divendres, 3 d’octubre del 2014

ELS MÉS PETITS... EL PREBENJAMÍ DEL RCD ESPANYOL










Els més petits del futbol base espanyolista, l‘equip Prebenjamí, iniciarà també aquest cap de setmana el seu campionat de lliga com també ho farà el Cadet “B”, l’Infantil “B” i el Benjamí “B”, darrers equips en incorporar-se al ritme de la competició de lliga.

En el cas dels prebenjamins, tots els jugadors inicien aquest llarg camí en el darrer graó del futbol base espanyolista després d’haver participat en una complicada pretemporada en la que s’han hagut d’enfrontar majoritàriament a rivals benjamins no solament de primer any, sinó inclòs amb benjamins A de segon any.

El passat dissabte posaren fi a aquesta pretemporada derrotant 6-3 a la UE Mollet CF Benjamí “B” en partit que tingué lloc al camp de F-7 de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Aquestes imatges corresponen a aquest encontre amistós.

La plantilla està integrada pels següents jugadors: Jordi Saucedo i Aitor Capitán com a porters, Gerard Luque, Joel Alsina, Pol Durán, Oriol Pallás, Saúl Barrabés, Sergi Peregrina Oriol Alcoba, Alejandro Domínguez, Cristóbal Gómez.

L’equip estarà enquadrat en el grup 8è de la Segona Divisió Benjamí (com en les tres darreres temporades s’enfrontarà a equips benjamins) i és entrenat per Erik Llorca Campos.  Debutarà diumenge al camp IME Arístides Maillol enfrontant-se al Benjamí “B” de l’ AE Penya Barcelonista Collblanc Sants amb arbitratge d’Oriol Morón Peiró, de la delegació de Barcelona.       





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M