dijous, 22 de juliol del 2010

BEN SAHAR, CEDIT AL HAPOEL


Ben Sahar (Jolón, Israel 10 d’Agost de 1989), ha estat el primer en abandonar el grup concentrat en Peralada. Els tècnics espanyolistes han considerat oportú cedir-lo al Hapoel de Tel Aviv d’Israel. Allà, al seu país i si obté la classificació superant l’eliminatòria prèvia el Hapoel , i pot disputar la màxima competició continental, haurà de demostrar el que no ho ha fet en els quatre clubs anteriors en els que ha militat; es a dir, al marge del Chelsea, el Portsmouth, el De Graafschap i l’ Espanyol on només ha deixat alguna que altre espurna del seu joc i dels seus gols (davant el Liverpool en la inauguració de l’Estadi, o en el partit davant el Málaga de lliga, un penal no xiulat per l'inclit Iturralde davant Sporting... i poc més).

Es cert que poques vegades ha tingut la confiança de sortir de titular en detriment d’altres jugadors que pràcticament eren inamovibles en l’onze, però quan ho ha fet tampoc ha aportar quelcom més en atac que el nivell general d’una davantera que passa per haver tingut uns registres dels més pobres a nivell golejador de tota la història del club.

En total ha participat en lliga en 22 encontres però només en 5 d’ells ho ha fet com a titular. Ha marcat un gol (davant el Málaga, veure foto) i no ha jugat cap encontre complert als noranta minuts. A la Copa va jugar 79, i 15 minuts respectivament davant el Getafe, botxí dels espanyolistes. Per Pochettino ha estat la darrera opció a l’hora de confeccionar l’atac espanyolista i quan ho ha fet l’ha alineat caigut a banda en comptes d’ocupar el centre de l’atac.

La cessió és per una temporada i a la fi de la present, el jugador israelià, espera tornar a l’entitat espanyolista. Veurem si efectivament ho aconsegueix, per que ja veiem quin és el futur de la majoria de cedits. Del seu rendiment depèn i de la competència que tingui en la seva demarcació...




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M