divendres, 23 de juliol del 2010

LES PENYES COL·LOQUEN
LES SEVES PLAQUES A L'ESTADI (1a. Part)

EL CONSELL RECTIFICA, I DECLARA GRATUÏT PEL SOCI, EL CIUTAT DE BARCELONA, AL MENYS PER AQUESTA EDICIÓ. PRIMER ENCONTRE DE PRETEMPORADA DAVANT PALAMÓS CF, DISSABTE, 19:00 h. (TV3).




Les penyes del RCD Espanyol han anat col•locant aquestes darreres setmanes, les seves plaques a l’Estadi de Cornellà-El Prat.

El passat dissabte 10 de l’actual Juliol, va tenir lloc l’acte oficial de inauguració oficial de la placa de la GPE Manigua, la segona penya en antiguitat en l’entitat espanyolista, i primera, de les posades fins ara. A l’acte va assistir-hi Jaume Martínez en representació del Club i la vicepresidenta segona, Araceli Pérez, en nom de la FCPE i una ample representació del consell directiu de la GPE Manigua encapçalat pel seu president Dani Bosch.

En aquest i en altre posterior article, mostrarem una relació de les plaques de quantes penyes lluïen al nou Estadi fins el moment, per ordre alfabètic. Recordem que en el mes d’agost hi haurà vacances i no serà fins setembre que es torni a continuar amb aquests actes de posada de plaques de les penyes a l’Estadi.














S E N T I M E N T P E R I C O . C O M