Sant Gabriel : 3 – RCD Espanyol fem. “B”: 2

( Crònica del CE Sant Gabriel.
Publicat en
)

Ahir (per diumenge) va començar la lliga de Primera Nacional amb un dels partits més esperats, el derbi entre el CE Sant Gabriel i el RCD Espanyol, a priori, dos dels equips més forts de la categoria.

Un gol molt matiner d'Ana, va permetre a l'equip local avançar-se al marcador. No es van veure més gols fins a la segona meitat, però les ocasions no van faltar a cap dels dos equips. Primer Cristina i després Marta, amb xuts des de fora l'àrea, van buscar el segon gol pel Sangra. Gemma, Marta i Dori ho van intentar fent una bona triangulació. El Sangra buscava el segon gol sense fortuna. L'Espanyol, per la seva part, amb molta il·lusió i treball, no va posar les coses fàcils.. però no va aconseguir materialitzar cap de les seves jugades. Així, sense més gols, es va arribar al descans amb l'1-0.

A la segona part es va invertir la situació, l'Espanyol va aconseguir marcar al minut 2, obra d'Alexia. Aquest gol va servir a l'Espanyol per guanyar confiança i apretar una mica més. Al minut 65, després de vàries arribades, l'Espanyol es va avançar després d'una falta que aconsegueixen rematar de cap.

Però el Sangra no es va donar per vençut i primer Cris, després d'una molt bona jugada i després Marta, de lliure directe, van intentar empatar el partit. Va ser el minut 71 quan Alba Mena va aconseguir el 2-2 després d'anotar un penalti sobre Gemma Ruano. 3 minuts més tard, gràcies a un gol de Dori, després d'una excel·lent jugada de Marta, el Sant Gabriel es va avançar una altra vegada al marcador.

Tot i ser aquest el resultat final, als últims 20 minuts es van veure moltes i molt clares ocasions de gol pels dos equips. L'Espanyol va apretar molt i ho va intentar constantment, però sense sort. L'entrega, la lluita i la seguretat de les dues centrals Julia i Herru, per part del Sant Gabriel, no van permetre a les periques aconseguir cap gol més. D'aquesta manera, els 3 primers punts de la temporada, difícils d'aconseguir i lluitats fins al final, es van quedar a casa.

Observacions: Carolina Miranda, ex jugadora de l'Espanyol va disputar els seus primers minuts amb el Sant Gabriel. Per altra banda, Cristina baudet, Núria Milena i Núria Guàrdia van ser baixes per lesió.

CE Sant Gabriel: Jessica, Estert, Herru, Julia, Alba, Albita, Gemma (Carol), Marta, Cris (Bea), Dori i Ana.

RCD Espanyol "B": Natalia, Anna Cris (Eli, min.46), Silvia Vila, Sara, Pereira, Leticia, Carla, Mèrida, Marta (Lara, min.66), Brenda i Alexia.

Gols: Ana (min.3), Albita (min.71p.), Dori (min.74) pel Sant Gabriel.
Alexia (min.47) i Eli (min 65.) per l'Espanyol.

CLASSIFICACIÓ PRIMERA NACIONAL FEMENINA, G. 3er.

11

...............................................................................................................................

Foto d'arxiu:
Darrer encontre oficial a Sadrià de Carol. (Copa SM Reina, Semifinals davant el Rayo Vallecano)

Carolina Miranda, al CE Sant Gabriel.

Carolina Miranda Calleja, més coneguda al mon del futbol femení com a “Carol” (Pamplona, 08/04/82) jugadora del RCD Espanyol durant les darreres 4 temporades des de que va aterrar a Sadrià procedent del CE Sabadell CF., va estar acomiadada (procedent o improcedentment, això ja es veurà) pel conjunt perico, després que el tècnic del club, Oscar Aja, no comptés amb els seus serveis pocs dies abans de la disputa de la Copa de Catalunya.

Feia dies circulava el remor que la situació acabaria amb aquest final; la confirmació va arribar quan ja a la Copa Catalunya no va estar entre les convocades. La noticia es va confirmar plenament, i Carol deixa l’Espanyol i fitxa pel Sant Gabriel. Una altre més del nostre entrenador que efectivament, desconeixia i segueix desconeixent el futbol femení, tal com va dir... Esperem que mica a mica es vagi adaptant all mateix, i no torni a donar mostres d’entrar com un “elefante en una cacharrería” i mediti quelcom més les seves decisions abans de prendre-les.

Des d’ací només desitjar tota la sort a Carol Miranda en la seva nova singladura esportiva, recordant el títol de lliga conquerit, les dues Copes de la Reina, i les quatre Copes de Catalunya en el seu palmarès.