dimecres, 21 de juliol del 2010

COMUNICAT DE LA FCPE,
EN PROTESTA PEL PAGAMENT DEL SOCI EN EL CIUTAT DE BARCELONA


Contra el pagament del soci per presenciar el Ciutat de Barcelona

La Junta de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol, vol manifestar el següent respecte al fet que els socis hagin de pagar l'entrada pel partit RCD Espanyol - UC Sampdòria corresponent al 36è Trofeu Ciutat de Barcelona - Memorial Fernando Lara.
Com no pot ser d'altre manera i en defensa de les Penyes, dels socis i per sobre de tot del RCD.Espanyol, fem palès el nostre descontentament per la obligatorietat dels socis a pagar per presenciar el citat partit.

No comprenem com es va permetre (segons tenim entès) que l'anterior Director General signes amb Mediapro un acord que perjudica clarament al RCD Espanyol i a tots els seus socis.

No hauria de ser possible que un partit retransmès per televisió i que es juga en una data del tot desencertada, degut a l'inici i finalització de vacances per molta gent, sigui de pagament per aconseguir que la graderia estigui deserta amb un dubtós benefici econòmic pel Club i un nul benefici social degut a la projecció televisiva d'un Estadi buit, entre d'altres greuges.

Es evident que una afició que sempre ha recolzant de manera infatigable el nostre Club i el nostre equip tant en els bons moments com en els dolents, no mereix aquest tracte.

La FCPE demana al Club que faci tots els esforços possibles per reconduir i resoldre la situació creada amb Mediapro i aconseguir que es reconsideri aquesta postura, declarant aquest partit com de no pagament pels socis amb carnet renovat, tal com s'ha fet anteriorment.

Visca l'Espanyol !!!



LA JUNTA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M