diumenge, 28 de setembre del 2014

EMPAT A RES (0-0).
CÓRDOBA I ESPANYOL EMPATEN, EN UN DOLENT PARTIT

Córdoba CF: 0 - RCD Espanyol: 0

Córdoba i Espanyol han empatat a zero en un soporífer partit en el  que només la incertesa en el marcador permetia seguir presenciant-lo fins el final del mateix.  Amb poques ocasions de gol, sent l’equip andalús qui ha estat més a prop d'aconseguir-ho (quan ho ha assolit ha sigut en fora de joc), ambdós equips han merescut l’empat inicial amb el repartiment d’un punt per cadascú.

Ignoro que deuen de pensar els detractors de l’anterior tècnic espanyolista, però l’espectacle ofert avui per l’equip blanc-i-blau (de lila amb la indumentària reserva) no s’ha quedat enrera en absolut dels pitjors repertoris del tant vituperat tècnic mexicà. Un Espanyol que no ha combinat pràcticament doncs no ha donat peu amb bola, ha intentat dur el pes del partit en algunes fases, però amb tant desencert a l’hora de donar fluïdesa a l’esfèrica és ben complicat. Puntada i a córrer cap endavant, i un munt de passades perdudes... Si això és el joc brillant que es venia parlant... Sortosament el Córdoba tampoc s’ha quedat enrera en quant a despropòsit, i en darrera instància un Kiko Casilla molt segur no ha donat opció en les poques accions de perill.

Fins al minut 19 no s’ha vist ni una sola jugada clara de gol. Després d’una pèrdua a la medul·lar, un ràpid contracop andalús ha finalitzat amb una vaselina de Ghilas qui veient avançat a Kiko ha intentat sorprendre sortint la bola fora. Dos minuts després en una falta lateral a l’altre àrea bastant passada, Colotto ha rematat al cos del defensor reclamant que estava sent agafat.  La bola sortí finalment a córner, i aquest es llençà sense conseqüències.   

Per par local una bona jugada de Borja García superant a dos defensors pericos la finalitzaria en el 26’ el propi jugador amb un centre massa tancat que es blocat amb seguretat per Kiko.  A l’altre àrea una falta directa ben perillosa al semicercle de l’àrea (32’)  executada per Víctor Sánchez sobrepassant la tanca, és aturada amb facilitat per Juan Carlos doncs li faltà potència al llançament.  I res més en el primer temps.

Salva Sevilla només iniciar-se el segon temps en jugada individual enviaria el seu remat fora.   A un centre xut de Cartabia, respondria ben segur Kiko aturant la pilota (56’).  Quatre minuts després amb mateix protagonista, més perillosa seria la rematada del dretà argentí i amb més dificultat rebutjaria Kiko evitant mals majors. Aquesta era una fase de clar domini local, doncs s’animen els andalusos davant la inoperància espanyolista.  Un llançament de Patrick des de la frontal, l’aturà Kiko.

L’Espanyol intenta reaccionà i en una de les poques combinacions en atac, es passeja l’esfèrica de Lucas davant Stuani i Mattioni en el 66’. El brasiler havia sortit en lloc de Salva Sevilla, ocupant la banda dreta de l’atac i passant Lucas Vázquez a l’esquerra.

Arribàvem als darrers vint minuts de joc sense que la decoració d’aquest infumable encontre no canviés en absolut. Una falta directa executada per Cartabia obliga a una gran intervenció de Kiko Casilla salvant al seu equip (69’). És l’equip andalús qui més està a prop del gol i aquest l’aconsegueix en el 76’ després d’un servei de falta llençada per Cartabia i rematada de cap per Pantic en posició antireglamentària.

En els darrers deu minuts, un remat de Colotto a la sortida d’un córner que atura Juan Carlos i un estèril llançament directe de falta quan passava un minut i mig dels noranta a càrrec de Lucas Vázquez, penjant a l’àrea i rebutjant la cobertura andalusa. El col·legiat només ha afegit dos minuts. No pagava la pena veure’n més.  El millor, el resultat amb el punt obtingut i que per segon encontre consecutiu l’equip ha mantingut la porteria a zero. El joc de l’equip, per oblidar.   


Fitxa tècnica:
CF Córdoba: Juan Carlos, Guinino, Íñigo López, Pantic, A. Crespo;  Patrick Ekeng, Luso; Fede Cartabia, Rossi, Borja G., i Ghilas.
Substitucions: Fidel per Rossi, m. 72; Xisco per Borja G., m. 78.

RCD Espanyol: Kiko Casilla; Javi López, Colotto, Álvaro, Fuentes; Cañas, Víctor Sánchez, Salva Sevilla, Lucas Vázquez, Sergio García i Stuani.   
Substitucions: Mattioni per Salva Sevilla, m. 64;

Àrbitre: Santiago Jaime Latre, del comitè territorial aragonès, assistit en bandes per Jorge Bueno Mateo i Ignacio Rubio Palomino. Cartolines grogues a Cañas, m. 12, Crespo, m. 24, Fuentes, m. 36, Patrick Ekeng, m. 54, Álvaro, m. 67; Lucas Vázquez, m. 80; Mattioni, m.85; i Víctor Sánchez, m. 88.

Incidències: Encontre corresponent a la sisena jornada del campionat de lliga a la 1a. Divisió disputat en el Nou Arcangel de Còrdova. 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quin totxo de partit!!! Si contra la colla d'arrossaires que és el Córdoba no vam aconseguir guanyar (sols vam xutat 2 vegades entre els tres pals) no sé on collons podem aconseguir un triomf a domicili. No vaig entendre perquè Sergio González no va exhaurir els tres canvis buscant una mica més de mossegada al davant. En resum un partit indigne de l'anomenada ridículament Liga de las Estrellas.

Príncep




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M