dimecres, 9 de setembre del 2009

DILLUNS ES PRESENTA
LA NOVENA EDICIÓ DEL JOAN BABOT

Cartell Oficial del Torneig Joan Babot 2009.


Un setembre més, fidel a la seva cita, tindrà lloc a Sant Joan Despí, el tradicional Torneig de Futbol Infantil “Joan Babot” que la Penya Blanc i Blava de Sant Joan Despí organitza anualment en memòria del jugador que va pertànyer al RCD Espanyol en la dècada dels cinquanta i era natural d’aquesta localitat del Baix Llobregat.

Enguany es celebra la novena edició i ja és tot un clàssic dins el futbol infantil al nostre país. Aquesta ocasió, variarà sensiblement el cartell dels equips participants ja que el darrer campió de les tres anteriors edicions, el FC Barcelona ha deixat penjat a l’organització (recordem que la Ciutat Esportiva Hans Gamper es troba precisament en aquest municipi i per tant es gairebé un deute moral que el club blaugrana hi sigui present). Malestar profund en els rectors de l’ambaixada perica en Sant Joan Despí, i fortes paraules del president Rafa Aragón, en el programa “Llobregat en Blanc i Blau” contra l’actitud del conjunt barcelonista per la seva deserció.

Es dona la circumstància que en el palmarès del torneig, tant RCD Espanyol com FC Barcelona, es trobaven igualats en nombre de victòries conquerides (4-4) i que aquesta podia significar el desempat.

Els presents enguany, i que sabran representar més dignament l’honor de ser convidats a aquest important torneig son el Valencia CF, i la UE Cornellà i la sempre present selecció de Sant Joan Despí. La data de celebració del Joan Babot serà els dies 19 i 20 de Setembre, al Mpal. de Les Planes de Sant Joan Despí, en encontres que començaran a les 10:30 i 12:30 hores, disputant-se lògicament dissabte les semifinals i el diumenge la final de consolació i la gran final.

Aquest dilluns 14, tindrà lloc la presentació oficial del torneig, amb representació dels conjunts participants, dels organitzadors (Penya Blanc i Blava de Sant Joan Despí) i autoritats locals, i l'oportú sorteig per obtenir els aparellaments de les semifinals.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M