dimarts, 8 de setembre del 2009

CRISTIAN MÁRQUEZ SEGUEIX LES PASSES
DE JOAN ÁNGEL, MARXANT A ANGLATERRA


Cristian Márquez

Joan Angel.

Primer va ser Sergio Tejera que va marxar al Chelsea, i l’Espanyol va recaptar quelcom més que el que especificava el canon UEFA, ara aquest estiu altres clubs de la Premier anglesa s’han fitxat en jugadors cadets del RCD Espanyol.

Al marge de l’atípic cas de Jordi Gómez (format a la pedrera barcelonista, cedit al Swansea City galès la passada temporada i aquest estiu traspassat al Wigan), dos joves nois amb projecció de nostre pedrera han deixat aquest estiu el club blanc-i-blau per fitxar per equips de la premier: L'extrem Joan Ángel Román va fitxar pel Manchester City, i ara, el defensa Cristian Márquez, jugador que ja la passada temporada militava al juvenil “B” tot i ser d’edat cadet, ho ha fet per el Fulham.

Ambdós jugadors reusencs havien acabat l’etapa cadet i tenien que jugar al juvenil B, com a mínim. En el cas del defensor, ja havia estat a prova pel Aston Villa a principis d’estiu, però no va fructificar en fitxatge.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que no se hacen bien las cosas lo demuestran estos casos.Joan Angel tiene fuste para ser un gran jugador. Me sabe fatal que se haya ido. En Sant Adria no se preocupan ya traeran uno de Canarias o Andalucia que si vale tambien se marchara. ¿Para que queremos esta cantera?
Pere Joan




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M