dissabte, 12 de setembre del 2009

ESTRENA DE CORNELLÀ-EL PRAT A LA LLIGA
A PEL MADRID !!!


L'afició, clau, per derrotar al R. Madrid.



Espanyol - Real Madrid, Cornellà-El Prat, 20:00 h.

Aquest vespre l’espanyolisme viurà altre jornada de les històriques al RCD Espanyol. Serà el debut al Nou Estadi de Cornellà-El Prat en competició oficial de lliga, davant el Madrid dels “galàctics” i amb tota l’emotivitat en el record de Dani Jarque.

A més, l’estadi lluirà les seves millors gales, i estarà ple de gom a gom, ja que en prou feines quedava paper a la venda ahir quan es van posar a la venda al públic, les darreres entrades.

Torna Ivan de la Peña

Mauricio Pochettino per aquest partit ha convocat als següents jugadors: Kameni, Cristian, Pillud, Chica, Forlín, Roncaglia, Pareja, David García, Moisés, J. Márquez, Verdú, De la Peña, Nakamura, Coro, Iván Alonso, Luis García, Ben Sahar, Marqués, Callejón i Tamudo. El càntabre Ivan de la Peña és la gran novetat entre els vint convocats un cop sembla ha superat (en Ivan mai es pot assegurar...) les seves molèsties que li van impedir disputar la jornada inaugural a San Mamés.

L’equip madridista, que té les baixes de Sergio Ramos, Gago i Van de Vaart per motius tècnics i de Pepe per sanció, amb les altes de Mamadou Diarra i Ruud Van Nistelrooy, totalment recuperats, va arribar ahir a l’aeroport del Prat en mig d’uns quants centenars de madridistes que els van anar a rebre.

El col•legiat del matx serà Alfonso Pérez Burrull del comitè territorial càntabre assistit en bandes per Luis Alberto Gutiérrez i Francisco Lamfús dels comitè andalús i càntabre respectivament.

Reforç del transport públic

Tant Renfe Rodalies com FGC han reforçat el servei per aquesta històrica ocasió, i l’operadora ferroviaria estatal incrementarà en 5.000 places addicionals els serveis de la línia 4 de Rodalíes (Martorell-Terrassa), per fer front a l’augment de demanda produïda per la gran afluència de públic que veurà in situ el partit. Es duplicarà la capacitat de cinc trens entre les 17:30 i 19:30, mentre que per facilitar el retorn s’incrementarà el servei habitual en els trens amb sortida de Cornellà a la ciutat comtal a les 21:59, 22:28 i 22:53.

Per la seva banda, els Ferrocarrils de la Generalitat reforçarà el servei en la línia de metro del Baix Llobregat que és l’afectada pel partit, circulant entre les 19:00 i 21:00 hores amb freqüència de dia feiner, es a dir a 14 trens l’hora.
Després de l’encontre, els trens direcció Barcelona de les línies de Molí Nou (L8) i de Martorell (S8) també circularan amb una freqüència de dia feiner
.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M