dimarts, 30 de setembre del 2014

MITJA DOTZENA DE L'ALEVÍ "A" EN UN BON PARTIT












RCD Espanyol Aleví “A”: 6 – Fundació Esportiva Grama: 1

Primer triomf del conjunt entrenat per Xavi Morón en aquest campionat de lliga del grup segon de Preferent Aleví. Davant la Fundació Esportiva Grama, el quadre espanyolista sumà tres punts en un partit bastant fàcil en el que la superioritat tècnica dels blanc-i-blaus no sol quedà manifesta amb el rotund marcador, sinó en les moltes jugades clares de gol que disposaren.

Després d’unes primeres aproximacions i ocasions com un centre de Sergi que es passejà per l’àrea,  un tret de Facu que sortí per sobre el travesser, o un servei de cantonada executat per Sergi amb remat de Marc de cap que treu un defensa sota pals, l’Espanyol obrí el marcador als 9 minuts de joc després d’una bonica jugada amb una paret amb Pol, definint bé el 2 espanyolista amb un xut ras a l’esquerra.  La bona pressió sobre el porter visitant a punt estigué de suposar el segon quan recuperant l’esfèrica Gerard Vilà rematà creuant el cuir a un pam del pal dret.  Abans de finalitzar el primer quart, una falta lateral és pentinada per Marc, salvant un defensor altre cop sota pals, i el xut posterior de Facu en bona situació, se’n va per sobre del travesser massa alt.

En el segon període, Marc de nou en jugada individual portà perilla amb llançament que se’n va per sobre. Als tres minuts, Pol culmina una bona jugada en atac amb un remat ras que colpejant a la base del pal esquerra acaba dins la porteria. L’Espanyol encarrilava el partit sense problemes.  Les ocasions es succeïen a l’àrea colomenca. Oportunitat de Sergi que acaba a córner. Aquest es llença passejant-se la pilota sense que ni Isma ni Junior poguessin encertar amb el remat. Un xut de Junior s’estavellà a la xarxa lateral exterior. 

La Fundació Grama aconseguí un bonic gol en remat de cap a una pilota centrada des de l’esquerra conseqüència d’una falta lateral, però el col·legiat del matx, Gonzales Moreno, no donà validesa a l’acció per posició antireglamentària, bastant complicat de veure-ho tenint en compta que no disposava de jutges auxiliars. Abans del descans, Marc Pubill altre cop posà en seriosos problemes al porter de la Grama qui amb una gran intervenció evità el tercer.

En el primer minut del tercer temps, l’Espanyol anotà el 3-0 mitjançant un xut ras dins l’àrea del davanter Unax. Molta feina tingué el porter visitant, doncs instants després Buba amb un tret l’obligà a emprar-se a fons junt al pal dret.  La Grama disposà d’una bona arribada però el porter espanyolista dels dos darrers quarts, Alex, aconseguí evità el remat, llençant-se a la gespa. En els següents minuts, jugada individual d’Isma que acaba obrint per Unax qui fica en profunditat a Buba que remata creuat fent pujar el 4-0 i Unax culminant amb un bon remat una acció espanyolista, situa la diferència a cinc. La Grama reacciona en els darrers instants del tercer quart amb varies arribades. Una d’elles obliga a aturar amb dificultats a Alex en dos temps. La darrera, serà un bon llançament que s’estavella al travesser de la porteria espanyolista.

En el darrer període, l’Espanyol anotaria el sisè mitjançant Estanis. Abans, Gerard Vila ja havia estat a punt d’assolir la mitja dotzena però el meta colomenc ho impedí amb una bona intervenció. Ocasions de Buba, d’ Estanis, i la darrera jugada de gol una passada del migcampista japonès Igami per Gerard Vila qui no pot superar en el mà a mà, al meta de la Fundació Grama. Instants abans d’aquesta jugada, els colomencs havien anotat el seu únic gol del partit després d’una jugada desgraciada en la que el tret pel centre, se li escapà al porter espanyolista.

El proper encontre dels de Xavi Morón serà davant la UE Cornellà “B”, a les 13:30 h. a també a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.             

     
Fitxa tècnica:
RCD Espanyol:
1er quart: Marçal; Marc, Facu, Sergi; Pol, Junior; i Gerard.
2n. quart: Marçal; Marc, Isma, Sergi; Pol, Junior; i Estanis.
3r. quart: Alex; Junior, Facu, Isma; Igami, Buba; i Unax.
Darrer quart: Alex; Facu, Sergi; Gerard, Buba, Estanis. Substitucions:;  Igami i Pol per Buba i Unax. 

Fundació Esp. Grama: Gerard Moreno, Víctor Tortajada, Guillem Trilla, Adrián Díaz, Miguel Pérez, Héctor Herrero, i Pau Mata.
També: Antonio Reche (p.s.), Yago Lahoz, Álvaro Contel, Javier Comas, Iker Cortés.

Àrbitre: Edwar Miguel Gonzales Moreno, de la delegació de Barcelona. Cartolina groga al visitant Víctor Tortajada, m. 58

Gols: 1-0: Marc, m. 9; 2-0: Pol, m. 18; 3-0: Unax, m. 31; 4-0: Buba, m. 41; 5-0: Unax, m. 43; 6-0: Estanis, m. 47: 6-1: Yago Lahoz, m. 52

Incidències: Encontre corresponent a la segona jornada del campionat de lliga del grup 2n. de Preferent Aleví, disputat la tarda del passat dissabte al camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Ambient assolellat, temperatura moderadament alta.


 CLASSIFICACIÓ PREFERENT ALEVÍ, GRUP 2n.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 C.F. DAMM 6 2 2 0 0 15 3
2 F.C. BARCELONA "B" 6 2 2 0 0 11 4
3 C.F. TECNOFUTBOL 6 2 2 0 0 6 3
4 C.E. L'HOSPITALET "B" 6 2 2 0 0 4 2
5 R.C.D. ESPANYOL 4 2 1 1 0 8 3
6 A.E.C. MANLLEU 4 2 1 1 0 7 3
7 F.C. SANT CUGAT ESPORT "B" 3 2 1 0 1 5 3
8 U.D. CORNELLÀ "B" 3 1 1 0 0 2 1
9 U.E. SANT ANDREU 3 2 1 0 1 3 5
10 C.E. SANT GABRIEL 1 1 0 1 0 2 2
11 E.C. GRANOLLERS 1 2 0 1 1 4 7
12 U.E. MOLLET C.F. 0 2 0 0 2 2 4
13 C.E. EUROPA 0 2 0 0 2 2 6
14 CE ESCOLA FUTBOL MATARÓ 0 2 0 0 2 3 8
15 FUNDACIÓ ESPORTIVA GRAMA 0 2 0 0 2 1 9
16 F.C. CERDANYOLA VALLÈS 0 2 0 0 2 2 14








S E N T I M E N T P E R I C O . C O M