dilluns, 29 de setembre del 2014

LES FORTES PLUGES IMPEDEIXEN QUE ES
DISPUTI L'ENCONTRE DEL JUVENIL "B", A MOLLET DEL VALLÈS

Per tercera temporada consecutiva – i ja és força casualitat! – es va tenir que ajornar per la intensa pluja caiguda també en les comarques vallesanes, el partit de lliga entre els equips UE Mollet CF i Juvenil B RCD Espanyol.  

El partit, corresponent a la cinquena jornada del campionat de lliga del grup 7è de Lliga Nacional Juvenil, s’havia de disputar ahir diumenge a les 18:00  hores al Camp Mpal. dels Germans Gonzalvo de Mollet del Vallès.  

Ja és la tercera temporada que es veuen obligats a Mollet a suspendre l’enfrontament del seu Juvenil A amb el Juvenil B del RCD Espanyol. La passada temporada s’havia de disputar el cap de setmana del 8 de setembre, corresponent a la segona jornada de lliga, i es va d’haver de jugar el vespre del dimecres 18 de setembre, amb resultat d'empat a un gol. A la temporada anterior a la passada (2012/13) s’havia de jugar el 6 d’abril corresponent a la jornada 27èna., i es va tenir que ajornar fins el dijous 25 d’abril quan finalment es va disputar amb resultat també d'empat, en aquesta ocasió a dos gols.       

L’àrbitre encarregat de xiular el matx era el senyor Marc Padrós Baciero de la delegació de Sabadell, i ambdós conjunts formaven amb les següents alineacions: Per part del quadre espanyolista: Carles Santaló a la porta, amb Pipa, Jaume, Joel i Pedrosa a la cobertura, Manchón, Martí a la medular amb Pablo Ávila, Bermejo i Puado a les mitges puntes amb Enri en punta. El quadre vallesà formava amb: Jonathan (que formà part en el seu moment del futbol base espanyolista), Cristian, Marc, Alejandro, Carles, José Carlos, Jalal, Iván, Marcos, Pablo i Edgar.      

El partit cobrava encara més importància, després de les derrotes del FC Barcelona B a Reus (2-1), i de la Damm CF B a Can Aranyó davant la Vila Olímpica (3-1).Abans de la disputa d’aquesta jornada, l’Espanyol ocupava la tercera posició igualat a tot amb el Barcelona B, mentre que el quadre vallesà ocupava la setzena posició, en zona de descens. De moment encara no hi ha data de celebració del partit.      





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M