dissabte, 4 d’octubre del 2014

EN UN SEGON TEMPS PLE DE GOLS,
DECIDEIX EL CADET "A", DAVANT CF BADALONA (5-2)











RCD Espanyol Cadet “A”: 5 – CF Badalona: 2

Victòria força més treballada del que l'amplitud  del marcador  pot desprendre. Els de David Fernández s’han hagut d’emprar a fons quan després d’un ensopit primer temps que ha finalitzat amb el marcador inicial, els de Badalona s’han avançat al primer minut de joc del segon període. Reacció espanyolista capgirant el resultat, i altre cop igualada d’un Badalona que al final s’ha vist superat a mida que anaven caient els gols blanc-i-blaus.

Ja quan als tres minuts de joc el Badalona ha estat a punt d’aprofitar una errada en defensa, s’intuïa que no seria tasca fàcil doblegar als badalonins. Més encara quan a la porteria visitant tornava Alex Vega aquest cop evitant que fossin els fins aquest estiu seus companys, qui perforessin la seva porta. Estigué bé per baix fent bones aturades, però per alt l’Espanyol trobà la manera de superar-lo i en més d'una ocasió. 

En el primer temps, Gilbert fou el primer en disposar d’una bona opció quan després de regatejar a un defensa, amb poc angle, remata taponant bé Alex cobrint el pal dret.  El Badalona deixava anar algun contracop com en un en el que Alex Pastor al tall evità mals majors davant un possible remat.  El segon remat perico, obra de Pau Salvans, el rebutjà amb el peu el porter del Badalona.  David Fernández introduí modificacions passant Pau a l’esquerra, Retu a l dreta i quedant Gilbert en punta.

Però el Badalona es defenia sense passar angoixes, i sinó, ja estava Alex Vega rebutjant un fort tret de Juan des de la frontal, o del també mig Izan en el darrer minut. Xuts des de fora de l’àrea que no blocà, però que acabà rebutjant evitant que l’Espanyol marqués. També Retu estigué a punt de pogué rematar dins l’àrea en una acció en la que el defensor Aguado ho impedí, molt expeditiu.

Canvis en el segon temps en el quadre local, però és el Badalona qui dona la sorpresa. Pol Hernández que acabava de sortir, no pot rebutjar l’esfèrica i Franco afusella al meta Lluis Andreu, avui titular. El gol fa reaccionar ràpidament als espanyolistes i en la jugada següent (42’), un centre xut de Mateo (qui amb la sortida de Pol H. avançà la seva demarcació d’extrem esquerre, ocupant el ros lateral la banda esquerra de la cobertura perica), tocant lleugerament el meta del Badalona, s’estavella a la creueta.

Al 43’ l’Espanyol bota una falta lateral des de la dreta, que molt bé anticipant-se remata pentinant Fode al fons de la porteria. Sense solució de continuïtat, una bona bola centrada per Pol Hernández la remata de cap Mateo, capgirant el marcador i posant al seu equip per davant per primer cop en el matx. Brugué pogué decidí l’encontre en un contracop letal, però en el darrer moment dubtà, perdé un temps preciós i quan es donà compta estava ja envoltat de contraris dins l’àrea. I en el 51’ el Badalona que no es resisteix a anar-se’n sense donar força guerra, torna a marcar igualant el partit. Una volea dins l’àrea de Flichi, ajustada a l’esquerra supera a Lluis.

Li costà al quadre espanyolista nou minuts, fins que en el llançament d’un servei de cantonada, el central Alex Pastor, rematà també de cap al fons de la porteria badalonina. Aquest gol  i el següent, enfonsaren al Badalona definitivament.  Entre mig d’ambdós gols, el migcampista i capità del Cadet B Miguel,  sortí al camp després del seu debut a la Divisió d’Honor en el Narcís Sala la passada jornada.  David a bon segur compta amb ell per ser un més de l’equip, segur de la seva classe.          

El quart gol que encarrilava l’encontre ha sigut obra de Ferran Brugué. Rebent una bona pilota en profunditat eleva perfectament superant per alt al porter badaloní en una vaselina.  El propi Brugué finalitzaria una jugada amb un remat que s’estavellaria al pal tot i que no tindria validesa en xiular posició antireglamentària el col·legiat Martín Varas.  Anotaria el cinquè fent el seu particular doblet el davanter Brugué quan en el 67’ Pol Hernández fica un bon centre, profund i un pèl passat, i en la zona del segon pal entrant amb tot,  remata de primera al fons de la porteria. 

L'Espanyol ha pogut assolir la mitja dotzena el quadre local quan Izan en un servei lateral de falta molt tancada, ha estavellat el seu llançament a la fusta. Per la seva part el Badalona ho ha provat amb un xut des de la frontal ben aturat per Lluis Andreu i en una acció de córner en el darrer minut de l'afegit, que ha aturat bé jugant-se la seva pròpia integritat en una embolicada acció en la que ha patit un cop, coincidint ja tot amb el xiulet final del col·legiat.

El Cadet A suma el seu tercer triomf i continuarà una jornada més encapçalant la classificació amb el grup d’equips que no han cedit cap punt en aquesta Divisió d’Honor Cadet. El proper encontre serà davant el Lleida Esportiu (dissabte si no hi ha variacions) en el Mpal. Mangraners de la capital del Segrià.


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Lluis Andreu, Dani Reina, Mateo, Alex Pastor, Alex Cubedo, Juan, Pau, Pol Lozano, Retu, Izan i Gilbert.
Substitucions: Pol Hernández, Fode, i Brugué per Juan, Retu i Gilbert, m. 41; Miguel i Arnau Alós per Dani Reina i Mateo, m 60; Albert i Gilbert per Alex Pastor i Pau, m. 68; Juan i Retu per Izan i Pol Lozano, m. 71.   Altre suplent: Adrián (p.s.)

CF Badalona: Alex Vega, Alex Aguado, Marc Vicente, Sergi Duarte, Roger Domeque, Abel Fábregas, Gerard Galindo, Eric Páez, Iván Flichi, Antonio Muñoz i Franco Nántez.
Suplents: Ignasi Berché (p.s.), Flavio Ruggeri, Alex González i Biruk Pagespetit.

Àrbitre: Javier Martín Varas, de la delegació de Barcelona, assistit en bandes per Pol Carmona Pastor i Rubén Estéban Martínez. Cartolines grogues als visitants Gerard Galindo, m. 28 i Eric Páez, m. 60.

Gols: 0-1: Franco Nántez, m. 41; 1-1: Fode, m. 43; 2-1: Mateo, m. 45; 2-2: Iván Flichi, m. 51; 3-2: Alex Pastor, m. 60; 4-2: Brugué, m. 64; 5-2: Brugué, m. 67.

Incidències: Encontre corresponent a la tercera jornada del campionat de lliga de la Divisió d’Honor Cadet, disputat aquest migdia en el camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Temps assolellat i temperatura força càlida, plenament estiuenca malgrat trobant-nos a l’Octubre.  

En les files del quadre badaloní, el meta Alex Vega Gálvez, qui inicià el seu periple en el futbol base espanyolista sent benjamí fins aquest estiu que ha passat al Badalona CF. També, Marc Vicente Portavella, que va romandre una temporada com a infantil en el futbol base perico.  








S E N T I M E N T P E R I C O . C O M