diumenge, 6 de setembre del 2009

EL JUVENIL S'ESTRENA
GOLEJANT AL REAL ZARAGOZA (4-0)

EL FILIAL ESPANYOLISTA EMPATA A SANTA COLOMA DESPRÉS D'ANAR GUAYANT. EL FEMENÍ COMENÇA AMB UN TRIOMF 0-2 A L'ESTARTIT.

RCD Espanyol: 4 - Real Zaragoza: 0

Gran debut del Juvenil a la lliga, a Sadrià.

El conjunt de Ramon Guerrero ha golejat a un dels rivals per la lluita pel títol del grup tercer de la Divisió d’Honor Juvenil, per un contundent 4-0, en la jornada inaugural del campionat 2009/10.

El Real Zaragoza, que ha dominat en els primers minuts, s’ha vingut ràpidament avall i en encaixar el segon gol ha estat escombrat del terreny de joc, per un equip, l’espanyolista, que ha guanyat els darrers tres tornejos de pretemporada que ha disputat donant una molt bona imatge.

La primera ocasió de perill, ha estat un tret de Pirulo que el meta aragonès Rodrigo, ha rebutjat.
Tello, ha obert el marcador, al rebre en profunditat, regatejar la desesperada sortida del porter i marcar a plaer a porta buida, de remat ras i creuat.

El Zaragoza ha tingut la seva oportunitat en una rematada a boca de canó que ha tret l’avui meta titular Edgar Badía (Pol Freixenet es troba lesionat del canell), com ha pogut i el refús ha estat rematat en segona instància a dins la porteria però després de rebre la falta el meta perico. El col·legiat no ha dubtat invalidant el gol, fet que ha produït l’expulsió del tècnic visitant que ja havia protestat aïradament en anterior ocasió.

Qui si marcaria de manera legal i deixaria vist l’encontre per a sentència, seria Marc Caballé en la mateixa línia de gol després que una sacada en curt de servei de cantonada, i una bona centrada de Tello que després de rebotar en un defensor acaba endinsant el capità espanyolista l’esfèrica dins la porteria aragonesa.

Aquest gol ha donat més tranquil·litat al conjunt perico que s’ha pogut replegar amb comoditat i sortir ràpidament i amb qualitat al contracop.
Abans d’anar-se’n als vestidors, Alex, el jugador cedit la passada temporada al Badalona, ha arrodonit el marcador amb un precís i bonic cop de cap perforant per tercer cop la porteria del conjunt aragonès.

El propi Alex ha aconseguit el quart al controlar (ja en el segon temps) una bona passada en profunditat i davant la sortida del porter Rodrígo, li ha creuat ras, lluny del seu abast.

Encara l’Espanyol hagués pogut incrementar el compte golejador i aconseguir una golejada d’escàndol en varies jugades: Una bona jugada ben trenada en la que Molina dins l’àrea li cedeix a Alex, però en el darrer moment quan aquest anava a rematar un defensor s’anticipa miraculosament en el darrer instant ficant la bota.

Álvaro, que ha sortit per el bigolejador Alex, ha estat a punt de rematar una perillosa centrada de Molina, però li ha faltat centímetres per connectar amb la pilota.

Ja als darrers minuts ja amb el partit totalment decidit, ha tingut lloc el debut del fitxatge Willy, que ha jugat a la punta dreta de l’atac espanyolista. Tindrà una bona oportunitat amb un retall en la frontal i un fort tret que ha estat interceptat per un defensor i el refús aprofitat per Molina per rematar i blocar el meta Rodrígo.

El Real Zaragoza ha tingut una molt bona ocasió, però de nou, Edgar Badía molt segur ha blocat.

La darrera ocasió visitant ha estat una bona acció en la que el dorsal 15, ha rematat i de nou evita el gol de l’honor aragonès, el meta Edgar Badía.




Fitxa Tècnica:

RCD Espanyol: Edgar Badía, Pere, Ángel, Vega, Albert Mozó, Juli Serrano, Molina, Marc Caballé, Tello, Pirulo i Álex.
Substitucions: Álvaro Vázquez per Álex, m. 65; Blázquez per Ángel, m. 73; Willy per Tello, m. 75; Pau Senent per Juli, m. 80.

Real Zaragoza: Rodrígo, Carlos Javier, Hernández, Meseguer, Low, Parra, Bryan, Suso, Demesa, Gimeno i Pérez.
Substitucions: Malick per Suso, m. 46; Gracia per Pérez, m. 60; Ortí per Demsa, m. 65.

Gols: 1-0: Tello, m.17 ; 2-0: Caballé, m. 25 ; 3-0: Álex, m.45; 4-0: Álex, m.54

Àrbitre: Sánchez Aparicio, del comitè territorial català. Targetes grogues a Pere, Pirulo, Molina, Hernández, Low, i Pérez, i ha expulsat al tècnic visitant.

Incidències: Partit de la jornada inaugural del campionat de Divisió d’ Honor Juvenil, disputat a la Ciutat Esportiva de Sadrià, i en aquesta ocasió en el camp tercer. Temperatura estiuenca.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M