dissabte, 12 de setembre del 2009

RESULTATS

EL RCD ESPANYOL (0-3) i L'ESPANYOL B (2-1), CAUEN DERROTATS EN UNA NEFASTA JORNADA. EL JUVENIL "B" GUANYA 1-2 A CORNELLÀ. EL RCDE INFANTIL "B" TAMBÉ PERD, DAVANT EL BARCELONA, PER PENALS AL TORNEIG DE PALLEJÀ.



Fe d'errades: El filial espanyolista va perdre a Mallorca 2-1. Tal com s'indica al resultat d'adalt. A segons quines hores de la nit, no s'està molt despert. Disculpes.


RESULTATS

10/13 Setembre

DATA

LOCAL

VISITANT

PARTIT / CAMP

RES.

10 SETC.E. JúpiterEspanyol BCentenari. Mpal. La Verneda3-2
12 SET RCD Mallorca "B"Espanyol BLliga. Ciudad Dep. R. Mallorca2-1
10 SETC.F. MartorellJuvenil "A"Amistós. Mpal. Torrent d'En Llops (Martorell)2-4
13 SETC.D. FerriolenseJuvenil "A"Lliga. Mpal. Germans Escalas (Palma M.)1-2
12 SETU.E. Cornellà "B" Juvenil "B"Lliga. Mpal. Via Férrea.1-2
12 SETCadet "A"C.F. Junior Amistós. Ciutat Esp. Sadrià3-0
13 SETC.E. PremiàCadet "A"Amistós. Mpal. Premià 1-3
11 SETCadet "B"CF Junior/ CE Premià/ Torneig Copa NIKE. Alumnes Obrers (Vilanova i la G.)3-0/ 2-0
11 SETCadet "B" Quarts/ Semifinal/ Final Torneig Copa NIKE. Alumnes Obrers. Subcampió0-0/ 2-1/ 1-1*/
13 SETC.E. PremiàCadet "B"Amistós. Mpal. Premià1-1
11/12 / 13Infantil "A"Valencia, Villarreal, FCB, Zaragoza, Osasuna RMAD, R. SociedadTorneig Nacional de Arnedo. Inst. Mpals. Arnedo (La Rioja)3r. lloc
12 SETInfantil "B"FC BarcelonaTorneig MPS. Mpal. Palleja0-0 * pen
12 SETU.E. PallejàInfantil "B"3r i 4rt lloc. Torneig MPS 0-4
13 SETC.F. ST. A. Vilamajor Infantil "B"Amistós. St.A. Vilamajor 0-15
11 SETUD.CornellàAleví "A" Final Torneig C.F. Singuerlin (Sta. Coloma G.) Campió RCDE0-0*p
12 SETC.E. PremiàAleví "A"Amistós. Mpal. Premià12:30
12 SETC.E. PremiàAleví "B"Amistós. Mpal. Premià0-10
13 SETC.E. ManresaAleví "B"Amistós. Nou Congost, Manresa0-12
11 SETC.F. SinguerlinBenjamí "A"Torneig Singuerlin.
13 SETBenjamí "A"U.E. CastelldefelsAmistós. Ciutat Esp. Sadrià.
12 SETBenjamí "B"C.E. Vila OlímpicaAmistós. Agapito Fernández, BCN.12:30
13 SETC.F. Junior Benjamí "B"Amistós. Camp del Junior. 11:00
12 SETBenjamí "C"C.E. ManresaAmistós. Ciutat Esp. Sadrià11:30
13 SETBenjamí "C"C.E. Vila OlímpicaAmistós. Ciutat Esp. Sadrià2-3
12 SETPrebenjamíC.E. ManresaAmistós. Ciutat Esp. Sadrià10:15
13 SETFogars de la SelvaPrebenjamíTorneig. Fogars de la SelvaS/C
13 SETFemení "A"Valencia Féminas CFSuperlliga. Ciutat Esp. Sadrià8-0
13 SETFemení "B"C.E. EuropaLliga. Ciutat Esp. Sadrià4-0
11 SETU.D. St. Quirze de BesoraFemení "C"Lliga. Ripoll. 2-2
11 SETU.E. VicFem. Juv-CadetAmistós. Mpal. Vic0-7
13 SETP.B.B. La RocaFem. Inf ATorneig PBB La Roca. (La Roca del Vallès).3-6
13 SETP.B.B. La RocaFem. Inf BTorneig PBB La Roca. Campió RCDE1-1*p
12 SETBenjamí / Preb.FemC.D. Sant GabrielAmistós. Mpal. Ruiz Casado (S.Adrià del Besós).

EL JUVENIL CADET FEMENÍ
COMENÇA LA PRETEMPORADA AMB TRIOMF 0-7


11 septiembre


BON COMENÇAMENT DE PRETEMPORADA;
UE VIC, 0 - JUVENIL-CADET, 7


(Ricard, http://espanyolbasefemeni.spaces.live.com/)

UE Vic 0 - RCD Espanyol Femení Juvenil/Cadet 7

Partit bastant més disputat del que el resultat deixa ja que la primera part ha estat molt disputada i ha acabat amb un 0 a 1. Les periquites han arribat a porteria rival però no han acabat de concretar les ocasions mentre que el Vic ho intentava en alguna timida contra o falta llunyana. Ha estat a l'inici de la represa i amb el rival molt dormit s'han fet 4 gols rapids i aleshores ja ha estat més facil amb un rival més entregat.


Un partit de preparació on l'equip ha començat a donar bones sensacions sobre el joc que pot arribar a desplegar.

Han Jugat d'inici: Dessire, Esther Bazan, Claudia, Xenia, Aida, Anna, Orteu, Bacter, Nuria, Erra i Ester.
També: Jessi, Jasmina, Alcazar, Cabrera, Nacha, Judith, Carla i Ari.
Gols: Erra, Cabrera, Judith, Carla, Ari, Nacha i Orteu

ESTRENA DE CORNELLÀ-EL PRAT A LA LLIGA
A PEL MADRID !!!


L'afició, clau, per derrotar al R. Madrid.



Espanyol - Real Madrid, Cornellà-El Prat, 20:00 h.

Aquest vespre l’espanyolisme viurà altre jornada de les històriques al RCD Espanyol. Serà el debut al Nou Estadi de Cornellà-El Prat en competició oficial de lliga, davant el Madrid dels “galàctics” i amb tota l’emotivitat en el record de Dani Jarque.

A més, l’estadi lluirà les seves millors gales, i estarà ple de gom a gom, ja que en prou feines quedava paper a la venda ahir quan es van posar a la venda al públic, les darreres entrades.

Torna Ivan de la Peña

Mauricio Pochettino per aquest partit ha convocat als següents jugadors: Kameni, Cristian, Pillud, Chica, Forlín, Roncaglia, Pareja, David García, Moisés, J. Márquez, Verdú, De la Peña, Nakamura, Coro, Iván Alonso, Luis García, Ben Sahar, Marqués, Callejón i Tamudo. El càntabre Ivan de la Peña és la gran novetat entre els vint convocats un cop sembla ha superat (en Ivan mai es pot assegurar...) les seves molèsties que li van impedir disputar la jornada inaugural a San Mamés.

L’equip madridista, que té les baixes de Sergio Ramos, Gago i Van de Vaart per motius tècnics i de Pepe per sanció, amb les altes de Mamadou Diarra i Ruud Van Nistelrooy, totalment recuperats, va arribar ahir a l’aeroport del Prat en mig d’uns quants centenars de madridistes que els van anar a rebre.

El col•legiat del matx serà Alfonso Pérez Burrull del comitè territorial càntabre assistit en bandes per Luis Alberto Gutiérrez i Francisco Lamfús dels comitè andalús i càntabre respectivament.

Reforç del transport públic

Tant Renfe Rodalies com FGC han reforçat el servei per aquesta històrica ocasió, i l’operadora ferroviaria estatal incrementarà en 5.000 places addicionals els serveis de la línia 4 de Rodalíes (Martorell-Terrassa), per fer front a l’augment de demanda produïda per la gran afluència de públic que veurà in situ el partit. Es duplicarà la capacitat de cinc trens entre les 17:30 i 19:30, mentre que per facilitar el retorn s’incrementarà el servei habitual en els trens amb sortida de Cornellà a la ciutat comtal a les 21:59, 22:28 i 22:53.

Per la seva banda, els Ferrocarrils de la Generalitat reforçarà el servei en la línia de metro del Baix Llobregat que és l’afectada pel partit, circulant entre les 19:00 i 21:00 hores amb freqüència de dia feiner, es a dir a 14 trens l’hora.
Després de l’encontre, els trens direcció Barcelona de les línies de Molí Nou (L8) i de Martorell (S8) també circularan amb una freqüència de dia feiner
.

GALERIA FOTOGRÀFICA
DE LA PREMIER NIKE CUP

TOTS ELS RESULTATS DE LA FASE PRÈVIA



QUARTS DE FINAL







SEMIFINAL








LA FINAL





















divendres, 11 de setembre del 2009

L'ESPANYOL PERD LA NIKE CUP ERRANT EL PENAL DECISSIU
QUE LI DONAVA EL TRIOMF (1-1 * 5-6)

(Camp dels Alumnes Obrers, Vilanova i la Geltrú, Garraf: Josep Maria)

LA FINAL

RCD Espanyol: 1 – FC Barcelona: 1 (*5-6).

El RCD Espanyol ha perdut la final de la fase catalana de la Premier Nike Cup, que s’ha disputat ahir divendres 11 de setembre al Camp dels Alumnes Obrers de Vilanova i la Geltrú.

Amb un primer temps esplèndid, en el que els espanyolistes han sabut anul•lar les figures del FC Barcelona, molt ben posicionat sobre el terreny de joc, amb ajudes en defensa, l’Espanyol plantava cara al conjunt culé i mirava de trencar d’una vegada per totes l’estadística davant el FC Barcelona de la mitja dotzena d’africans, (al que no van pogué vèncer la temporada passada en cinc ocasions).

La primera ocasió ha estat pels blaugranes que mitjançant el dorsal 10, un cop supera al seu marcador xuta amb potència, i Albert respon amb una gran intervenció enviant a còrner; era el minut dos de joc, i ja no hi hauria pràcticament ocasions de gol dels barcelonistes en tot el primer temps.

Minut sis; Passada en profunditat de Jaffar a Pedro i quan aquest s’escapoleix del defensor central Pol (ex espanyolista), aquest l’agafa tallant l’escapada. El col•legiat mostra la cartolina groga i Rubén, el central procedent del Poli Ejido, és l’encarregat de llençar el lliure directe, centrat. Un autèntic obús que supera a la tanca i fa impossible els esforços del porter blaugrana. Salta la sorpresa en la final.

La rèplica blaugrana, un remat que bloca bé Albert sense problemes. El FC Barcelona acaba els deu darrers minuts dominant el joc però sense cap tipus de profunditat davant un Espanyol que manté la integritat defensiva i de tant en tant surt amb pilota controlada.

Malauradament, en el segon temps, que començar igual que el segon amb domini blaugrana i solidesa espanyolista, hi ha un lapsus de temps, en el que l’Espanyol comença a pagar car l’esforç realitzat, la defensa no acaba de mostrar la mateixa contundència, i en definitiva sembla que el Barcelona ha posat una marxa més al joc. Moments en el que el Barcelona aprofita una pilota perduda al mig del camp, jugada ben trenada pel centre, i la darrera passada de Keita deixa amb tot a favor a Ebwelle que xuta creuat superant Albert: Era l’empat i començava altre encontre.

Pedro de nou com en l’anterior encontre intenta sorprendre (aquest cop al centrar des de mig camp després del gol) amb una vaselina que no va mal encaminada, però que surt fora. Germán Collado (tot ganes però amb diferència física amb els corpulents extrems culers), surt per un Lucas tocat que s’ha de retirar. L’Espanyol sembla haver passat el pitjor moment i lluitarà per arribar com a poc, amb l’empat a un gol al final del matx.

En els darrers minuts, ocasions per ambdós conjunts: La més clara, una rematada de Pol García Tena sobre la seva pròpia porta de cap, que amb molta fortuna, agilitat i reflexes, el porter barcelonista envia a còrner. Anteriorment, jugada per la polèmica: una caiguda dins l’àrea de Rafa (després d’una jugada entre ell i Pedro), no és considerada punible pel col•legiat de la final, davant les protestes espanyolistes.

El Barça té també el gol de la victòria ben a prop: Una centrada per la dreta del dorsla 7., i Dongou entrant amb tot i de primera, remata picant l’esfèrica a terra i sortint increïblement per sobre el travesser. Amb una centrada molt tancada del dorsal 6 que bloca al primer pal molt segur Albert i una posterior acció gens esportiva en la que el FC Barcelona continua la jugada i no llença la pilota fora després que Rubén estigués estirat a terra lesionat (tot i que després si han tornat la pilota llençant-la fora), s’ha arribat al desenllaç de la final des del punt dels onze metres.

Pedro, té el triomf en el darrer llançament i erra
Ha començat llençant el conjunt culé. Ha transformat els tres primers llançaments mentre que per part de l’Espanyol, Germán i Rafa han marcat, però no així el tercer llançador, Canti, que ha llençat fora molt desviat per l’esquerra del meta barcelonista.
El conjunt culé ha tornat el “favor” , i el dorsal 19, ha llençat per l’esquerra bastant centrat i endevinant, Albert ha evitat el gol rebutjant. Javi Salinas ha posat l’empat a tres gols. El darrer llançament del Barça, l’ha enviat fora el dorsal 5 a la dreta i alt.
Pedro, el golejador paraguaià, té el “matx ball” en les seves botes. Llença malament molt centrat per l’esquerra i el meta barcelonista endevina i atura. S’esvaeix el triomf...

Es prorroga els llançaments, i quan Dongou no falla enganyant completament a Albert, ningú sembla amb prou convicció per llençar. I després d’uns segons llarguíssims en els que ningú apareix, Adrián, és el que té el coratge i la valentia per assumir la responsabilitat. Marca i empata a quatre. Els setens llançaments, acaben dins, marcant el dorsal tres blaugrana i el paraguaià Hernán. Els vuitens decideixen: Mentre, el dorsal 10 Joan Toral, anota, Nico, jugador procedent del Junior fitxat aquest estiu, erra, aturant el porter blaugrana Pol Ballester (altre dels trànsfugues). S’esvaeix la final...


RCD Espanyol: Albert Herrera; Adrián, Lucas, Rubén, Oscar, Nico, Hernán, Rafa, Pedro, Jaffar i Javi Salinas.
Substitucions; Canti per Jafar, m. 28.

Gols: 1-0: Ruben, m. 7; 1-1: Ebwelle, m. 30.

Penals: 1-0: dorsal 11, gol; 1-1: German, gol; 2-1: dorsal 2, gol. 2-2: Rafa, gol; 3-2 dorsal 7, gol; 3-2: Canti, fora; 3-2: dorsal 19, atura Albert; 3-3: Javi, gol; 3-3: dorsal 5, fora; 3-3: Pedro, atura Pol.

4-3: dorsal 9, gol; 4-4: Adrián, gol; 5-4: dorsal 3, gol; 5-5: Hernán, gol; 6-5, dorsal 10, gol; 6-5: Nico, atura Pol.

Àrbitre: Otal González, del comitè territorial català.

Incidències: Final disputada en el Camp 1 dels Alumnes Obrers de Vilanova i la Geltru. Bona presència de públic. El darrer tram de l'encontre s'ha disputat amb la il·luminació artificial.


LA SEMIFINAL

RCD Espanyol: 2 – UD Cornellà: 1

No ho ha tingut tampoc gens fàcil a les semifinals el RCD Espanyol. El Cornellà s’ha avançat als tres minuts de joc en la primera ocasió que han disposat, amb una pilota a l’espai superant la línia defensiva espanyolista, i de xut creuat i col•locat superaven a Albert.

El Cornellà ha sortit molt més despert, més fresc i la velocitat dels seus puntes provocaven perill en les accions del conjunt del Baix Llobregat. Mica a mica, l’Espanyol s’ha anat assentant sobre la gespa del camp primer, i Pedro ja ha tingut als deu minuts de joc la primera ocasió, al rebre una pilota avançada i encarant al meta del conjunt verd-i-blanc, xutar una canonada que es marxa fora per sobre el travesser.

Un servei de falta als dotze minuts de joc executat perfectament per Sergio González, i la jugada d’estratègia dona l’empat al conjunt espanyolista, al ficar la bota dins la frontal de l’àrea petita, Jaffar, anticipant-se als defensors. Amb aquest marcador i sense més ocasions dignes d’esment s’arribava a la fi dels primers vint minuts de joc.

En el segon temps, l’Espanyol ha patit el primer ensurt al minut 6, quan el ràpid dorsal sis del Cornellà s’ha escapolit del seus marcadors i arribant a línia de fons ha col•locat un centre molt perillós que Albert llençant-se abans que els davanters ha pogut solucionar.

Altre jugada d’estratègia a pilota aturada a càrrec de Sergio, i Pedro d’esquenes a porteria pentina l’esfèrica, però surt la rematada desviada a un metre del pal esquer.
Una bona triangulació entre Rafa i Pedro acaba amb un remat de Canti, buscant l’escaire sense èxit.

El Cornellà ha tingut el triomf en les seves botes en una jugada en la que la penetració fins la cuina, i la rematada ha estat miraculosament salvada, primer per Albert, i posteriorment per un defensor que toca lo just avançant-se al remat a un metre de la línia de gol, acabant l’esfèrica impactant a la base del pal dret en una jugada embolicada en la que el gol hagués estat el més probable...

L’Espanyol reacciona i poc a poc tanca als verd-i-blancs i es llença pel desempat. Prèviament amb una rematada al cos del porter. Dani Poyatos dona entrada a Hernán i la primera pilota que el paraguaià toca, acaba en gol.
Una pilota recuperada en zona de mitjos per Hernán, contracop, i passada en profunditat a la perfecció a Pedro qui retalla al defensor i en l’u contra u davant la mitja sortida del meta rival, erra llençant al cos del porter, però la pilota morta li cau al seu compatriota Hernán qui en el punt de penal, lliure de marca, té el temps suficient per apuntar i disparar al fons de la porteria.

Hagués pogut sentenciar l’Espanyol quan una pujada per la banda dreta d’Adrián, acaba amb una perillosa centrada que Salinas a boca de gol, remata, traient amb el peu a còrner, el meta del Cornellà.


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Albert, Adri, Lucas, Oscar, Rubén, Nico, Sergio, Robert, Rafa, Pedro i Jaffar. Substitucions: Marc Gelmà per Nico, Canti per Robert, Javi Salinas per Jaffar, m. 21’. Hernán per Sergio, m. 30 i Nico per Rafa, m. 37’. Jaffar per Pedro, m. 38.

Gols: 0-1: m.3; 1-1: Jaffar, m. 12; 2-1: Hernán, m. 32.

Incidències: Camp 1 dels Alumnes Obrers. L’Espanyol lluïa la segona indumentària, la de color groc amb tots els municipis de Catalunya. Amb aquest resultat l’Espanyol es classificava per la final davant el FC Barcelona, que havia derrotat al Girona FC (2-0) amb dos gols en els tres minuts finals de cada temps.


QUARTS DE FINAL

RCD Espanyol: 0 – UFB Jàbac i Terrassa: 0 (*5-3)

El RCD Espanyol ha viscut un autèntic calvari per certificar el seu passi a Semifinals, ja que el seu rival, el Jàbac Terrassa, ha plantejat un encontre perfecte defensivament parlant, i el conjunt de Dani Poyatos ha estat molt lent, sense idees, i molt espès en tot l’encontre (que com tots era de dos meitats de vint minuts cadascuna).

L’Espanyol ha dut la iniciativa, però els egarencs s’han replegat molt bé. Les primeres accions de perill han estat a pilota aturada, sense problemes pel porter del Terrassa.
El Jàbac també ha tingut la seva oportunitat amb un llançament a càrrec del dorsal 7, que s’ha passejat per l’àrea, sense que al segon pal el dorsal 18 hagi pot rematar.
L’absència d’ocasions i el pobre joc era la norma en uns primers vint minuts per oblidar.

L’Espanyol en el segon període ha començat a tancar més als locals, que han vist com els espanyolistes llençaven dues faltes perilloses a càrrec de Lucas (bloca el meta) i de Rafa Espinosa (per sobre el travesser). El meta egarenc molt encertat, es llença als peus de Jaffar en una pilota dividida en la que evita la rematada del davanter perico.

El paraguaià Pedro intenta sorprendre des de pràcticament mig camp, al veure avançat al porter del Jàbac, però la seva vaselina surt a metro i mig del pal dret. El tècnic espanyolista mou banqueta per intentar donar més frescor a l’atac espanyolista, però no hi ha rés a fer... Una centrada de Jaffar es passeja sense que la pilota caigui a cap dels dos davanters en l’àrea en aquell moment.

L’ocasió del partit, ha arribat a pilota aturada: L’especialista, Sergio, llença un lliure directe, toca amb la punta dels dits el porter, i la pilota acaba fent impacte al travesser. Amb una mitja volta al minut 38 de Pedro i tret que es marxa fregant el pal esquer, s’arriba a la fi del partit amb resultat inicial.

En la tanda de penals, l’Espanyol aconseguirà ficar els cinc penals, (amb fortuna en el quart, ja que el fort llançament de Robert es tocat pel porter que no pot impedir el gol), mentre que els egarencs erraran el primer que és aturat pel porter Albert.


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Albert, Germán, Adrian, Ruben, Lucas, Nico, Marc Gelmà, Rafa, Fredy, Pedro i Javi Salinas.
Substitucions: Jaffar per Fredy, m. 25; Robert per Marc Gelmà, m. 32; Oscar per Germàn, Sergio per Nico i Canti per Javi, m. 33.

Penals: 1-0: Rafa, gol: 1-0: dorsal 6, atura Albert; 2-0: Sergio, gol; 2-1: dorsal 7, gol. 3-1: Jaffar, gol; 3-2 dorsal 19, gol. 4-2: Robert, gol; 4-3: gol; 5-3: Lucas del Campo, gol.

Incidències: Quarts de final. Partit disputat al Camp 2 dels Alumnes Obrers. L’Espanyol lluïa la segona indumentària.

L'ESPANYOL, A L'OFRENA
FLORAL DE L'11 DE SETEMBRE





























Aquest matí, als voltants de tres quarts de deu, el RCD Espanyol ha participat l’habitual ofrena floral al monument de Rafael de Casanovas, dins els actes commemoratius de la Diada Nacional de l’11 de Setembre.

El RCD Espanyol ha estat present un any més, encapçalat pel seu president i màxim accionista, Daniel Sánchez Llibre, així com els homes forts del futur espanyolista, el conseller Ramon Condal i el vicepresident Joan Collet, així com altres membres del consell com Joan Josep Bertomeu i José Luis Morlanes, membres de la Fundació encapçalada pels seus màxims dirigents, executius del club, i una nodrida representació del futbol professional, futbol base i futbol femení de l’entitat, així com els màxims representants de la Junta de la Federació Catalana de Penyes del RCDE, i socis de l’entitat.

Com sol ser habitual en aquests casos els de sempre han tingut el seu moment de glòria escridassant i esbroncant a pràcticament la majoria de les representacions que han pres part en l’acte, i els crits a Segona famosos ens han tornat a criteris molt més futbolístics d’eterna rivalitat, que polítics de mal gust, com era habitual anys enrera. Tot evoluciona i tard o d’hora aquests impresentables hauran de comprendre sí o sí, que l’Espanyol ha nascut a Catalunya, ha estat fundat per catalans, és un club català i que té com a poc, el mateix dret de viure a aquesta terra que el conjunt de Collblanc. Es d’agrair i es obligat fer menció, als presents que en poc nombre encara, han aplaudit la comitiva perica al seu pas previ a l’ofrena floral, com a símptoma evident d’una normalitat i pluralitat real, que alguns s’encarreguen de dinamitar pel seus propis bastards interessos.

Una anècdota. Ens hem quedat sorprès quan un cop s’ha fet el lliurament de la corona de flors del nostre escut, les cadires que seuen els músics de la Cobla encarregada d’acompanyar l’ofrena amb les notes dels “Segadors”, eren totalment buides, i els músics darrera. Tenien ordre de no tocar... No sé d’on ha sortit aquesta ordre i quin era el motiu, però si que us puc assegurar, que amb la delegació del FC Barcelona ha ocorregut exactament igual, ja que era la immediatament següent a la comitiva espanyolista e inclòs hem pogut tenir “l’honor” de veure de prop al totpoderós “emperador del triplet”, encapçalant-la. Naturalment, aquest darrer comentari és amb ironia, que alguns tenim la pell massa fina a vegades...

Al final, un cop s’ha dut a terme l’ofrena, Joan Collet com es habitual, ha aclaparat la presència dels mitjans de comunicació als que sempre els hi ofereix “suculents“ titulars i arguments.

I sense més s’ha anat dissolvent la comitiva, sense cap tipus d’incidència. Ignorem això sí, quant d’estona durarà l’escut floral un cop hagi clos l’acte, quant trigarà a que algun brètol amb permís tàcit, desfogui les seves frustracions amb nostre escut...




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M