dissabte, 4 d’octubre del 2014

EN UN SEGON TEMPS PLE DE GOLS,
DECIDEIX EL CADET "A", DAVANT CF BADALONA (5-2)











RCD Espanyol Cadet “A”: 5 – CF Badalona: 2

Victòria força més treballada del que l'amplitud  del marcador  pot desprendre. Els de David Fernández s’han hagut d’emprar a fons quan després d’un ensopit primer temps que ha finalitzat amb el marcador inicial, els de Badalona s’han avançat al primer minut de joc del segon període. Reacció espanyolista capgirant el resultat, i altre cop igualada d’un Badalona que al final s’ha vist superat a mida que anaven caient els gols blanc-i-blaus.

Ja quan als tres minuts de joc el Badalona ha estat a punt d’aprofitar una errada en defensa, s’intuïa que no seria tasca fàcil doblegar als badalonins. Més encara quan a la porteria visitant tornava Alex Vega aquest cop evitant que fossin els fins aquest estiu seus companys, qui perforessin la seva porta. Estigué bé per baix fent bones aturades, però per alt l’Espanyol trobà la manera de superar-lo i en més d'una ocasió. 

En el primer temps, Gilbert fou el primer en disposar d’una bona opció quan després de regatejar a un defensa, amb poc angle, remata taponant bé Alex cobrint el pal dret.  El Badalona deixava anar algun contracop com en un en el que Alex Pastor al tall evità mals majors davant un possible remat.  El segon remat perico, obra de Pau Salvans, el rebutjà amb el peu el porter del Badalona.  David Fernández introduí modificacions passant Pau a l’esquerra, Retu a l dreta i quedant Gilbert en punta.

Però el Badalona es defenia sense passar angoixes, i sinó, ja estava Alex Vega rebutjant un fort tret de Juan des de la frontal, o del també mig Izan en el darrer minut. Xuts des de fora de l’àrea que no blocà, però que acabà rebutjant evitant que l’Espanyol marqués. També Retu estigué a punt de pogué rematar dins l’àrea en una acció en la que el defensor Aguado ho impedí, molt expeditiu.

Canvis en el segon temps en el quadre local, però és el Badalona qui dona la sorpresa. Pol Hernández que acabava de sortir, no pot rebutjar l’esfèrica i Franco afusella al meta Lluis Andreu, avui titular. El gol fa reaccionar ràpidament als espanyolistes i en la jugada següent (42’), un centre xut de Mateo (qui amb la sortida de Pol H. avançà la seva demarcació d’extrem esquerre, ocupant el ros lateral la banda esquerra de la cobertura perica), tocant lleugerament el meta del Badalona, s’estavella a la creueta.

Al 43’ l’Espanyol bota una falta lateral des de la dreta, que molt bé anticipant-se remata pentinant Fode al fons de la porteria. Sense solució de continuïtat, una bona bola centrada per Pol Hernández la remata de cap Mateo, capgirant el marcador i posant al seu equip per davant per primer cop en el matx. Brugué pogué decidí l’encontre en un contracop letal, però en el darrer moment dubtà, perdé un temps preciós i quan es donà compta estava ja envoltat de contraris dins l’àrea. I en el 51’ el Badalona que no es resisteix a anar-se’n sense donar força guerra, torna a marcar igualant el partit. Una volea dins l’àrea de Flichi, ajustada a l’esquerra supera a Lluis.

Li costà al quadre espanyolista nou minuts, fins que en el llançament d’un servei de cantonada, el central Alex Pastor, rematà també de cap al fons de la porteria badalonina. Aquest gol  i el següent, enfonsaren al Badalona definitivament.  Entre mig d’ambdós gols, el migcampista i capità del Cadet B Miguel,  sortí al camp després del seu debut a la Divisió d’Honor en el Narcís Sala la passada jornada.  David a bon segur compta amb ell per ser un més de l’equip, segur de la seva classe.          

El quart gol que encarrilava l’encontre ha sigut obra de Ferran Brugué. Rebent una bona pilota en profunditat eleva perfectament superant per alt al porter badaloní en una vaselina.  El propi Brugué finalitzaria una jugada amb un remat que s’estavellaria al pal tot i que no tindria validesa en xiular posició antireglamentària el col·legiat Martín Varas.  Anotaria el cinquè fent el seu particular doblet el davanter Brugué quan en el 67’ Pol Hernández fica un bon centre, profund i un pèl passat, i en la zona del segon pal entrant amb tot,  remata de primera al fons de la porteria. 

L'Espanyol ha pogut assolir la mitja dotzena el quadre local quan Izan en un servei lateral de falta molt tancada, ha estavellat el seu llançament a la fusta. Per la seva part el Badalona ho ha provat amb un xut des de la frontal ben aturat per Lluis Andreu i en una acció de córner en el darrer minut de l'afegit, que ha aturat bé jugant-se la seva pròpia integritat en una embolicada acció en la que ha patit un cop, coincidint ja tot amb el xiulet final del col·legiat.

El Cadet A suma el seu tercer triomf i continuarà una jornada més encapçalant la classificació amb el grup d’equips que no han cedit cap punt en aquesta Divisió d’Honor Cadet. El proper encontre serà davant el Lleida Esportiu (dissabte si no hi ha variacions) en el Mpal. Mangraners de la capital del Segrià.


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Lluis Andreu, Dani Reina, Mateo, Alex Pastor, Alex Cubedo, Juan, Pau, Pol Lozano, Retu, Izan i Gilbert.
Substitucions: Pol Hernández, Fode, i Brugué per Juan, Retu i Gilbert, m. 41; Miguel i Arnau Alós per Dani Reina i Mateo, m 60; Albert i Gilbert per Alex Pastor i Pau, m. 68; Juan i Retu per Izan i Pol Lozano, m. 71.   Altre suplent: Adrián (p.s.)

CF Badalona: Alex Vega, Alex Aguado, Marc Vicente, Sergi Duarte, Roger Domeque, Abel Fábregas, Gerard Galindo, Eric Páez, Iván Flichi, Antonio Muñoz i Franco Nántez.
Suplents: Ignasi Berché (p.s.), Flavio Ruggeri, Alex González i Biruk Pagespetit.

Àrbitre: Javier Martín Varas, de la delegació de Barcelona, assistit en bandes per Pol Carmona Pastor i Rubén Estéban Martínez. Cartolines grogues als visitants Gerard Galindo, m. 28 i Eric Páez, m. 60.

Gols: 0-1: Franco Nántez, m. 41; 1-1: Fode, m. 43; 2-1: Mateo, m. 45; 2-2: Iván Flichi, m. 51; 3-2: Alex Pastor, m. 60; 4-2: Brugué, m. 64; 5-2: Brugué, m. 67.

Incidències: Encontre corresponent a la tercera jornada del campionat de lliga de la Divisió d’Honor Cadet, disputat aquest migdia en el camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Temps assolellat i temperatura força càlida, plenament estiuenca malgrat trobant-nos a l’Octubre.  

En les files del quadre badaloní, el meta Alex Vega Gálvez, qui inicià el seu periple en el futbol base espanyolista sent benjamí fins aquest estiu que ha passat al Badalona CF. També, Marc Vicente Portavella, que va romandre una temporada com a infantil en el futbol base perico.  





divendres, 3 d’octubre del 2014

ELS MÉS PETITS... EL PREBENJAMÍ DEL RCD ESPANYOL










Els més petits del futbol base espanyolista, l‘equip Prebenjamí, iniciarà també aquest cap de setmana el seu campionat de lliga com també ho farà el Cadet “B”, l’Infantil “B” i el Benjamí “B”, darrers equips en incorporar-se al ritme de la competició de lliga.

En el cas dels prebenjamins, tots els jugadors inicien aquest llarg camí en el darrer graó del futbol base espanyolista després d’haver participat en una complicada pretemporada en la que s’han hagut d’enfrontar majoritàriament a rivals benjamins no solament de primer any, sinó inclòs amb benjamins A de segon any.

El passat dissabte posaren fi a aquesta pretemporada derrotant 6-3 a la UE Mollet CF Benjamí “B” en partit que tingué lloc al camp de F-7 de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Aquestes imatges corresponen a aquest encontre amistós.

La plantilla està integrada pels següents jugadors: Jordi Saucedo i Aitor Capitán com a porters, Gerard Luque, Joel Alsina, Pol Durán, Oriol Pallás, Saúl Barrabés, Sergi Peregrina Oriol Alcoba, Alejandro Domínguez, Cristóbal Gómez.

L’equip estarà enquadrat en el grup 8è de la Segona Divisió Benjamí (com en les tres darreres temporades s’enfrontarà a equips benjamins) i és entrenat per Erik Llorca Campos.  Debutarà diumenge al camp IME Arístides Maillol enfrontant-se al Benjamí “B” de l’ AE Penya Barcelonista Collblanc Sants amb arbitratge d’Oriol Morón Peiró, de la delegació de Barcelona.       


dijous, 2 d’octubre del 2014

CALENDARIS:
EL CALENDARI DE L'INFANTIL-ALEVÍ FEMENÍ "B"

PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL-ALEVÍ FEMENINA, GRUP 1er.
TEMPORADA 2014/15


PRIMERA VOLTA ..... SEGONA VOLTA

Jornada 1 (05-10-2014) ..... Jornada 12 (11-01-2015)

R.C.D. ESPANYOL "B"- FUNDACIO E. ATLETIC VILAFRANCA  
C.F. MOLINS DE REI - F.C. BARCELONA  
C.F. PALLEJA  - C.D. FONTSANTA-FATJÓ  
U.D. TANCAT  - IGUALADA, C.F.  
C.E. SABADELL F.C. "B" - C.D. SANT GABRIEL  
U.D. VILADECANS  - F.C. LEVANTE LAS PLANAS  

Jornada 2 (12-10-2014) ...... Jornada 13 (18-01-2015)

FUNDACIO E. ATLETIC VILAFRANCA  - U.D. VILADECANS  
F.C. BARCELONA - R.C.D. ESPANYOL "B"  
C.D. FONTSANTA-FATJÓ - C.F. MOLINS DE REI  
IGUALADA, C.F.  - C.F. PALLEJA  
C.D. SANT GABRIEL - U.D. TANCAT  
F.C. LEVANTE LAS PLANAS  - C.E. SABADELL F.C. "B"  

Jornada 3 (19-10-2014) ..... Jornada 14 (25-01-2015)

FUNDACIO E. ATLETIC VILAFRANCA  - F.C. BARCELONA  
R.C.D. ESPANYOL "B" - C.D. FONTSANTA-FATJÓ  
C.F. MOLINS DE REI - IGUALADA, C.F.  
C.F. PALLEJA  - C.D. SANT GABRIEL  
U.D. TANCAT  - F.C. LEVANTE LAS PLANAS  
U.D. VILADECANS  - C.E. SABADELL F.C. "B"  

Jornada 4 (26-10-2014)  ..... Jornada 15 (01-02-2015)

F.C. BARCELONA - U.D. VILADECANS  
C.D. FONTSANTA-FATJÓ - FUNDACIO E. ATLETIC VILAFRANCA  
IGUALADA, C.F.  - R.C.D. ESPANYOL "B"  
C.D. SANT GABRIEL - C.F. MOLINS DE REI  
F.C. LEVANTE LAS PLANAS  - C.F. PALLEJA  
C.E. SABADELL F.C. "B" - U.D. TANCAT  

Jornada 5 (02-11-2014) ..... Jornada 16 (08-02-2015)

F.C. BARCELONA - C.D. FONTSANTA-FATJÓ  
FUNDACIO E. ATLETIC VILAFRANCA  - IGUALADA, C.F.  
R.C.D. ESPANYOL "B" - C.D. SANT GABRIEL  
C.F. MOLINS DE REI - F.C. LEVANTE LAS PLANAS  
C.F. PALLEJA  - C.E. SABADELL F.C. "B"  
U.D. VILADECANS  - U.D. TANCAT  

Jornada 6 (09-11-2014) ..... Jornada 17 (22-02-2015)

C.D. FONTSANTA-FATJÓ - U.D. VILADECANS  
IGUALADA, C.F.  - F.C. BARCELONA  
C.D. SANT GABRIEL - FUNDACIO E. ATLETIC VILAFRANCA  
F.C. LEVANTE LAS PLANAS  - R.C.D. ESPANYOL "B"  
C.E. SABADELL F.C. "B" - C.F. MOLINS DE REI  
U.D. TANCAT  - C.F. PALLEJA  

Jornada 7 (16-11-2014)  ...... Jornada 18 (01-03-2015)

C.D. FONTSANTA-FATJÓ - IGUALADA, C.F.  
F.C. BARCELONA - C.D. SANT GABRIEL  
FUNDACIO E. ATLETIC VILAFRANCA -F.C. LEVANTE LAS PLANAS  
R.C.D. ESPANYOL "B" - C.E. SABADELL F.C. "B"  
C.F. MOLINS DE REI - U.D. TANCAT  
U.D. VILADECANS - C.F. PALLEJA  

Jornada 8 (23-11-2014) ..... Jornada 19 (08-03-2015)

IGUALADA, C.F.  - U.D. VILADECANS  
C.D. SANT GABRIEL - C.D. FONTSANTA-FATJÓ  
F.C. LEVANTE LAS PLANAS  - F.C. BARCELONA  
C.E. SABADELL F.C. "B" - FUNDACIO E. ATLETIC VILAFRANCA  
U.D. TANCAT - R.C.D. ESPANYOL "B"  
C.F. PALLEJA - C.F. MOLINS DE REI  

Jornada 9 (30-11-2014)  ..... Jornada 20 (15-03-2015)

IGUALADA, C.F.  - C.D. SANT GABRIEL  
C.D. FONTSANTA-FATJÓ - F.C. LEVANTE LAS PLANAS  
F.C. BARCELONA- C.E. SABADELL F.C. "B"  
FUNDACIO E. ATLETIC VILAFRANCA  - U.D. TANCAT  
R.C.D. ESPANYOL "B" - C.F. PALLEJA  
U.D. VILADECANS  - C.F. MOLINS DE REI  

Jornada 10 (14-12-2014)  ..... Jornada 21 (22-03-2015)

U.D. VILADECANS  - C.D. SANT GABRIEL  
F.C. LEVANTE LAS PLANAS -IGUALADA, C.F.  
C.E. SABADELL F.C. "B" -C.D. FONTSANTA-FATJÓ  
U.D. TANCAT - F.C. BARCELONA  
C.F. PALLEJA  - FUNDACIO E. ATLETIC VILAFRANCA  
C.F. MOLINS DE REI - R.C.D. ESPANYOL "B"  

Jornada 11 (21-12-2014) ..... Jornada 22 (29-03-2015)

C.D. SANT GABRIEL - F.C. LEVANTE LAS PLANAS  
IGUALADA, C.F.  - C.E. SABADELL F.C. "B"  
C.D. FONTSANTA-FATJÓ - U.D. TANCAT  
F.C. BARCELONA - C.F. PALLEJA  
FUNDACIO E. ATLETIC VILAFRANCA -C.F. MOLINS DE REI  
R.C.D. ESPANYOL "B" - U.D. VILADECANS 


EL JUVENIL FEMENÍ DEL RCD ESPANYOL
FINALISTA DEL "TORNEIG VILA DE CENTELLES"


L’equip Juvenil-Cadet Femení del RCD Espanyol va perdre la final del V Torneig Vila de Centelles d’aquesta categoria de futbol femení, en caure per 2-0 davant el FC Barcelona. Aquest torneig compta amb la Penya Blanc Blava de Centelles com a entitat col·laboradora.   

El cap de setmana anterior (20-21 de setembre) es disputà aquest torneig en categoria Infantil-Aleví Femenina, i en categoria Aleví -Benjamì Femenina. El RCD Espanyol hi participà en aquesta darrera (la més petita d’edat) arribant a Semifinals, on va caure contundentment (5-0) davant el CE Sant Gabriel, qui posteriorment va perdre la final davant el CE Sabadell.


TORNEIG VILA DE CENTELLES.

(CATEGORIA FEMENINA JUVENIL-CADET)  

FASE PRÈVIA DE GRUPS

UE Centelles: 0 – RCD Espanyol: 2
RCD Espanyol: 4 – CF Igualada: 0
CF Igualada: - UE Centelles: ?

CLASSIFICACIÓ GRUP:
1er. RCD Espanyol; 2n. CF Igualada; 3r. UE Centelles

FC Barcelona: 1 – CE Sabadell: 1
CE Sant Gabriel: 0 – FC Barcelona: 3
CE Sabadell : 0 – CE Sant Gabriel : 2

CLASSIFICACIÓ GRUP:
1er. FC Barcelona; 2n. CE Sant Gabriel; 3r. CE Sabadell


SEMIFINALS:

RCD Espanyol: 2 – CE Sant Gabriel: 0
FC Barcelona : 4 – CF Igualada : 0

FINAL:

FC Barcelona: 2 - RCD Espanyol: 0


INFANTIL "B" RCD ESPANYOL 2014/15









Imatges del partit amistós que disputà el RCDE Infantil "B" el passat diumenge al matí, al camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque davant el Infantil "A" del CF Badalona (també Preferent Infantil) i que finalitzà amb triomf badaloní 2-3 després d'avançar-se 0-3 l'equip visitant. El dissabte, al Mpal. del Casc Antic de Sant Joan Despí, el quadre de Toni Velamazán havia guanyat 1-10 al Infantil "A" del UE Sant Joan Despí (de 1a. infantil). 


  
RCD ESPANYOL
INFANTIL "B" 2014/15
.
NOM I COGNOMS
 PROCED. (ANY/ CLUB)
NASCUT: DEMARCACIÓ
DARWIN Nuez Riera 2009. EF Montcada Barcelona, 13/01/02 Porter
IKER Piedra Blanco 2012. CP San Cristobal Terrassa, 2002. Porter
XAVIer PÉREZ Funez 2009. CF Júpiter Barcelona, 11/04/02 Lateral Dret
LUCAS Pariente Llonch 2009. Escola RCDE Santa Perpétua M,.12/02/02 Lateral Dret
OSCAR Carrasco Sojo 2011. CP San Cristóbal Terrassa, 28/08/02. Def.Central/ Mig
DERECK Martín Berdonas 2009. CE Premià Premià de Mar, 04/06/02 Lateral Esquerre
GERARD Yepes Laut 2008. Escola RCDE Barcelona, 25/08/02. Migcampista
RUBEN Quintanilla Rodríguez 2009. Escola RCDE Badalona, 03/04/02 Mitja Punta
JORDI Escobar Fernández 2012. (Març) FPE Calella Sant Cebrià de Vallalta, 10/02/02 Davanter
JOEL Bona Sorribes 2013. Damm CF 24/06/2002. Lateral/Central
AITOR López Zamora 2013. FC Barcelona 25/08/2002. Migcampista 
NICOlás Medina Solano 2013. CE Europa 2002. Davanter
AARÓN Bocardo Cánovas 2014 abril. Sant Gabriel Badalona, 09/01/2002. Davanter
FITXATGES
ALEX Iglesias Álvarez 2014. Gimnàstic Manresa 2002. Lateral Esquerre
DANIEL Merchán Úbeda 2014. CF Damm Barcelona, 05/02/2002 Mitja punta/ Lat
HUGO Pérez Balderas 2014. EF Gavà 2002. Central /Mig 
MARC Fuentes Solé 2014. CE Sant Gabriel Barcelona 20/05/2002 Central
Ignacio "NACHO" Saenz Martínez 2014. CE Sant Gabriel Barcelona, 20/03/2002 Mig
JAUME Piñol Parera 2014. UE Mollet CF 2002 Mig
PAU Russo Aran 2014. CF Reus Deportiu 2002. Int/Extrem Esquerre
ROBERT Vallribera Ruíz 2014. UD Cornellà 2002. Lateral Dret
Samba KANTE 2014. At. Bisbalenc 2002. Davanter
. CAUSEN BAIXA
2014 fitxen per...
ERIC Caparrós Folch 2011. UE Vilassar de Mar Barcelona, 15/06/02. Lateral Esq. (Damm)
AGUStín Anello Giaquinta 2013. CF Badalona (Baixa Març 2014). 2002. Davanter (Damm)


COS TÈCNIC INFANTIL "B" 2014/15
NOM I COGNOMS CÀRREC
TONI VELAMAZÁN TEJEDOR Entrenador
JORDI GONZÁLEZ FUENTES 2n. Entrenador
ALBERT DEOSDAD GONZÁLEZ Delegat
ADRIÀ GARCÍA MONTSERRATE Fisioterapeuta





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M