.D. CORNELLA - S.D.J. SALLISTA
GIRONA F.C., SAD - U.D. POBLENSE
U.E. LLEIDA, SAD - GIMNASTIC DE TARRAGONA, SAD
F.C. BARCELONA - A.E.C. MANLLEU


Jornada: 5 - Data: 03/10/2010 Jornada: 20 - Data: 23/01/2011


R.C.D. MALLORCA, SAD - C.F. DAMM
C.F. BADALONA - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD
C.E. L´HOSPITALET - C.D. SAN FRANCISCO
S.D. HUESCA, SAD - U.D. CORNELLA
S.D.J. SALLISTA - GIRONA F.C., SAD
U.D. POBLENSE - U.E. LLEIDA, SAD
GIMNASTIC DE TARRAGONA, SAD - F.C. BARCELONA
UD AT GRAMENET MILAN - A.E.C. MANLLEU


Jornada: 6 - Data: 10/10/2010 Jornada: 21 - Data: 30/11/2011


C.F. DAMM - UD AT GRAMENET MILAN
R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD - R.C.D. MALLORCA, SAD
C.D. SAN FRANCISCO - C.F. BADALONA
U.D. CORNELLA - C.E. L´HOSPITALET
GIRONA F.C., SAD - S.D. HUESCA, SAD
U.E. LLEIDA, SAD - S.D.J. SALLISTA
F.C. BARCELONA - U.D. POBLENSE
A.E.C. MANLLEU - GIMNASTIC DE TARRAGONA, SAD


Jornada: 7 - Data: 17/10/2010 Jornada: 22 - Data: 03/02/2011


C.F. DAMM - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD
R.C.D. MALLORCA, SAD - C.D. SAN FRANCISCO
C.F. BADALONA - U.D. CORNELLA
C.E. L´HOSPITALET - GIRONA F.C., SAD
S.D. HUESCA, SAD - U.E. LLEIDA, SAD
S.D.J. SALLISTA - F.C. BARCELONA
U.D. POBLENSE - A.E.C. MANLLEU
UD AT GRAMENET MILAN - GIMNASTIC DE TARRAGONA, SAD


Jornada: 8 - Data: 24/10/2010 Jornada: 23 - Data: 13/02/2011


R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD - UD AT GRAMENET MILAN
C.D. SAN FRANCISCO - C.F. DAMM
U.D. CORNELLA - R.C.D. MALLORCA, SAD
GIRONA F.C., SAD - C.F. BADALONA
U.E. LLEIDA, SAD - C.E. L´HOSPITALET
F.C. BARCELONA - S.D. HUESCA, SAD
A.E.C. MANLLEU - S.D.J. SALLISTA
GIMNASTIC DE TARRAGONA, SAD - U.D. POBLENSE


Jornada: 9 - Data: 31/10/2010 Jornada: 24 - Data: 20/02/2011


R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD - C.D. SAN FRANCISCO
C.F. DAMM - U.D. CORNELLA
R.C.D. MALLORCA, SAD - GIRONA F.C., SAD
C.F. BADALONA - U.E. LLEIDA, SAD
C.E. L´HOSPITALET - F.C. BARCELONA
S.D. HUESCA, SAD - A.E.C. MANLLEU
S.D.J. SALLISTA - GIMNASTIC DE TARRAGONA, SAD
UD AT GRAMENET MILAN - U.D. POBLENSE


Jornada: 10 - Data: 07/11/2010 Jornada: 25 - Data: 27/02/2011


C.D. SAN FRANCISCO UD - AT GRAMENET MILAN
U.D. CORNELLA - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD
GIRONA F.C., SAD - C.F. DAMM
U.E. LLEIDA, SAD - R.C.D. MALLORCA, SAD
F.C. BARCELONA - C.F. BADALONA
A.E.C. MANLLEU - C.E. L´HOSPITALET
GIMNASTIC DE TARRAGONA, SAD - S.D. HUESCA, SAD
U.D. POBLENSE - S.D.J. SALLISTA


Jornada: 11 - Data: 14/11/2010 Jornada: 26 - Data: 06/03/2011


C.D. SAN FRANCISCO - U.D. CORNELLA
R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD - GIRONA F.C., SAD
C.F. DAMM - U.E. LLEIDA, SAD
R.C.D. MALLORCA, SAD - F.C. BARCELONA
C.F. BADALONA - A.E.C. MANLLEU
C.E. L´HOSPITALET - GIMNASTIC DE TARRAGONA, SAD
S.D. HUESCA, SAD - U.D. POBLENSE
UD AT GRAMENET MILAN - S.D.J. SALLISTA


Jornada: 12 - Data: 21/11/2010 Jornada: 27 - Data: 13/03/2011


U.D. CORNELLA - UD AT GRAMENET MILAN
GIRONA F.C., SAD - C.D. SAN FRANCISCO
U.E. LLEIDA, SAD - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD
F.C. BARCELONA - C.F. DAMM
A.E.C. MANLLEU - R.C.D. MALLORCA, SAD
GIMNASTIC DE TARRAGONA, SAD - C.F. BADALONA
U.D. POBLENSE - C.E. L´HOSPITALET
S.D.J. SALLISTA - S.D. HUESCA, SAD


Jornada: 13 - Data: 28/11/2010 Jornada: 28 - Data: 27/03/2011


U.D. CORNELLA - GIRONA F.C., SAD
C.D. SAN FRANCISCO - U.E. LLEIDA, SAD
R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD - F.C. BARCELONA
C.F. DAMM - A.E.C. MANLLEU
R.C.D. MALLORCA, SAD - GIMNASTIC DE TARRAGONA, SAD
C.F. BADALONA - U.D. POBLENSE
C.E. L´HOSPITALET - S.D.J. SALLISTA
UD AT GRAMENET MILAN - S.D. HUESCA, SAD


Jornada: 14 - Data: 05/12/2010 Jornada: 29 - Data: 03/04/2011


UD AT GRAMENET MILAN - GIRONA F.C., SAD
U.E. LLEIDA, SAD - U.D. CORNELLA
F.C. BARCELONA - C.D. SAN FRANCISCO
A.E.C. MANLLEU - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD
GIMNASTIC DE TARRAGONA, SAD - C.F. DAMM
U.D. POBLENSE - R.C.D. MALLORCA, SAD
S.D.J. SALLISTA - C.F. BADALONA
S.D. HUESCA, SAD - C.E. L´HOSPITALET


Jornada: 15 - Data: 08/12/2010 Jornada: 30 - Data: 10/04/2011


GIRONA F.C., SAD - U.E. LLEIDA, SAD
U.D. CORNELLA - F.C. BARCELONA
C.D. SAN FRANCISCO - A.E.C. MANLLEU
R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD - GIMNASTIC DE TARRAGONA, SAD
C.F. DAMM - U.D. POBLENSE
R.C.D. MALLORCA, SAD - S.D.J. SALLISTA
C.F. BADALONA - S.D. HUESCA, SAD
C.E. L´HOSPITALET - UD AT GRAMENET MILAN

divendres, 23 de juliol del 2010

LES PENYES COL·LOQUEN
LES SEVES PLAQUES A L'ESTADI (1a. Part)

EL CONSELL RECTIFICA, I DECLARA GRATUÏT PEL SOCI, EL CIUTAT DE BARCELONA, AL MENYS PER AQUESTA EDICIÓ. PRIMER ENCONTRE DE PRETEMPORADA DAVANT PALAMÓS CF, DISSABTE, 19:00 h. (TV3).




Les penyes del RCD Espanyol han anat col•locant aquestes darreres setmanes, les seves plaques a l’Estadi de Cornellà-El Prat.

El passat dissabte 10 de l’actual Juliol, va tenir lloc l’acte oficial de inauguració oficial de la placa de la GPE Manigua, la segona penya en antiguitat en l’entitat espanyolista, i primera, de les posades fins ara. A l’acte va assistir-hi Jaume Martínez en representació del Club i la vicepresidenta segona, Araceli Pérez, en nom de la FCPE i una ample representació del consell directiu de la GPE Manigua encapçalat pel seu president Dani Bosch.

En aquest i en altre posterior article, mostrarem una relació de les plaques de quantes penyes lluïen al nou Estadi fins el moment, per ordre alfabètic. Recordem que en el mes d’agost hi haurà vacances i no serà fins setembre que es torni a continuar amb aquests actes de posada de plaques de les penyes a l’Estadi.











ANÀLISI DEL FEMENÍ, A FONS:
(1a. PART), LES BAIXES.


Míriam Diéguez de Oña (Sta.Coloma de G.. 04/05/1986). Ha jugat 8 temporades al RCD Espanyol (fitxada del CE Sant Gabriel, 2001/03- 2009/10) conquerint un títol de lliga, tres copes de la Reina, i quatre Copes de Catalunya. Ha estat la capitana de l'equip durant els darrers anys.

No han trascendit, a nivell oficial, els motius de la seva no continuïtat, que ha sobtat al tractar-se d'una jugadora tant identificada amb l'entitat espanyolista (sempre representant al club en actes de penyes, a la botiga del espanyolista, i tenint l'honor d'aixecar els trofeus conquerits com a capitana, en un moment que havia recuperat la internacionalitat amb Espanya).


Olga Moreno Peral "Chola" (Barcelona, 09/07/1979) ha pertangut al RCD Espanyol en dues etapes: La primera, arribant del FCB (2001/02) en la que l’Espanyol va ser tercer a la primera Superlliga i Finalista de la Copa de la Reina, i la segona etapa després del seu pas pel Llevant i Sabadell, (2004/05 – 2009/10) en la que ha conquerit un títol de lliga, tres Copes de la Reina, quatre Copes de Catalunya, i dos subcampionats de lliga, dos tercers lloc, i un subcampionat de copa i altre de Copa de Catalunya.

El fitxatge de la portuguesa Sonia Matías, així com la progressiva absència dels onzes inicials en detriment de jugadores com Sara Monforte (que no era la seva demarcació específica), feia preveure donada la seva edat i el poc que ha comptat per Aja, aquest desenllaç. Adéu-siau Chola, molta sort!





Marta Corredera Rueda (Terrassa, 08/08/1991), va arribar a l’entitat espanyolista del CE Sabadell per jugar al filial femení espanyolista (2006/07). Amb Emili Montiagut al primer equip, va donar el salt a Superlliga, convertint-se en una opció d’atac que brillava per la seva velocitat per banda.

Amb Aja no ha tingut la presència en les alineacions d’altres temporades, i amb l’estancament en la seva progressió i alguna que altre fricció amb el tècnic al principi de la temporada, ha fet que no hagi renovat per l’Espanyol. Deixa en el seu palmarès, dos títols de Copa de la Reina, i un subcampionat de lliga, una copa de Cat
alunya, i un subcampionat de Copa Catalunya. Ha sigut internacional sub-19 amb Espanya.



Més sorprenent a ulls dels aficionats la tornada de Pamela Conti al Llevant, després de triomfar a l’Espanyol sent la màxima golejadora del femení amb 26 gols al campionat de Superlliga.

Pamela Conti (Palerm, 04/04/1982) va arribar a l’Espanyol la passada temporada i ha estat titular indiscutible a la punta de l’atac espanyolista. Anteriorment havia jugat al Llevant on havia brillat pel seu poder golejador. Durant 8 temporades havia militar al Torres italià on havia conquerit dues lligues, quatre copes d’Itàlia i dues supercopes.



María Ruíz “Mery” (Madrid, 13/06/1983) va arribar la passada temporada procedent dels EE.UU. i va ser el fitxatge mediàtic per cobrir la sensible baixa d’Adriana Martín. La jugadora madrilenya que ja havia sigut subcampiona de Copa a l’etapa del Estudiantes a Huelva, ha tingut una temporada bastant irregular malgrat no faltar mai amb la seva cita amb el gol, en la que inclòs ha tingut que provar l’amarga experiència de la banqueta, però va acabar de titular, i amb els seus gols valent a pes d’or a la Copa de la Reina.

Ara, prova la lliga russa, on els emoluments que es paguen son prohibitius per equips com l’Espanyol. Com a totes les que han portat amb orgull i dignitat aquesta samarreta, li desitgem molta sort en la seva nova etapa.




Marina Marimón Robert (Barcelona, 05/10/1988) va arribar a l’Espanyol femení en un moment (novembre de 2007) en que varies lesions de porteres al primer i segon equip, feien trontollar l’estabilitat a la porteria del femení.

Procedent del FC Barcelona, en la que va pertànyer la major part de la seva carrera esportiva, estat sempre a l’ombra, primer de Cristina Pérez, i posteriorment de Mariajo Pons. Ha disputat diversos encontres de lliga, quan els tècnics han considerat oportú realitzar rotacions a la porteria. Enguany, una greu lesió li complicar encara més la seva trajectòria a l’entitat perica.
El seu lloc el cobrirà Alba Montserrat, portera de l’Estartit, Llers, FC Barcelona i CE Sabadell.



La darrera baixa, la més previsible de totes, és la de Louis Fors (23/10/1989). Jugadora internacional sueca incorporada durant la temporada al projecte d’Oscar Aja al "mercat d'hivern".

El fet d’incorporar-se a un equip ja format com a bloc, després de varis mesos d’inactivitat (hivern al país nòrdic), i la difícil adaptació a les costums i idioma de la nostra terra, han fet que no hagi triomfat. Va marcar un gol amb la samarreta blanc-i-blava, i va realitzar alguns encontres de nivell corrent la banda, malgrat que la majoria de partits els ha vist començar des de la banqueta.


LOLA CEDIT AL PARTIZAN...
FALTA VALDO I ROMÁN...


Primer va ser Berenger qui va rescindir el seu contracte, i ahir va ser Milan Smiljanic “Lola” (19/11/1986) qui va acceptar marxar cedit la propera temporada al Partizan de Belgrad. Després de no comptar per l’Espanyol en els darrers temps i de la seva cessió al Sporting de Gijón, Lola torna al país balcànic a les files d’un històric com és el conjunt serbi.

Encara resten per solucionar els casos de Valdo, i sobre tot el de Roman, un jugador que encara que no va ser aquell migcampista organitzador desitjat quan es va fitxar, si que va demostrar lluita al mig del camp, tenir arribada i gol, i contribuir decisivament a la salvació, i en el Tenerife, bastant irregular, va protagonitzar un bon final de lliga amb gols. De pitjors a bon segur en tenim, i en tindrem. L’excusa, que no ha resolt el tema de la seva nacionalitat i per tant ocupa plaça d’extra comunitari.

dijous, 22 de juliol del 2010

CALENDARI DE
TERCERA DIVISIÓ, GRUP 5è.

TERCERA DIVISIÓ, GRUP 5è.

Jornada: 1 (29/08/2010) Jornada:20 (09/01/2011)

LLAGOSTERA, U.E. - PALAMOS, C.F.
VILAFRANCA, F.C. - MASNOU, C.D.
REUS DEPORTIU, C.F. - GAVA, C.F.
ASCO C.F. - PRAT, A.E.
MANLLEU, A.E.C. - VILANOVA GELTRU C.F.
CORNELLA U.D - BALAGUER, C.F.
CASTELLDEFELS, U.E. - TERRASSA F.C.
MONTAÑESA, C.F. - PREMIA CLUB ESPORTIU
ESPANYOL, R.C.D. "B" - POBLA MAFUMET, C.F.
AMPOSTA, C.F. - EUROPA, C.E.

Jornada: 2 (05/09/2010) Jornada:21 (16/01/2011)

PALAMOS, C.F. - AMPOSTA, C.F.
MASNOU, C.D. - LLAGOSTERA, U.E.
GAVA, C.F. - VILAFRANCA, F.C.
PRAT, A.E. - REUS DEPORTIU, C.F.
VILANOVA GELTRU C.F. - ASCO C.F.
BALAGUER, C.F. - MANLLEU, A.E.C.
TERRASSA F.C. - CORNELLA U.D
PREMIA CLUB ESPORTIU - CASTELLDEFELS, U.E.
POBLA MAFUMET, C.F. - MONTAÑESA, C.F.
EUROPA, C.E. - ESPANYOL, R.C.D. ''B''

Jornada: 3 (12/09/2010) Jornada:22 (23/01/2011)

PALAMOS, C.F. - MASNOU, C.D.
LLAGOSTERA, U.E. - GAVA, C.F.
VILAFRANCA, F.C. - PRAT, A.E.
REUS DEPORTIU, C.F. - VILANOVA GELTRU C.F.
ASCO C.F. - BALAGUER, C.F.
MANLLEU, A.E.C. - TERRASSA F.C.
CORNELLA U.D - PREMIA CLUB ESPORTIU
CASTELLDEFELS, U.E. - POBLA MAFUMET, C.F.
MONTAÑESA, C.F. - EUROPA, C.E.
AMPOSTA, C.F. - ESPANYOL, R.C.D. ''B''

Jornada: 4 (19/09/2010) Jornada:23 (30/01/2011)

MASNOU, C.D. - AMPOSTA, C.F.
GAVA, C.F. - PALAMOS, C.F.
PRAT, A.E. - LLAGOSTERA, U.E.
VILANOVA GELTRU C.F. - VILAFRANCA, F.C.
BALAGUER, C.F. - REUS DEPORTIU, C.F.
TERRASSA F.C. - ASCO C.F.
PREMIA CLUB ESPORTIU - MANLLEU, A.E.C.
POBLA MAFUMET, C.F. - CORNELLA U.D
EUROPA, C.E. - CASTELLDEFELS, U.E.
ESPANYOL, R.C.D. ''B'' - MONTAÑESA, C.F.

Jornada: 5 (26/09/2010) Jornada:24 (06/02/2011)

MASNOU, C.D. - GAVA, C.F.
PALAMOS, C.F. - PRAT, A.E.
LLAGOSTERA, U.E. - VILANOVA GELTRU C.F.
VILAFRANCA, F.C. - BALAGUER, C.F.
REUS DEPORTIU, C.F. - TERRASSA F.C.
ASCO C.F. - PREMIA CLUB ESPORTIU
MANLLEU, A.E.C. - POBLA MAFUMET, C.F.
CORNELLA U.D - EUROPA, C.E.
CASTELLDEFELS, U.E. - ESPANYOL, R.C.D. ''B''
AMPOSTA, C.F. - MONTAÑESA, C.F.

Jornada: 6 (03/10/2010) Jornada:25 (13/02/2011)

GAVA, C.F. - AMPOSTA, C.F.
PRAT, A.E. - MASNOU, C.D.
VILANOVA GELTRU C.F. - PALAMOS, C.F.
BALAGUER, C.F. - LLAGOSTERA, U.E.
TERRASSA F.C. - VILAFRANCA, F.C.
PREMIA CLUB ESPORTIU - REUS DEPORTIU, C.F.
POBLA MAFUMET, C.F. - ASCO C.F.
EUROPA, C.E. - MANLLEU, A.E.C.
ESPANYOL, R.C.D. ''B'' - CORNELLA U.D
MONTAÑESA, C.F. - CASTELLDEFELS, U.E.

Jornada: 7 (10/10/2010) Jornada:26 (20/02/2011)

GAVA, C.F. - PRAT, A.E.
MASNOU, C.D. - VILANOVA GELTRU C.F.
PALAMOS, C.F. - BALAGUER, C.F.
LLAGOSTERA, U.E. - TERRASSA F.C.
VILAFRANCA, F.C. - PREMIA CLUB ESPORTIU
REUS DEPORTIU, C.F. - POBLA MAFUMET, C.F.
ASCO C.F. - EUROPA, C.E.
MANLLEU, A.E.C. - ESPANYOL, R.C.D. ''B''
CORNELLA U.D - MONTAÑESA, C.F.
AMPOSTA, C.F. - CASTELLDEFELS, U.E.

Jornada: 8 (12/10/2010) Jornada:27 (27/02/2011)

PRAT, A.E. - AMPOSTA, C.F.
VILANOVA GELTRU C.F. - GAVA, C.F.
BALAGUER, C.F. - MASNOU, C.D.
TERRASSA F.C. - PALAMOS, C.F.
PREMIA CLUB ESPORTIU - LLAGOSTERA, U.E.
POBLA MAFUMET, C.F. - VILAFRANCA, F.C.
EUROPA, C.E. - REUS DEPORTIU, C.F.
ESPANYOL, R.C.D. ''B'' - ASCO C.F.
MONTAÑESA, C.F. - MANLLEU, A.E.C.
CASTELLDEFELS, U.E. - CORNELLA U.D

Jornada: 9 (17/10/2010) Jornada:28 (06/03/2011)

PRAT, A.E. - VILANOVA GELTRU C.F.
GAVA, C.F. - BALAGUER, C.F.
MASNOU, C.D. - TERRASSA F.C.
PALAMOS, C.F. - PREMIA CLUB ESPORTIU
LLAGOSTERA, U.E. - POBLA MAFUMET, C.F.
VILAFRANCA, F.C. - EUROPA, C.E.
REUS DEPORTIU, C.F. - ESPANYOL, R.C.D. ''B''
ASCO C.F. - MONTAÑESA, C.F.
MANLLEU, A.E.C. - CASTELLDEFELS, U.E.
AMPOSTA, C.F. - CORNELLA U.D
Jornada: 10 (24/10/2010)

VILANOVA GELTRU C.F. - AMPOSTA, C.F.
BALAGUER, C.F. - PRAT, A.E.
TERRASSA F.C. - GAVA, C.F.
PREMIA CLUB ESPORTIU - MASNOU, C.D.
POBLA MAFUMET, C.F. - PALAMOS, C.F.
EUROPA, C.E. - LLAGOSTERA, U.E.
ESPANYOL, R.C.D. ''B'' - VILAFRANCA, F.C.
MONTAÑESA, C.F. - REUS DEPORTIU, C.F.
CASTELLDEFELS, U.E. - ASCO C.F.
CORNELLA U.D - MANLLEU, A.E.C.

Jornada: 11 (31/10/2010) Jornada:30 (20/03/2011)

VILANOVA GELTRU C.F. - BALAGUER, C.F.
PRAT, A.E. - TERRASSA F.C.
GAVA, C.F. - PREMIA CLUB ESPORTIU
MASNOU, C.D. - POBLA MAFUMET, C.F.
PALAMOS, C.F. - EUROPA, C.E.
LLAGOSTERA, U.E. - ESPANYOL, R.C.D. ''B''
VILAFRANCA, F.C. - MONTAÑESA, C.F.
REUS DEPORTIU, C.F. - CASTELLDEFELS, U.E.
ASCO C.F. - CORNELLA U.D
AMPOSTA, C.F. - MANLLEU, A.E.C.

Jornada: 12 (07/11/2010) Jornada:31 (27/03/2011)

BALAGUER, C.F. - AMPOSTA, C.F.
TERRASSA F.C. - VILANOVA GELTRU C.F.
PREMIA CLUB ESPORTIU - PRAT, A.E.
POBLA MAFUMET, C.F. - GAVA, C.F.
EUROPA, C.E. - MASNOU, C.D.
ESPANYOL, R.C.D. ''B'' - PALAMOS, C.F.
MONTAÑESA, C.F. - LLAGOSTERA, U.E.
CASTELLDEFELS, U.E. - VILAFRANCA, F.C.
CORNELLA U.D - REUS DEPORTIU, C.F.
MANLLEU, A.E.C. - ASCO C.F.

Jornada: 13 (14/11/2010) Jornada:32 (03/04/2011)

BALAGUER, C.F. - TERRASSA F.C.
VILANOVA GELTRU C.F. - PREMIA CLUB ESPORTIU
PRAT, A.E. - POBLA MAFUMET, C.F.
GAVA, C.F. - EUROPA, C.E.
MASNOU, C.D. - ESPANYOL, R.C.D. ''B''
PALAMOS, C.F. - MONTAÑESA, C.F.
LLAGOSTERA, U.E. - CASTELLDEFELS, U.E.
VILAFRANCA, F.C. - CORNELLA U.D
REUS DEPORTIU, C.F. - MANLLEU, A.E.C.
AMPOSTA, C.F. - ASCO C.F.

Jornada: 14 (21/11/2010) Jornada:33 (10/04/2011)

TERRASSA F.C. - AMPOSTA, C.F.
PREMIA CLUB ESPORTIU - BALAGUER, C.F.
POBLA MAFUMET, C.F. - VILANOVA GELTRU C.F.
EUROPA, C.E. - PRAT, A.E.
ESPANYOL, R.C.D. ''B'' - GAVA, C.F.
MONTAÑESA, C.F. - MASNOU, C.D.
CASTELLDEFELS, U.E. - PALAMOS, C.F.
CORNELLA U.D - LLAGOSTERA, U.E.
MANLLEU, A.E.C. - VILAFRANCA, F.C.
ASCO C.F. - REUS DEPORTIU, C.F.

Jornada: 15 (28/11/2010) Jornada:34 (17/04/2011)

TERRASSA F.C. - PREMIA CLUB ESPORTIU
BALAGUER, C.F. - POBLA MAFUMET, C.F.
VILANOVA GELTRU C.F. - EUROPA, C.E.
PRAT, A.E. - ESPANYOL, R.C.D. ''B''
GAVA, C.F. - MONTAÑESA, C.F.
MASNOU, C.D. - CASTELLDEFELS, U.E.
PALAMOS, C.F. - CORNELLA U.D
LLAGOSTERA, U.E. - MANLLEU, A.E.C.
VILAFRANCA, F.C. - ASCO C.F.
AMPOSTA, C.F. - REUS DEPORTIU, C.F.

Jornada: 16 (05/12/2010) Jornada:35 (24/04/2011)

PREMIA CLUB ESPORTIU - AMPOSTA, C.F.
POBLA MAFUMET, C.F. - TERRASSA F.C.
EUROPA, C.E. - BALAGUER, C.F.
ESPANYOL, R.C.D. ''B'' - VILANOVA GELTRU C.F.
MONTAÑESA, C.F. - PRAT, A.E.
CASTELLDEFELS, U.E. - GAVA, C.F.
CORNELLA U.D - MASNOU, C.D.
MANLLEU, A.E.C. - PALAMOS, C.F.
ASCO C.F. - LLAGOSTERA, U.E.
REUS DEPORTIU, C.F. - VILAFRANCA, F.C.

Jornada: 17 (08/12/2010) Jornada:36 (01/05/2011)

PREMIA CLUB ESPORTIU - POBLA MAFUMET, C.F.
TERRASSA F.C. - EUROPA, C.E.
BALAGUER, C.F. - ESPANYOL, R.C.D. ''B''
VILANOVA GELTRU C.F. - MONTAÑESA, C.F.
PRAT, A.E. - CASTELLDEFELS, U.E.
GAVA, C.F. - CORNELLA U.D
MASNOU, C.D. - MANLLEU, A.E.C.
PALAMOS, C.F. - ASCO C.F.
LLAGOSTERA, U.E. - REUS DEPORTIU, C.F.
AMPOSTA, C.F. - VILAFRANCA, F.C.

Jornada: 18 (12/12/2010) Jornada:37 (08/05/2011)

AMPOSTA, C.F. - POBLA MAFUMET, C.F.
EUROPA, C.E. - PREMIA CLUB ESPORTIU
ESPANYOL, R.C.D. ''B'' - TERRASSA F.C.
MONTAÑESA, C.F. - BALAGUER, C.F.
CASTELLDEFELS, U.E. - VILANOVA GELTRU C.F.
CORNELLA U.D - PRAT, A.E.
MANLLEU, A.E.C. - GAVA, C.F.
ASCO C.F. - MASNOU, C.D.
REUS DEPORTIU, C.F. - PALAMOS, C.F.
VILAFRANCA, F.C. - LLAGOSTERA, U.E.

Jornada: 19 (19/12/2010) Jornada:38 (15/05/2011)

POBLA MAFUMET, C.F. - EUROPA, C.E.
PREMIA CLUB ESPORTIU - ESPANYOL, R.C.D. ''B''
TERRASSA F.C. - MONTAÑESA, C.F.
BALAGUER, C.F. - CASTELLDEFELS, U.E.
VILANOVA GELTRU C.F. - CORNELLA U.D
PRAT, A.E. - MANLLEU, A.E.C.
GAVA, C.F. - ASCO C.F.
MASNOU, C.D. - REUS DEPORTIU, C.F.
PALAMOS, C.F. - VILAFRANCA, F.C.
LLAGOSTERA, U.E. - AMPOSTA, C.F.

LA PRETEMPORADA DEL FILIAL ESPANYOLISTA


.
PRETEMPORADA
2010/11
RCD ESPANYOL
"B"
.
DataPartit i
terreny de joc
RivalRes
01/08AMISTÓS.
(Zona Esp. Mpal. Tona)
UE TONA - RCDE B-
05/08TORNEIG
HISTÒRICS (Guinardó)
CE EUROPA - RCDE B-
05/08TORNEIG
HISTÒRICS (Guinardó)
CD MASNOU- RCDE B-
7 i 8 TORNEIG
HISTÒRICS (Guinardó)

(Si es classifica, Semifinals i Final)

-
12/08AMISTÓS (C.Esp. Sadrià)RCDE B - KITCHEE SC (Hong Kong)-
15/08AMISTÓS (Els
Canyars, Castelldefels)
UE CASTELLDEFELS - RCDE B-
19/08TORNEIG FALSETFALSET E. / REUS / GRAMANET /RCDE B-
22/08TORNEIG
REMOLINS-B. (Amposta)
REMOLINS BITEM / AMPOSTA / RCDE B-





BEN SAHAR, CEDIT AL HAPOEL


Ben Sahar (Jolón, Israel 10 d’Agost de 1989), ha estat el primer en abandonar el grup concentrat en Peralada. Els tècnics espanyolistes han considerat oportú cedir-lo al Hapoel de Tel Aviv d’Israel. Allà, al seu país i si obté la classificació superant l’eliminatòria prèvia el Hapoel , i pot disputar la màxima competició continental, haurà de demostrar el que no ho ha fet en els quatre clubs anteriors en els que ha militat; es a dir, al marge del Chelsea, el Portsmouth, el De Graafschap i l’ Espanyol on només ha deixat alguna que altre espurna del seu joc i dels seus gols (davant el Liverpool en la inauguració de l’Estadi, o en el partit davant el Málaga de lliga, un penal no xiulat per l'inclit Iturralde davant Sporting... i poc més).

Es cert que poques vegades ha tingut la confiança de sortir de titular en detriment d’altres jugadors que pràcticament eren inamovibles en l’onze, però quan ho ha fet tampoc ha aportar quelcom més en atac que el nivell general d’una davantera que passa per haver tingut uns registres dels més pobres a nivell golejador de tota la història del club.

En total ha participat en lliga en 22 encontres però només en 5 d’ells ho ha fet com a titular. Ha marcat un gol (davant el Málaga, veure foto) i no ha jugat cap encontre complert als noranta minuts. A la Copa va jugar 79, i 15 minuts respectivament davant el Getafe, botxí dels espanyolistes. Per Pochettino ha estat la darrera opció a l’hora de confeccionar l’atac espanyolista i quan ho ha fet l’ha alineat caigut a banda en comptes d’ocupar el centre de l’atac.

La cessió és per una temporada i a la fi de la present, el jugador israelià, espera tornar a l’entitat espanyolista. Veurem si efectivament ho aconsegueix, per que ja veiem quin és el futur de la majoria de cedits. Del seu rendiment depèn i de la competència que tingui en la seva demarcació...

LA PRETEMPORADA DEL PRIMER EQUIP



.
PRETEMPORADA
2010/11
RCD ESPANYOL.
DataPartit i
terreny de joc
RivalRes
24/07

AMISTÓS (Estadi Mpal. Palamós)

PALAMÓS CF -
RCD ESPANYOL
-
28/07AMISTÓS (Camp
Mpal. Peralada)
CF PERALADA - RCD ESPANYOL-
31/07XXXVI TORNEIG CIUTAT DE BARCELONARCD ESPANYOL -
UC SAMPDORIA
-
6-7-8/856è TORNEIG RAMON
DE CARRANZA
SEVILLA o
ATMADRID o CADIZ.
-
11/08MEMORIAL RAMON
LOSADA (La Veigona, Luarca)
SPORTING GIJÓN - ESPANYOL-
12/08AMISTÓSREAL OVIEDO - ESPANYOL-
21/08IV TORNEIG CIUTAT DE
TARRAGONA
C. GIMNÀSTIC - RCD ESPANYOL -

dimecres, 21 de juliol del 2010

COMUNICAT DE LA FCPE,
EN PROTESTA PEL PAGAMENT DEL SOCI EN EL CIUTAT DE BARCELONA


Contra el pagament del soci per presenciar el Ciutat de Barcelona

La Junta de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol, vol manifestar el següent respecte al fet que els socis hagin de pagar l'entrada pel partit RCD Espanyol - UC Sampdòria corresponent al 36è Trofeu Ciutat de Barcelona - Memorial Fernando Lara.
Com no pot ser d'altre manera i en defensa de les Penyes, dels socis i per sobre de tot del RCD.Espanyol, fem palès el nostre descontentament per la obligatorietat dels socis a pagar per presenciar el citat partit.

No comprenem com es va permetre (segons tenim entès) que l'anterior Director General signes amb Mediapro un acord que perjudica clarament al RCD Espanyol i a tots els seus socis.

No hauria de ser possible que un partit retransmès per televisió i que es juga en una data del tot desencertada, degut a l'inici i finalització de vacances per molta gent, sigui de pagament per aconseguir que la graderia estigui deserta amb un dubtós benefici econòmic pel Club i un nul benefici social degut a la projecció televisiva d'un Estadi buit, entre d'altres greuges.

Es evident que una afició que sempre ha recolzant de manera infatigable el nostre Club i el nostre equip tant en els bons moments com en els dolents, no mereix aquest tracte.

La FCPE demana al Club que faci tots els esforços possibles per reconduir i resoldre la situació creada amb Mediapro i aconseguir que es reconsideri aquesta postura, declarant aquest partit com de no pagament pels socis amb carnet renovat, tal com s'ha fet anteriorment.

Visca l'Espanyol !!!



LA JUNTA

CALENDARI 1a. DIVISIÓ.

LLIGA NACIONAL DE PRIMERA DIVISIÓ

Primera Volta

Jornada: 1 - Data: 29/08/2010
CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD - REAL SPORTING DE GIJON, SAD
HERCULES C.F. SAD - ATHLETIC CLUB
REAL RACING CLUB, SAD - F.C. BARCELONA
MALAGA C.F., SAD - VALENCIA C.F., SAD
R.C. DEPORTIVO DE LA CORUÑA, SAD - REAL ZARAGOZA, SAD
LEVANTE U.D.,SAD - SEVILLA F.C., SAD
R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD - GETAFE C.F. SAD
REAL SOCIEDAD DE FUTBOL, SAD - VILLARREAL C.F., SAD
C. ATº. OSASUNA - U.D. ALMERIA SAD
R.C.D. MALLORCA, SAD - REAL MADRID C.F.

El partit CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD - REAL SPORTING DE GIJON, SAD tindrà lloc el dia 30 d’agost.


Jornada: 2 - Data: 12/09/2010
REAL SPORTING DE GIJON, SAD - R.C.D. MALLORCA, SAD
ATHLETIC CLUB - CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD
F.C. BARCELONA - HERCULES C.F. SAD
VALENCIA C.F., SAD - REAL RACING CLUB, SAD
REAL ZARAGOZA, SAD - MALAGA C.F., SAD
SEVILLA F.C., SAD - R.C. DEPORTIVO DE LA CORUÑA, SAD
GETAFE C.F. SAD - LEVANTE U.D.,SAD
VILLARREAL C.F., SAD - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD
U.D. ALMERIA SAD - REAL SOCIEDAD DE FUTBOL, SAD
REAL MADRID C.F. - C. ATº. OSASUNA


Jornada: 3 - Data: 19/09/2010
REAL SPORTING DE GIJON, SAD - ATHLETIC CLUB
CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD - F.C. BARCELONA
HERCULES C.F. SAD - VALENCIA C.F., SAD
REAL RACING CLUB, SAD - REAL ZARAGOZA, SAD
MALAGA C.F., SAD - SEVILLA F.C., SAD
R.C. DEPORTIVO DE LA CORUÑA, SAD - GETAFE C.F. SAD
LEVANTE U.D.,SAD VILLARREAL C.F., SAD
R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD - U.D. ALMERIA SAD
REAL SOCIEDAD DE FUTBOL, SAD - REAL MADRID C.F.
R.C.D. MALLORCA, SAD - C. ATº. OSASUNA



Jornada: 4 - Data: 22/09/2010
ATHLETIC CLUB - R.C.D. MALLORCA, SAD
F.C. BARCELONA - REAL SPORTING DE GIJON, SAD
VALENCIA C.F., SAD - CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD
REAL ZARAGOZA, SAD - HERCULES C.F. SAD
SEVILLA F.C., SAD - REAL RACING CLUB, SAD
GETAFE C.F. SAD - MALAGA C.F., SAD
VILLARREAL C.F., SAD - R.C. DEPORTIVO DE LA CORUÑA, SAD
U.D. ALMERIA SAD - LEVANTE U.D.,SAD
REAL MADRID C.F. - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD
C. ATº. OSASUNA - REAL SOCIEDAD DE FUTBOL, SAD


Jornada: 5 - Data: 26/09/2010
ATHLETIC CLUB - F.C. BARCELONA
REAL SPORTING DE GIJON, SAD - VALENCIA C.F., SAD
CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD - REAL ZARAGOZA, SAD
HERCULES C.F. SAD - SEVILLA F.C., SAD
REAL RACING CLUB, SAD - GETAFE C.F. SAD
MALAGA C.F., SAD - VILLARREAL C.F., SAD
R.C. DEPORTIVO DE LA CORUÑA, SAD - U.D. ALMERIA SAD
LEVANTE U.D.,SAD - REAL MADRID C.F.
R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD - C. ATº. OSASUNA
R.C.D. MALLORCA, SAD REAL SOCIEDAD DE FUTBOL, SAD



Jornada: 6 - Data: 03/10/2010
F.C. BARCELONA - R.C.D. MALLORCA, SAD
VALENCIA C.F., SAD - ATHLETIC CLUB
REAL ZARAGOZA, SAD - REAL SPORTING DE GIJON, SAD
SEVILLA F.C., SAD - CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD
GETAFE C.F. SAD - HERCULES C.F. SAD
VILLARREAL C.F., SAD - REAL RACING CLUB, SAD
U.D. ALMERIA SAD - MALAGA C.F., SAD
REAL MADRID C.F. - R.C. DEPORTIVO DE LA CORUÑA, SAD
C. ATº. OSASUNA - LEVANTE U.D.,SAD
REAL SOCIEDAD DE FUTBOL, SAD - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD



Jornada: 7 - Data: 17/10/2010
F.C. BARCELONA - VALENCIA C.F., SAD
ATHLETIC CLUB - REAL ZARAGOZA, SAD
REAL SPORTING DE GIJON, SAD - SEVILLA F.C., SAD
CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD - GETAFE C.F. SAD
HERCULES C.F. SAD - VILLARREAL C.F., SAD
REAL RACING CLUB, SAD - U.D. ALMERIA SAD
MALAGA C.F., SAD - REAL MADRID C.F.
R.C. DEPORTIVO DE LA CORUÑA, SAD - C. ATº. OSASUNA
LEVANTE U.D.,SAD - REAL SOCIEDAD DE FUTBOL, SAD
R.C.D. MALLORCA, SAD - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD



Jornada: 8 - Data: 24/10/2010
VALENCIA C.F., SAD - R.C.D. MALLORCA, SAD
REAL ZARAGOZA, SAD - F.C. BARCELONA
SEVILLA F.C., SAD - ATHLETIC CLUB
GETAFE C.F. SAD - REAL SPORTING DE GIJON, SAD
VILLARREAL C.F., SAD - CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD
U.D. ALMERIA SAD - HERCULES C.F. SAD
REAL MADRID C.F. - REAL RACING CLUB, SAD
C. ATº. OSASUNA - MALAGA C.F., SAD
REAL SOCIEDAD DE FUTBOL, SAD - R.C. DEPORTIVO DE LA CORUÑA, SAD
R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD - LEVANTE U.D.,SAD


Jornada: 9 - Data: 31/10/2010
VALENCIA C.F., SAD - REAL ZARAGOZA, SAD
F.C. BARCELONA - SEVILLA F.C., SAD
ATHLETIC CLUB - GETAFE C.F. SAD
REAL SPORTING DE GIJON, SAD - VILLARREAL C.F., SAD
CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD - U.D. ALMERIA SAD
HERCULES C.F. SAD - REAL MADRID C.F.
REAL RACING CLUB, SAD - C. ATº. OSASUNA
MALAGA C.F., SAD - REAL SOCIEDAD DE FUTBOL, SAD
R.C. DEPORTIVO DE LA CORUÑA, SAD - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD
R.C.D. MALLORCA, SAD - LEVANTE U.D.,SAD



Jornada: 10 - Data: 07/11/2010
REAL ZARAGOZA, SAD - R.C.D. MALLORCA, SAD
SEVILLA F.C., SAD - VALENCIA C.F., SAD
GETAFE C.F. SAD - F.C. BARCELONA
VILLARREAL C.F., SAD - ATHLETIC CLUB
U.D. ALMERIA SAD - REAL SPORTING DE GIJON, SAD
REAL MADRID C.F. - CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD
C. ATº. OSASUNA - HERCULES C.F. SAD
REAL SOCIEDAD DE FUTBOL, SAD - REAL RACING CLUB, SAD
R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD - MALAGA C.F., SAD
LEVANTE U.D.,SAD - R.C. DEPORTIVO DE LA CORUÑA, SAD


Jornada: 11 - Data: 14/11/2010
REAL ZARAGOZA, SAD - SEVILLA F.C., SAD
VALENCIA C.F., SAD - GETAFE C.F. SAD
F.C. BARCELONA - VILLARREAL C.F., SAD
ATHLETIC CLUB - U.D. ALMERIA SAD
REAL SPORTING DE GIJON, SAD - REAL MADRID C.F.
CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD - C. ATº. OSASUNA
HERCULES C.F. SAD REAL SOCIEDAD DE FUTBOL, SAD
REAL RACING CLUB, SAD - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD
MALAGA C.F., SAD - LEVANTE U.D.,SAD
R.C.D. MALLORCA, SAD - R.C. DEPORTIVO DE LA CORUÑA, SAD


Jornada: 12 - Data: 21/11/2010
SEVILLA F.C., SAD - R.C.D. MALLORCA, SAD
GETAFE C.F. SAD - REAL ZARAGOZA, SAD
VILLARREAL C.F., SAD - VALENCIA C.F., SAD
U.D. ALMERIA SAD - F.C. BARCELONA
REAL MADRID C.F. - ATHLETIC CLUB
C. ATº. OSASUNA - REAL SPORTING DE GIJON, SAD
REAL SOCIEDAD DE FUTBOL, SAD - CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD
R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD - HERCULES C.F. SAD
LEVANTE U.D.,SAD - REAL RACING CLUB, SAD
R.C. DEPORTIVO DE LA CORUÑA, SAD - MALAGA C.F., SAD


Jornada: 13 - Data: 28/11/2010
SEVILLA F.C., SAD - GETAFE C.F. SAD
REAL ZARAGOZA, SAD - VILLARREAL C.F., SAD
VALENCIA C.F., SAD - U.D. ALMERIA SAD
F.C. BARCELONA - REAL MADRID C.F.
ATHLETIC CLUB - C. ATº. OSASUNA
REAL SPORTING DE GIJON, SAD - REAL SOCIEDAD DE FUTBOL, SAD
CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD
HERCULES C.F. SAD - LEVANTE U.D.,SAD
REAL RACING CLUB, SAD - R.C. DEPORTIVO DE LA CORUÑA, SAD
R.C.D. MALLORCA, SAD - MALAGA C.F., SAD


Jornada: 14 - Data: 05/12/2010
GETAFE C.F. SAD - R.C.D. MALLORCA, SAD
VILLARREAL C.F., SAD - SEVILLA F.C., SAD
U.D. ALMERIA SAD - REAL ZARAGOZA, SAD
REAL MADRID C.F. - VALENCIA C.F., SAD
C. ATº. OSASUNA - F.C. BARCELONA
REAL SOCIEDAD DE FUTBOL, SAD - ATHLETIC CLUB
R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD - REAL SPORTING DE GIJON, SAD
LEVANTE U.D.,SAD - CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD
R.C. DEPORTIVO DE LA CORUÑA, SAD - HERCULES C.F. SAD
MALAGA C.F., SAD - REAL RACING CLUB, SAD



Jornada: 15 - Data: 12/12/2010
GETAFE C.F. SAD - VILLARREAL C.F., SAD
SEVILLA F.C., SAD - U.D. ALMERIA SAD
REAL ZARAGOZA, SAD - REAL MADRID C.F.
VALENCIA C.F., SAD - C. ATº. OSASUNA
F.C. BARCELONA - REAL SOCIEDAD DE FUTBOL, SAD
ATHLETIC CLUB - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD
REAL SPORTING DE GIJON, SAD - LEVANTE U.D.,SAD
CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD - R.C. DEPORTIVO DE LA CORUÑA, SAD
HERCULES C.F. SAD - MALAGA C.F., SAD
R.C.D. MALLORCA, SAD - REAL RACING CLUB, SAD



Jornada: 16 - Data: 19/12/2010
VILLARREAL C.F., SAD - R.C.D. MALLORCA, SAD
U.D. ALMERIA SAD - GETAFE C.F. SAD
REAL MADRID C.F. - SEVILLA F.C., SAD
C. ATº. OSASUNA - REAL ZARAGOZA, SAD
REAL SOCIEDAD DE FUTBOL, SAD - VALENCIA C.F., SAD
R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD - F.C. BARCELONA
LEVANTE U.D.,SAD - ATHLETIC CLUB
R.C. DEPORTIVO DE LA CORUÑA, SAD - REAL SPORTING DE GIJON, SAD
MALAGA C.F., SAD - CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD
REAL RACING CLUB, SAD - HERCULES C.F. SAD



Jornada: 17 - Data: 02/01/2011
VILLARREAL C.F., SAD - U.D. ALMERIA SAD
GETAFE C.F. SAD - REAL MADRID C.F.
SEVILLA F.C., SAD - C. ATº. OSASUNA
REAL ZARAGOZA, SAD - REAL SOCIEDAD DE FUTBOL, SAD
VALENCIA C.F., SAD - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD
F.C. BARCELONA - LEVANTE U.D.,SAD
ATHLETIC CLUB - R.C. DEPORTIVO DE LA CORUÑA, SAD
REAL SPORTING DE GIJON, SAD - MALAGA C.F., SAD
CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD - REAL RACING CLUB, SAD
R.C.D. MALLORCA, SAD - HERCULES C.F. SAD


Jornada: 18 - Data: 09/01/2011
R.C.D. MALLORCA, SAD - U.D. ALMERIA SAD
REAL MADRID C.F. - VILLARREAL C.F., SAD
C. ATº. OSASUNA - GETAFE C.F. SAD
REAL SOCIEDAD DE FUTBOL, SAD - SEVILLA F.C., SAD
R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD - REAL ZARAGOZA, SAD
LEVANTE U.D.,SAD - VALENCIA C.F., SAD
R.C. DEPORTIVO DE LA CORUÑA, SAD - F.C. BARCELONA
MALAGA C.F., SAD - ATHLETIC CLUB
REAL RACING CLUB, SAD - REAL SPORTING DE GIJON, SAD
HERCULES C.F. SAD - CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD



Jornada: 19 - Data: 16/01/2011
U.D. ALMERIA SAD - REAL MADRID C.F.
VILLARREAL C.F., SAD - C. ATº. OSASUNA
GETAFE C.F. SAD - REAL SOCIEDAD DE FUTBOL, SAD
SEVILLA F.C., SAD - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD
REAL ZARAGOZA, SAD - LEVANTE U.D.,SAD
VALENCIA C.F., SAD - R.C. DEPORTIVO DE LA CORUÑA, SAD
F.C. BARCELONA - MALAGA C.F., SAD
ATHLETIC CLUB - REAL RACING CLUB, SAD
REAL SPORTING DE GIJON, SAD - HERCULES C.F. SAD
CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD - R.C.D. MALLORCA, SAD




Segona Volta

Jornada: 20 - Data: 23/01/2011
REAL SPORTING DE GIJON, SAD - CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD
ATHLETIC CLUB - HERCULES C.F. SAD
F.C. BARCELONA - REAL RACING CLUB, SAD
VALENCIA C.F., SAD - MALAGA C.F., SAD
REAL ZARAGOZA, SAD - R.C. DEPORTIVO DE LA CORUÑA, SAD
SEVILLA F.C., SAD - LEVANTE U.D.,SAD
GETAFE C.F. SAD - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD
VILLARREAL C.F., SAD - REAL SOCIEDAD DE FUTBOL, SAD
U.D. ALMERIA SAD - C. ATº. OSASUNA
REAL MADRID C.F. - R.C.D. MALLORCA, SAD


Jornada: 21 - Data: 30/01/2011
R.C.D. MALLORCA, SAD - REAL SPORTING DE GIJON, SAD
CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD - ATHLETIC CLUB
HERCULES C.F. SAD - F.C. BARCELONA
REAL RACING CLUB, SAD - VALENCIA C.F., SAD
MALAGA C.F., SAD - REAL ZARAGOZA, SAD
R.C. DEPORTIVO DE LA CORUÑA, SAD - SEVILLA F.C., SAD
LEVANTE U.D.,SAD - GETAFE C.F. SAD
R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD - VILLARREAL C.F., SAD
REAL SOCIEDAD DE FUTBOL, SAD - U.D. ALMERIA SAD
C. ATº. OSASUNA - REAL MADRID C.F.



Jornada: 22 - Data: 06/02/2011
ATHLETIC CLUB - REAL SPORTING DE GIJON, SAD
F.C. BARCELONA - CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD
VALENCIA C.F., SAD - HERCULES C.F. SAD
REAL ZARAGOZA, SAD - REAL RACING CLUB, SAD
SEVILLA F.C., SAD - MALAGA C.F., SAD
GETAFE C.F. SAD - R.C. DEPORTIVO DE LA CORUÑA, SAD
VILLARREAL C.F., SAD - LEVANTE U.D.,SAD
U.D. ALMERIA SAD - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD
REAL MADRID C.F. - REAL SOCIEDAD DE FUTBOL, SAD
C. ATº. OSASUNA - R.C.D. MALLORCA, SAD


Jornada: 23 - Data: 13/02/2011
R.C.D. MALLORCA, SAD - ATHLETIC CLUB
REAL SPORTING DE GIJON, SAD - F.C. BARCELONA
CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD - VALENCIA C.F., SAD
HERCULES C.F. SAD - REAL ZARAGOZA, SAD
REAL RACING CLUB, SAD - SEVILLA F.C., SAD
MALAGA C.F., SAD - GETAFE C.F. SAD
R.C. DEPORTIVO DE LA CORUÑA, SAD - VILLARREAL C.F., SAD
LEVANTE U.D.,SAD - U.D. ALMERIA SAD
R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD - REAL MADRID C.F.
REAL SOCIEDAD DE FUTBOL, SAD - C. ATº. OSASUNA


Jornada: 24 - Data: 20/02/2011
F.C. BARCELONA - ATHLETIC CLUB
VALENCIA C.F., SAD - REAL SPORTING DE GIJON, SAD
REAL ZARAGOZA, SAD - CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD
SEVILLA F.C., SAD - HERCULES C.F. SAD
GETAFE C.F. SAD - REAL RACING CLUB, SAD
VILLARREAL C.F., SAD - MALAGA C.F., SAD
U.D. ALMERIA SAD - R.C. DEPORTIVO DE LA CORUÑA, SAD
REAL MADRID C.F. - LEVANTE U.D.,SAD
C. ATº. OSASUNA - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD
REAL SOCIEDAD DE FUTBOL, SAD - R.C.D. MALLORCA, SAD


Jornada: 25 - Data: 27/02/2011
R.C.D. MALLORCA, SAD - F.C. BARCELONA
ATHLETIC CLUB - VALENCIA C.F., SAD
REAL SPORTING DE GIJON, SAD - REAL ZARAGOZA, SAD
CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD - SEVILLA F.C., SAD
HERCULES C.F. SAD - GETAFE C.F. SAD
REAL RACING CLUB, SAD - VILLARREAL C.F., SAD
MALAGA C.F., SAD - U.D. ALMERIA SAD
R.C. DEPORTIVO DE LA CORUÑA, SAD - REAL MADRID C.F.
LEVANTE U.D.,SAD - C. ATº. OSASUNA
R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD - REAL SOCIEDAD DE FUTBOL, SAD


Jornada: 26 - Data: 02/03/2011
VALENCIA C.F., SAD - F.C. BARCELONA
REAL ZARAGOZA, SAD - ATHLETIC CLUB
SEVILLA F.C., SAD - REAL SPORTING DE GIJON, SAD
GETAFE C.F. SAD - CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD
VILLARREAL C.F., SAD - HERCULES C.F. SAD
U.D. ALMERIA SAD - REAL RACING CLUB, SAD
REAL MADRID C.F. - MALAGA C.F., SAD
C. ATº. OSASUNA - R.C. DEPORTIVO DE LA CORUÑA, SAD
REAL SOCIEDAD DE FUTBOL, SAD - LEVANTE U.D.,SAD
R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD - R.C.D. MALLORCA, SAD


Jornada: 27 - Data: 06/03/2011
R.C.D. MALLORCA, SAD - VALENCIA C.F., SAD
F.C. BARCELONA - REAL ZARAGOZA, SAD
ATHLETIC CLUB - SEVILLA F.C., SAD
REAL SPORTING DE GIJON, SAD - GETAFE C.F. SAD
CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD - VILLARREAL C.F., SAD
HERCULES C.F. SAD - U.D. ALMERIA SAD
REAL RACING CLUB, SAD - REAL MADRID C.F.
MALAGA C.F., SAD - C. ATº. OSASUNA
R.C. DEPORTIVO DE LA CORUÑA, SAD - REAL SOCIEDAD DE FUTBOL, SAD
LEVANTE U.D.,SAD - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD



Jornada: 28 - Data: 13/03/2011
REAL ZARAGOZA, SAD - VALENCIA C.F., SAD
SEVILLA F.C., SAD - F.C. BARCELONA
GETAFE C.F. SAD - ATHLETIC CLUB
VILLARREAL C.F., SAD - REAL SPORTING DE GIJON, SAD
U.D. ALMERIA SAD - CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD
REAL MADRID C.F. - HERCULES C.F. SAD
C. ATº. OSASUNA - REAL RACING CLUB, SAD
REAL SOCIEDAD DE FUTBOL, SAD - MALAGA C.F., SAD
R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD - R.C. DEPORTIVO DE LA CORUÑA, SAD
LEVANTE U.D.,SAD - R.C.D. MALLORCA, SAD



Jornada: 29 - Data: 20/03/2011
R.C.D. MALLORCA, SAD - REAL ZARAGOZA, SAD
VALENCIA C.F., SAD - SEVILLA F.C., SAD
F.C. BARCELONA - GETAFE C.F. SAD
ATHLETIC CLUB - VILLARREAL C.F., SAD
REAL SPORTING DE GIJON, SAD - U.D. ALMERIA SAD
CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD - REAL MADRID C.F.
HERCULES C.F. SAD - C. ATº. OSASUNA
REAL RACING CLUB, SAD - REAL SOCIEDAD DE FUTBOL, SAD
MALAGA C.F., SAD - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD
R.C. DEPORTIVO DE LA CORUÑA, SAD - LEVANTE U.D.,SAD



Jornada: 30 - Data: 03/04/2011
SEVILLA F.C., SAD - REAL ZARAGOZA, SAD
GETAFE C.F. SAD - VALENCIA C.F., SAD
VILLARREAL C.F., SAD - F.C. BARCELONA
U.D. ALMERIA SAD - ATHLETIC CLUB
REAL MADRID C.F. - REAL SPORTING DE GIJON, SAD
C. ATº. OSASUNA - CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD
REAL SOCIEDAD DE FUTBOL, SAD - HERCULES C.F. SAD
R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD - REAL RACING CLUB, SAD
LEVANTE U.D.,SAD - MALAGA C.F., SAD
R.C. DEPORTIVO DE LA CORUÑA, SAD - R.C.D. MALLORCA, SAD


Jornada: 31 - Data: 10/04/2011
R.C.D. MALLORCA, SAD - SEVILLA F.C., SAD
REAL ZARAGOZA, SAD - GETAFE C.F. SAD
VALENCIA C.F., SAD - VILLARREAL C.F., SAD
F.C. BARCELONA - U.D. ALMERIA SAD
ATHLETIC CLUB - REAL MADRID C.F.
REAL SPORTING DE GIJON, SAD - C. ATº. OSASUNA
CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD - REAL SOCIEDAD DE FUTBOL, SAD
HERCULES C.F. SAD - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD
REAL RACING CLUB, SAD - LEVANTE U.D.,SAD
MALAGA C.F., SAD - R.C. DEPORTIVO DE LA CORUÑA, SAD



Jornada: 32 - Data: 17/04/2011
GETAFE C.F. SAD - SEVILLA F.C., SAD
VILLARREAL C.F., SAD - REAL ZARAGOZA, SAD
U.D. ALMERIA SAD - VALENCIA C.F., SAD
REAL MADRID C.F. - F.C. BARCELONA
C. ATº. OSASUNA - ATHLETIC CLUB
REAL SOCIEDAD DE FUTBOL, SAD - REAL SPORTING DE GIJON, SAD
R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD - CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD
LEVANTE U.D.,SAD - HERCULES C.F. SAD
R.C. DEPORTIVO DE LA CORUÑA, SAD - REAL RACING CLUB, SAD
MALAGA C.F., SAD - R.C.D. MALLORCA, SAD



Jornada: 33 - Data: 24/04/2011
R.C.D. MALLORCA, SAD - GETAFE C.F. SAD
SEVILLA F.C., SAD - VILLARREAL C.F., SAD
REAL ZARAGOZA, SAD - U.D. ALMERIA SAD
VALENCIA C.F., SAD - REAL MADRID C.F.
F.C. BARCELONA - C. ATº. OSASUNA
ATHLETIC CLUB - REAL SOCIEDAD DE FUTBOL, SAD
REAL SPORTING DE GIJON, SAD - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD
CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD - LEVANTE U.D.,SAD
HERCULES C.F. SAD - R.C. DEPORTIVO DE LA CORUÑA, SAD
REAL RACING CLUB, SAD - MALAGA C.F., SAD



Jornada: 34 - Data: 01/05/2011
VILLARREAL C.F., SAD - GETAFE C.F. SAD
U.D. ALMERIA SAD - SEVILLA F.C., SAD
REAL MADRID C.F. - REAL ZARAGOZA, SAD
C. ATº. OSASUNA - VALENCIA C.F., SAD
REAL SOCIEDAD DE FUTBOL, SAD - F.C. BARCELONA
R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD - ATHLETIC CLUB
LEVANTE U.D.,SAD - REAL SPORTING DE GIJON, SAD
R.C. DEPORTIVO DE LA CORUÑA, SAD - CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD
MALAGA C.F., SAD - HERCULES C.F. SAD
REAL RACING CLUB, SAD - R.C.D. MALLORCA, SAD


Jornada: 35 - Data: 08/05/2011
R.C.D. MALLORCA, SAD - VILLARREAL C.F., SAD
GETAFE C.F. SAD - U.D. ALMERIA SAD
SEVILLA F.C., SAD - REAL MADRID C.F.
REAL ZARAGOZA, SAD - C. ATº. OSASUNA
VALENCIA C.F., SAD - REAL SOCIEDAD DE FUTBOL, SAD
F.C. BARCELONA - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD
ATHLETIC CLUB - LEVANTE U.D.,SAD
REAL SPORTING DE GIJON, SAD - R.C. DEPORTIVO DE LA CORUÑA, SAD
CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD - MALAGA C.F., SAD
HERCULES C.F. SAD - REAL RACING CLUB, SAD


Jornada: 36 - Data: 11/05/2011
U.D. ALMERIA SAD - VILLARREAL C.F., SAD
REAL MADRID C.F. - GETAFE C.F. SAD
C. ATº. OSASUNA - SEVILLA F.C., SAD
REAL SOCIEDAD DE FUTBOL, SAD - REAL ZARAGOZA, SAD
R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD - VALENCIA C.F., SAD
LEVANTE U.D.,SAD - F.C. BARCELONA
R.C. DEPORTIVO DE LA CORUÑA, SAD - ATHLETIC CLUB
MALAGA C.F., SAD - REAL SPORTING DE GIJON, SAD
REAL RACING CLUB, SAD - CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD
HERCULES C.F. SAD - R.C.D. MALLORCA, SAD



Jornada: 37 - Data: 15/05/2011
U.D. ALMERIA SAD - R.C.D. MALLORCA, SAD
VILLARREAL C.F., SAD - REAL MADRID C.F.
GETAFE C.F. SAD - C. ATº. OSASUNA
SEVILLA F.C., SAD - REAL SOCIEDAD DE FUTBOL, SAD
REAL ZARAGOZA, SAD - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD
VALENCIA C.F., SAD - LEVANTE U.D.,SAD
F.C. BARCELONA - R.C. DEPORTIVO DE LA CORUÑA, SAD
ATHLETIC CLUB - MALAGA C.F., SAD
REAL SPORTING DE GIJON, SAD - REAL RACING CLUB, SAD
CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD - HERCULES C.F. SAD


Jornada: 38 - Data: 22/05/2011
REAL MADRID C.F. - U.D. ALMERIA SAD
C. ATº. OSASUNA - VILLARREAL C.F., SAD
REAL SOCIEDAD DE FUTBOL, SAD - GETAFE C.F. SAD
R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD - SEVILLA F.C., SAD
LEVANTE U.D.,SAD - REAL ZARAGOZA, SAD
R.C. DEPORTIVO DE LA CORUÑA, SAD - VALENCIA C.F., SAD
MALAGA C.F., SAD - F.C. BARCELONA
REAL RACING CLUB, SAD - ATHLETIC CLUB
HERCULES C.F. SAD - REAL SPORTING DE GIJON, SAD
R.C.D. MALLORCA, SAD - CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD

TORNEM-HI...

Bon dia peric@s!


Som-hi! Comencem altre cop... I abans de tot, agrair-vos les mostres de suport, i res, a fer esment d’aquelles coses que han succeït aquestes tres setmanes d’absència bloguera, que tampoc han estat tantes des de l’òrbita espanyolista...

Ho faré, en primer lloc, recordant (per que de “de bien nacidos es ser agradecidos”), el gran detall del jugador de la Selecció Espanyola, Andrés Iniesta, quan va recordar la figura del seu amic Dani Jarque. L’honra ja no sol el detall i venint d’un jugador de l’entitat que tots sabem, sino el moment històric al tractar-se del gol que feia a Espanya campiona del mon de futbol, i la repercussió mediàtica que no sol en el nostre país sino en tot el mon tenia celebrar-lo recordant al seu company i rival, però per sobre de tot amic Dani Jarque. Chapeau, Iniesta!

Dit això, no tot son flors i violes amb les relacions amb el veí... Al marge del cas Baena, ara el cas Tello, jugador que l’Espanyol va inscriure esperant com acaba aquest cas, i pogué forçar a l’entitat barcelonista a resoldre negociant potser ambdós casos... El problema serà (com sempre) la redacció del contracte, el qual sembla ser deixa punts amb defectes de forma posiblement impugnables...

Cas com el de Marqués, el nou flamant jugador del Parma... Aquest si que ha sigut agraït. Sense paraules!. Veurem si arriba als nadals, al conjunt parmesà; Amb els seus antecedents, permeteu-me que ho dubti...

En el seu lloc, un altre argentí, (cosa estranya); Dátolo. Jugava cedit a Grècia, al Olympiakos ja que pel que sembla l’entitat italiana del Nàpols, poc volia saber-ne d’ell. Esperem que al RCD Espanyol triomfi aquesta temporada, malgrat això signifiqui estar-se tot un estiu sencer negociant amb el conjunt napolità per reduir i poguer fer efectiva l'opció de compra, (que per enèsima vegada) a bon segur no es podrà pagar...

Dilluns va ser presentada la 36ena edició del Torneig Ciutat de Barcelona (que torna després que l’estiu passat fos impossible poder-se celebrar per dates, trasllat al nou estadi) i ho farà amb un Espanyol – Sampdoria.


També fer esment que es va celebrar el famós concert (del que esperarem a la Junta d’Accionistes a veure si son tant amables de donar-nos els números finals de l’esdeveniment), i que la gespa tal com era previst ha tingut que ser substituïda... Per qualsevol dubte real... aquí teniu unes fotos de com va quedar... De seguida es va procedir a la substitució integral de la mateixa, i tornarà la verda gespa a lluir en la nostra llar.








Mentre s’espera pogué fer alguna venda -Callejón- (pocs calers hi ha al futbol espanyol), es busca sortida als descartats. El primer en solucionar la seva situació, el francès Beranger que va rescindir el seu contracte. S'intenta cedir a Ben Sahar...

Per acabar, dir que l’Espanyol ha estat convidat al Ramón de Carranza (molts anys després), i pels més joves que llegiu aquestes línies, dir-vos que va haver-hi una època (Presidència de Fusté/Vila-Reyes i de Manuel Meler) que l’Espanyol era convidat als més prestigiosos tornejos de la geografia espanyola... Molt ha plogut i molta aigua ha passat sota el pont des d’aquelles dates...

I res més que me n’en recordi en aquests moments... On més novetats al Femení (set baixes, sis altes) i a l’Espanyol B. Però això intentarem aprofundir-ne més i amb més calma i tranquil•litat.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M