dilluns, 7 de setembre del 2009

ATLETISME: INFORMACIÓ DEL
CLUB ATLÈTIC BLANC I BLAU

MAGNIFICA ACTUACIÓ DEL CLUB ATLÈTIC BLANC I BLAU A BAJO PAS

El Club Atlètic Blanc i Blau ha realitzat una magnífica actuació en terres càntabres obtenint un segon lloc PER EQUIPS en la XIII MARATÓ INTERNACIONAL DE BAJO PAS, disputada aquest diumenge 6 de setembre a Oruña de Piélagos.

En la modalitat individual l'atleta blanc i blau Mohamed Benhmbarka s'ha classificat en segon lloc, guanyant la meta volant que estava situada als 10 km, i ha quedat a molt pocs metres de l'atleta Olímpic Iván Hierro amb un temps els 21,095 metres de 1'06 ''8 a sis segon l'atleta blanc-i-blau. En tercer lloc un altre atleta càntabre Manuel Gómez amb un temps de 1h07'00. En sisena posició Jaume Leiva, que amb fort refredat li va impedir disputar-se el pòdium, i una meritòria actuació d'Albert Pineda en 15 º i Juan Manuel Álvarez 16a. L'atleta portuguesa Analia Rosa guanyava en categoria femenina.

Final molt emocionant
Des dels primers metres es va formar un grup amb els favorits, entre els quals es trobaven els atletes blanc-Mohamed Benhmbarka, Jaume Leiva i els càntabres Inelecma Piélagos, Iván Hierro i Manuel Gómez. Arribat el grup de destacats a Renedo, va perdre a un dels efectius, el ramaliego Manu Gómez. Fins al final han anat alternant en primera posició els altres dos integrants del grup, Iván Ferro i Mohamed Benhmbarka. Ja a la recta de meta, el que va ser Campió d'Espanya de Mitja Marató el 2006 en aquest mateix circuit, Iván Hierro, va vèncer a l'atleta blanc-i-blau í per uns pocs metres en un emocionant esprint.

Informació 30/08/09

ALVAREZ TERCER A LA CURSA DE 10 KM DE RIPOLLET

Aquest diumenge 30 d’agost se celebrat la XXXI Cursa Popular de 10 Km, pels principals carrers del municipi de Ripollet, un total de 800 participants han volgut finalitzar el mes d’agost corren amb aquesta magnifica matinal atlètica organitzada pel l’Ajuntament de Ripollet.

La participació del Club Atlètic Blanc i Blau ha sigut per part de Juan Manuel Alvarez que ha realitzat una magnifica actuació quedant amb tercera posició amb un temps de 33’32’’ amb una distància de 10 Km, el guanyador de la cursa ha sigut l’atleta marroquí de Canovelles Abdeslam El Ouahabi, i el segon classificat, el exatleta del blanc-i-blau Abderraman Ait Kaumouch, que esta temporada ha fitxat pel Celta de Vigo.

Per una altre banda a la categoria femenina Ester Ramos se classificat amb quarta posició realitzant una brillant i actuació i amb un temps els 10 Km de 44’19’’