dimarts, 8 de setembre del 2009

BONA IMATGE DEL JUVENIL "B"
CARA A L'INICI DEL CAMPIONAT

RCDE Juvenil “B”: 5 - CE Premià: 0

El conjunt de Lluis Planagumà va vèncer amb autoritat (5-0) en l’amistós disputat diumenge a Sadrià davant el conjunt del Premià. Els blanc-i-blaus van ser molt superiors en tot moment i van arrodonir un bon resultat i una bona imatge cara a la preparació per l’inici del campionat de lliga el proper cap de setmana, davant el Cornellà B.

Després de les primeres aproximacions, va ser Gabri qui va aprofitar una excel•lent passada en profunditat per superar amb molta sang freda al meta visitant.

En menys d’un quart d’hora de joc, l’Espanyol ja vencia 2-0 gràcies a un segon gol, aconseguit mitjançant Marc Nierga. Una bona passada en profunditat de Llorach entre línies que arriba a Gabri i aquest dins l’àrea encarant al meta, molt generós, li cedeix a Nierga que al primer toc i lliure totalment de marca, fa el segon.

L’Espanyol va tenir diferents ocasions d’ampliar el resultat, ja amb un tret de Nierga que va rebotar en un defensor, o una volea que va sortir fregant el travesser.
El Premià en canvi, va intentar crear perill amb el llançament d’un lliure directe que buscava l’escaire, i sortir per sobre el travesser.

Dani Nieto, (que a passat de jugar amb el “B”, a fer-ho ahir amb el Juvenil “B”), va centrar el tercer des de banda esquerra, al rematar de primera ficant la punta de la bota, l’ex del Cornellà, Eric. Marc Nierga va estar a punt de fer el quart en un remat de cap, al llançament d’un servei de cantonada que executat per Darder al segon pal, no va pogué connectar amb la pilota en condicions.

L’Espanyol seguia insistint, i fruït de la superioritat manifesta, un xut de Sergi Darder ben blocat pel meta premianenc, i un xut de Cristian “Chicha” al travesser.
A Dani Nieto se li anular un gol a escassos minuts abans de la fi del primer temps, ja que el xut inicial i potent de Nierga havia estat rebutjat en curt pel porter i el jugador balear molt atent havia rematat al fons en posició anti-reglamentària segons el col•legiat.
Encara l’extrem Dani Nieto tindria una ocasió al xutar per sobre el travesser en un bon llançament.

Al segon temps, Lluis Planagumà variar tot l’equip i donar entrada a la resta de components de l’equip que estaven en condicions de jugar.
Gerard Muñoz no va perdre el temps i en prou feines de sortir al terreny de joc, ja va mullar, aconseguint d’un potent xut que colpejar a la base del pal esquer i acabar entrant dins, el quart gol de la matinal.

Alex García va fer el cinquè, de xut creuat superant al porter del Premià. Gil va gaudir d’una molt clara ocasió per fer el sisè, però davant el meta visitant li creuar un pèl massa l’esfèrica i aquesta sortir lliscant el pal esquer, fora.

Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Miguel Plazas, Montcusí, Jaime, Josep Llorach, Jordi Amat, Sergi Darder, Eric, Gabri, Marc Nierga, Chicha, i Dani Nieto.
En el segon temps han jugat: Germán, David, Jaime, Carles Clerc, Héctor, Marc Molina, Jorge, Antonio, Alex García, Gil i Gerard.

Gols: 1-0: Gabri; 2-0: Marc Nierga; 3-0: Eric;4-0: Gerard Muñoz; 5-0: Alex García.

Incidències: Partit amistós entre els Juvenils de Lliga Nacional del RCD Espanyol i del CE Premià. Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. En les files del Premià, Alex Martínez, jugador del futbol base del RCD Espanyol en les cinc darreres temporades i que en l’actualitat milita al conjunt del Maresme. Matinal assolellada i temperatura fresca al començament per pujar progressivament a mida que el matí avançava.