dilluns, 7 de setembre del 2009

SEGON EMPAT DEL FILIAL (1-1)

Foto d'arxiu: Bon partit de José Méndez "Canario".



UD At. Gramanet: 1 - RCD Espanyol “B”: 1


L’Espanyol B va sumar el segon empat consecutiu en les dues primeres jornades en el seu retorn a la Segona Divisió “B”.

Es va avançar en el marcador mitjançant Luismi, que transformar un penal que assenyalar el col•legiat canari Pulido Santana per unes rigoroses mans, i tingué també en la persona del golejador Luismi, l’oportunitat de sentenciar amb un segon gol, però la rematada del espanyolista s’estavellà en el travesser.

Posteriorment, la Grama va aconseguir l’empat, (també a pilota aturada, al llançament d'un servei de falta) elevant a definitiu un marcador que deixa a l’equip de Clotet en l’onzena posició de la classificació, a falta del Sabadell-Lleida que es juga avui.

Fitxa Tècnica:

UD At. Gramanet: Miguel, Rubén, Raul, Jorge, Rezzonico, Héctor, Toni Lao, Expósito, Aaron, Raúl, i Alfaro.
Substitucions: Eloy per Aaron, m. 66; Pedro García per Héctor, m. 74; Pedro Belmonte per Alfaro, m. 77. Resta banqueta: Barragán, González Ledesma. Entrenador: Antoni J. Rovira.

RCD Espanyol “B”: Víctor, Brachi, Oscar Reyes, Víctor Ruiz, Yago, Juanjo, Luismi, Javi López, Enric, Canario, i Marc Pedraza.
Substitucions: Tito per Enric, m. 66; Max per Canario, m. 77; Chuli per Javi, m. 81. Resta banqueta: Dinu, Aitor. Entrenador: Josep Clotet.

Àrbitre: Juan Luis Pulido Santana, del comitè territorial canari, delegació de Las Palmas, assistit en bandes per Manuel Aboy Rivas i Daniel Cardona Santana. Ha mostrat cartolines grogues a Rezzonico, m. 56, i Raúl, m. 63 per part local, i a Oscar Reyes, m. 25, Yago, m. 44, Enric, m. 58, Juanjo, m. 68 i Tito, m. 70 per part espanyolista.

Gols: 0-1: Luismi, (pen.), m 55; 1-1: Jorge, m. 69.

Incidències: Nou Mpal. de Santa Coloma. Primer desplaçament del conjunt espanyolista i segon empat consecutiu.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M