dissabte, 7 d’agost del 2010

L'ESPANYOL ELIMINA AL SEVILLA ALS PENALS,
I JUGARÀ LA TERCERA FINAL EN EL CARRANZA

AMB UN GRAN GOL DE PIRULO, EL JUVENIL "A" GUANYA EL SEU PRIMER AMISTÓS A SADRIÀ DAVANT EL PRIMER EQUIP DEL CF VILANOVA


Sevilla FC: 1 – RCD Espanyol: 1 (1-4*penals)

FINALISTES !!!

El RCD Espanyol s’ha tornat a classificar per la final del Torneig Ramón de Carranza, trenta sis anys després i aconsegueix classificar-se per disputar la tercera final en les tres participacions en el més prestigiós dels tornejos estiuencs a Espanya.

I ho ha fet a la tanda de penals, després d’un partit amb dues meitats clarament diferenciades; al primer període, l’Espanyol ha estat l’únic equip sobre el terreny de joc pressionant ben amunt i amb oportunitats per avançar-se en el marcador. Ha estat Javi López qui ho ha aconseguit al minut 42, però l’alegria l’hi ha durat molt poc al conjunt de Pochettino, quan en l’afegit abans d’anar-se’n als vestidors, Ayza Gámez ha tornat a recordar-nos que els àrbitres de Villar, Arminio i Cía, estan per quelcom més que arbitrar. No ha dubtat el col•legiat en assenyalar penal en l’acció de Chica i ha establert el resultat que acabaria sent definitiu. En el segon temps, ha estat el conjunt andalús qui ha fet més mereixements amb un Espanyol que ha pagat l’esforç i el treball desenvolupat. Un segon penal a set minuts ha estat aturat per Kameni providencialment i la fortuna des dels onze metres s’ha aliat per fi amb els blanc-i-blaus.


Pochettino ha alineat de sortida una cobertura amb Chica i Didac als laterals, i Forlín i Galán a l’eix, ocupant Moisés i Javi Márquez el doble pivot. Luis, Callejón i Javi López la mitja punta, quedant Osvaldo en punta d’atac. La primera acció de perill, un lliure directe a càrrec de Lluis molt centrat que ha aturat Palop. Una de les poques errades defensives periques, en una falta llençada per Ronato que Squillaci remata tot sol de cap, però alt.
Uns minuts de domini sevillista faran pensar en que els andalusos dominarien l’encontre, però no ha estat així. Els pericos han pressionat molt amunt, amb un desplegament de força, anticipació i alegria en el joc davant un Sevilla molt apàtic i amb poca profunditat.

L’Espanyol ha pogut marcar en una llarga jugada en la que Javi López ha penetrat però la seva passada de la mort es rebutjada i la bola li cau a Chica que xuta a trencar, salvant Palop que rebutja, i Luis cedeix enrera a Callejón que en la frontal deixa anar un obús que Palop envia a còrner en una intervenció sensacional. Osvaldo tampoc podria rematar una bona pilota centrada per Callejón en immillorable situació.

Javi López, anota l’únic gol espanyolista
Luis García que ha fet un bon treball entre línies, li ha robat la cartera a Squillaci enganxat a la cal de la línia de fons, l’ha superat i ha assistit amb una centrada rasa a Javi López que de primera davant Palop ha rematat al fons de la porteria andalusa.

Poc com dèiem abans, li ha durat l’alegria als espanyolistes: Perotti (que ha portat de bòlit en més d’una ocasió a Chica) s’ha marxat i quan entrava a l’àrea ha estat entrat en falta pel lateral espanyolista. Ayza Gámez no ha dubtat en assenyalar penal, quan gairebé ningú ho pot assegurar amb tanta rotunditat ni tan sols veien una i altre repetició televisiva, ja que sembla que l’entrada ha pogut ser fora de l’àrea. Sigui com sigui, aquesta ha estat la decisió arbitral, i Kanouté amb un llançament poc ortodox, ha superat pel centre i per alt a Kameni passant un minut del temps reglamentari.


En el segon temps, Pochettino ha introduït fins a tres canvis (el reglament autoritzava fins a sis substitucions més porter). Jordi Amat, Manu Molina, i Coro han ocupat les places de Javi Márquez, Javi López i Moisés.

Tot i que les primeres accions de perill ha estat espanyolista (centrada des de la dreta que Palop rebutja i la pilota morta ha estat a punt de pogué ser rematada per Callejón, salvant Escudé, o centrada de Chica molt passada que Callejón remata de volea aturant Palop), la decoració del segon període ha estat ben diferent.

El Sevilla passa de dominat a dominador
El Sevilla que ha incorporat ben aviat a Dabo, després a Navas i Negredo, ha mogut la bola amb més rapidesa i criteri davant un Espanyol que li ha acabat costant mantenir el ritme elevat del primer temps.

Així, el Sevilla ha ensenyat les urpes, quan en un còrner per l’esquerra la pilota s’ha passejat per l’àrea, rematant Konko forçat a l’exterior de la xarxa. Una bona passada de Coro a Osvaldo, i l’italo-argentí que es marxa en primera instància dels dos defensors que el cobrien, però es refan i en el darrer instant davant Palop, eviten la seva rematada anticipant-se.

El mundialiste Navas deixa constància de la seva classe només sortir al terreny de joc amb una centrada que remata Kanouté sortosament per la integritat de la porta espanyolista, en semi-errada. Els andalusos dominen, tanquen inclòs en diversos moments als de Pochettino en el seu camp, però els espanyolistes sembla que aguantaran l’embranzida final dels del barri de Nervión.

Kameni, protagonistaPerò una jugada sense aparent perill, es complica la vida la cobertura i sobre tot Carlos Kameni, que un cop perd la bola i la posició, desplaça a l’atacant sevillista amb el braç esquer i el fa caure, tot i que exagerant la caiguda tot el que ha pogut el davanter Negredo. De nou, i a falta de vuit minuts per la fi del partit, Ayza Gámez assenyala el punt fatídic. Al costat de la pilota Negredo i Carlos Kameni sota pals. El camerunès torna a ser aquell especialista de la primera temporada en una faceta que tenia ja oblidada, i es llença per la seva esquerra aturant l’ajustat llançament de Negredo, salvant l'Espanyol.

Amb un centre xut molt tancat d’Alvaro, (el darrer canvi a l’Espanyol), que bloca Palop, s’arribava a la fi del partit amb empat a un gols.

Canvi de tendència... Ja guanyem als penals!!!!
I per tercer cop en una setmana (Ciutat de Barcelona, Històrics en el Guinardó i avui al Carranza), l’Espanyol superava al rival des del punt de penal. I a més, de manera clara, transformant els quatre llançaments, aturant-ne un, Kameni (a Romaric) i enviant-ne als núvols altre (Perotti), el conjunt andalús. Es dona la circumstància que al marge de Coro, la resta de llançaments han estat de nanos com Jordi Amat o Alvaro (el darrer) o el jove portuguès Rui Fonte, als que no els hi ha tremolat el peu a l’hora de llençar a un porter com Palop, davant un Sevilla i en el marc d’un trofeu com el Carranza. Demà a les 22:00 hores, la gran final davant l’Atlético de Madrid.



Fitxa Tècnica:
Sevilla FC: Palop, Konko, Fernando Navarro, Escudé, Squillaci, Renato, Zokora, Alfaro, Perotti, Luis Fabiano i Kanouté.
Substitucions: Dabo per F. Navarro, m. 46; Navas per Alfaro, m. 69; Negredo per Fabiano, m. 79; Romaric per Renato, m. 80.

RCD Espanyol: Kameni, Chica, Didac, Forlín, Galán, Moisés, Javi Márquez, Luis García, Callejón, Javi López i Osvaldo.
En el segon temps (46’), Jordi Amat, Manu Molina i Coro per Moisés, Javi López i Javi Márquez; Verdú per Callejón, m. 65; Rui Fonte per Osvaldo, m. 67; Álvaro Vázquez per Luis García, m. 86.

Àrbitre: Miguel Ángel Ayza Gámez, del comitè territorial valencià. Cartolina groga per Galán, m. 43, Zokora, m. 58 i Kameni, m. 82.

Gols: 0-1: Javi López, m. 41; 1-1: Kanouté (pen.), m. +45.
Penals: 0-1: Coro, gol, alt per la dreta.; 1-1: Kanouté, gol, alt pel centre; 1-2: Jordi Amat, gol, per l’esquerra enganyant Palop; 1-2: Romaric, atura Kameni per la dreta; 1-3: Rui Fonte, gol, endevina Palop, però no pot aturar-lo ajustat a l’esquerra; 1-3: Perotti, fora, alt per sobre el travesser; 1-4: Álvaro, gol, enganyant Palop, per la esquerra.

Incidències: Estadi Ramon de Carranza. Segona semifinal del torneig Ramon Carranza. Ahir l’Atlético va aconseguir accedir a la final en guanyar a la tanda de penals al club amfitrió el Cádiz, amb idèntics guarismes que avui (1-1 al final dels 90 reglamentaris). Presència destacada de nombrosos seguidors espanyolistes que han recolzat a l’equip i han donat una acolorida nota blanc-i-blava a les grades.

RECORDANT NOSTRA HISTÒRIA:
L'ESPANYOL GUANYABA EL CARRANZA A LA PRIMERA...

Era l’agost de 1973... L’Espanyol era convidat per primer cop a tal insigne torneig estiuenc de futbol. D. Manuel Meler Urchaga havia aconseguit confeccionar un equip dels que deixen emprenta dins la modesta història d’aquesta institució. Les incorporacions deixaven el nivell molt alt. Homes com Borja, Glaría, De Felipe, Roberto Martínez, Amiano restarien en la memòria dels pericos durant les properes generacions i per molt joves d’edat que fossin en aquella època, no se li oblidarien als nens pericos aquells jugadors mai més, als que s’afegien als Solsona, José Maria, Poli, etc...

L’Espanyol se les veia davant el potent Ajax d’Amsterdam que venia de fer-se amb tres títols consecutius de la Copa d’Europa de clubs (actual Champions League), abans que el Bayern Munchen ho fes també en tres ocasions consecutives des del 1974 al 76 amb el “Kaiser” Beckenbauer. S’encetava una nova etapa al club holandès sense el mític Johan Cruyff, però seguia imposant respecte el conjunt dels Paissos Baixos, ja que en les seves files encara hi havia jugadors de la talla de Neeskens (que després acabaria a l’etern rival acompanyant Cruyff), Krol o Reep, internacionals absoluts en aquella Holanda que seria subcampiona (com sempre quan arriba a la final) del mon en 1974.

L’Espanyol es va avançar amb un gol de Roberto Martínez després d’una jugada de molts rebuigs i va saber mantenir el resultat que el portava a la gran final, que disputaria davant l’Athletic Club de Bilbao que s’havia desfet de la Juventus de Torí del mític Dino Zof i de Fabio Capello (de jugador), per 1-0.

La final estava servida: L’Espanyol de Santamaría davant el conjunt bilbaí dels Iribar,("el Chopo"), Saez, Villar (!), del pitxixi Carlos (que desprès recalaria a Sarrià amb més pena que glòria acabant integrant-se per poc temps en els serveis mèdics, de metge, per liquidació del contracte), i dels germans Rojo...

Amb un gol de De Diego, s’alçaria el conjunt perico amb el trofeu. A l’edició següent seria convidat en qualitat de campió però el Palmeiras brasiler li va impedir revalidar el títol en un torneig en el que els favorits mediàtics si em permeteu l’expressió (Santos de Pelé i FC Barcelona de Cruyff) s’ho van tenir que mirar des de la final de consolació del tercer i quart lloc, ja que a semifinals l’Espanyol va vèncer 2-0 al Santos amb gols de Cuesta i Marañón, i els brasilers del Palmeiras van fer lo propi davant els barcelonistes per idèntic marcador.



Semifinal:
25 d’Agost de 1973.

RCD Espanyol: 1 - AFC Ajax: 0


RCD Espanyol: Borja; Granero, De Felipe, Ochoa; Poli, Glaría; Roberto Martínez, Solsona, Amiano, De Diego, i José María.

AFC Ajax: Weber; Sourbier, Holshoff, Blakenburg, Haan, Krol, Neeskens,Schielche, Reep, G. Muhren (Kleton), Keizer (A. Muhren).

Àrbitre: Kitbajian, francès. Cartolines blanques (llavors eren d’aquest color les targetes d’amonestació) per José María i Solsona.

Gol: 1-0: Roberto Martínez, m. 11.




FINAL:
(26 d’Agost de 1973).

RCD Espanyol: 1 - Athletic Club de Bilbao: 0

RCD Espanyol: Borja; Granero, De Felipe, Ochoa; Poli, Glaría; R. Martínez, Solsona, Amiano, De Diego, i José María.


Ath. Bilbao: Iríbar (per lesió, Marro, m.59´); Sáez, Larrauri (Aranguren, m. 83´), Zubiaga, Guisasola, Rojo II, Lasa, Villar, Arieta (Carlos, m. 67´), Uriarte, i Rojo I.

Àrbitre: El col·legiat internacional Antonio Camacho, auxiliat en bandes per Gugulovic (Iuguslàvia) i Kitabdijan (França), els altres dos col·legiats del torneig. Cartolines per Glaría i Guisasola.

Gol: De Diego, m. 59 rematant de cap un servei de falta llençat per José María.

Incidències: José María va aixecar el trofeu corresponent a la XIX Edició.

divendres, 6 d’agost del 2010

GALERIA FOTOGRÀFICA
DEL TORNEIG DELS HISTÒRICS

Ignorem quin és el significat d'alguns dels escuts del cartell del torneig, i en especial el segon de l'esquerra de la part superior...

























PER DIFERÈNCIA DE GOLS,
L'ESPANYOL "B", ELIMINAT DELS HISTÒRICS

(Camp del Guinardó, Barcelona: Josep Maria)



El filial espanyolista no ha pogut obtenir la classificació per les semifinals del Torneig dels Històrics per diferència de gols en no pogué guanyar en el tercer i definitiu encontre de 45 minuts, al CD Masnou per dos gols de diferència, guarismes que en el segon partit va assolir el CE Europa davant els del Maresme. El primer partit entre espanyolistes i els de Gràcia, va acabar amb empata a un gol, adjudicant-se la tanda de penals els homes de Toni Rovira.



RCD Espanyol “B”: 1 – CE Europa: 1

Partit molt igualat i disputat en el que el futbol exhibit fou escàs. En els primers minuts, el domini va ser altern i sense ocasions de gol.

La primera acció de perill, als 18’, una acció col•lectiva de l’atac espanyolista acaba amb una obertura a l’esquerra on Víctor Álvarez controla, profunditza i deixa anar una perfecta centrada que Dani Nieto de cap remata ajustat al pal, per la dreta, superant al meta Cañadas i posant per davant als blanc-i-blaus en el marcador.

L’Espanyol va obligar a lluir-se al meta europeista quan Lucas Porcar llença un lliure directe que amb la punta dels dits desvia a córner el porter del Europa salvant el segon gol.

Poc li durà l’alegria al conjunt perico, ja que als 26’, una jugada poc afortunada per l’esquerra de l’atac dels de Gràcia, acaba amb una centrada passada en la que Guillem Parrés, marca aprofitant-se de l’errada de Dinu que es menja el gol.

Fins el final del primer temps, poc per explicar: Un contracop amb excel•lent jugada de Joselu (jugador fitxat del Granada on era cedit pel FCB), retallant a dos defensors, però la passada de la mort no troba rematador. Els darrers minuts, domini escapulat, i un servei de córner que acaba amb una centrada que es passeja per l’àrea petita sense que ningú connecti amb la bola. En altre servei de cantonada, Dinu s’ha d’emprar a fons rebutjant de punys davant la centrada molt tancada.

En els llançaments de penals per dilucidar qui jugaria desprès i per desfer hipotètics empats, l’Espanyol erra el quart llançament (Dani Nieto), però s’iguala la tanda en aturar Dinu el cinquè del Europa. Quatre penals més llençats i l’Espanyol aprofita l’aturada de Dinu, transformant Víctor Álvarez el 14è i traient-se l’espina clavada del Ciutat de Barcelona de dissabte passat. Curiosament, el CE Europa realitzar un canvi al darrer instant del partit, suposadament per pogué comptar amb un especialista en els penals, però el que és això dels penals, va ser qui fallar el cinquè penal...



Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol “B”: Dinu, Fran Grima, Guillem Savall, Víctor Álvarez, Dani Palacios, David López, Joselu, Cervera, Lucas Porcar, Sergi Darder, i Dani Nieto.

CE Europa: Cañadas, Narcís, Alberto, Cano, Diego, Iván, Nefta, Parrés Cebri, Carlos Guzmán, i Rovira. Substitució: Remo per Nafta, m. 44.

Gols: 1-0: Dani Nieto, m. 18; 1-1: Parrés, m. 26.

Penals: 1-0: Cebri Queralt, gol, per la dreta; 1-1: Cervera, gol, per l’esquerra; 2-1: Parrés, gol per la dreta; 2-2: Sergi Darder, gol, per l’esquerra; 3-2: Diego, gol, colpejant al pal dret; 3-3 Palacios, gol, fort per l’esquerra; 4-3: Rovira, gol, ajustat al pal dret; 4-3: Dani Nieto, falla, aturant el meta europeista; 4-3; Remo, falla, aturant Dinu per l’esquerra; 4-4: Lucas, gol, per la dreta; 5-4: Narcís, gol, per alt; 5-5: Guillem Savall, gol, fort per l’escaire esquerra; 5-5: Cano, falla, aturant Dinu; 5-6: Víctor Álvarez, gol, per la dreta.

Àrbitre: Carlos Rodríguez Enrique del comitè territorial català. Sense complicacions, cap cartolina mostrada.

Incidències: Camp de futbol del Guinardó. Presència de seguidors espanyolistes en les grades del camp del FC Martinenc. En les files del Europa, dos ex jugadors del futbol base espanyolista com Cebri Queralt, i David Pociello.


CE Europa: 2 – CD Masnou: 0

Triomf important cara al desenllaç final del triangular, del CE Europa davant el CD Masnou per dos gols a zero.

Fitxa Tècnica:
CE Europa: Belsún, Alberto, Cano, Diego, Ivan, Valderas, Aitor González, Cebri, Remo, Gatell, i Olmo. Substitucions: Parrés per Ivan, i David Pociello per Alberto (m. 18). En el m. 29, Márquez per Cebri.

CD Masnou: Abel, Gerard, Miguel, Javier, Carlitos, Brian, Joshu, Marc Esteban, Javi Sánchez, Carrión, i Siso Amigó.

Gols: 1-0: Aitor González, m. 32’; 2-0: Ramón Gatell, m. 40.

Àrbitre: José Barrera, comitè territorial català.




RCD Espanyol B: 1 – CD Masnou: 0

No va ser suficient el triomf per la mínima dels de Toni Rovira, ja que el conjunt espanyolista necessitava vèncer per dos gols de diferència.

Aquest darrer partit ha sigut molt fluix. L’Espanyol B s’ha vist sorprès per un Masnou que en comptes de sortir a defensar-se (no es jugava res), ho ha fet sense pressió pel resultat, però amb una defensa bastant avançada i cobrint molt bé als homes de la medul•lar espanyolista que han estat molt espessos i han enviat poques pilotes als homes puntes del conjunt blanc-i-blau.

Poques ocasions de gol: Un remat de cap de Azrack molt forçat blocat pel meta del conjunt del Maresme. Un servei de falta llençada des de banda es a punt de sorprendre a la cobertura del Masnou, passejant-se l’esfèrica per l’àrea petita. Amb tot, l’única ocasió clara de gol a la primera mitja hora de joc ha estat una incursió de Willy (el jugador amb més mobilitat), però la seva rematada s’ha estavellat a l’exterior de la xarxa desprès de la sortida del porter que cobria molt bé el possible forat.

Instants abans d’aquesta jugada, Toni Rovira dona entrada a Sergio Ginés substituint a un dels centrals (Enric Tarrés), buscant més profunditat a un equip que no ha donat una bona imatge en el Guinardó.

En el darrer quart d’hora, l’Espanyol millora i ho farà partint de la base d’aconsegueix perforar la porteria en una jugada per la banda dreta de Ginés, centrada rasa i Willy tot sol, no perdona estan al lloc i al moment més oportú.

El gol dona ales als espanyolistes que intenten anar pel segon i milloren un xic la pobre imatge de la primera mitja hora. Així, al poc, l’Espanyol B ha estat a punt de marcar el segon que li hagués donat l’eliminatòria, però Marc Rojals traurà sota la mateixa línia de gol, avançant-se al remat de Willy en una embolicada jugada per la dreta de l’atac perico.

Isaías passa en profunditat a Àngel qui penetrant xuta estavellant la pilota al cos del porter. En els darrers minuts l’Espanyol B intentarà fer el que no ha sabut durant la major part del període, però més amb el cor que amb el cap, i tindrà varis llançaments de cantonada a la desesperada, i un llançament de falta a càrrec d’Oscar Sielva molt tancat, però el marcador ja no es mourà i l’Espanyol B quedarà eliminat. En aquesta acció, hi haurà una pica- baralla en la mateixa àrea petita que es resoldrà sense més incidents i sense que el col•legiat hagi trencat la ratxa de tot el triangular de no mostrar cap cartolina groga a cap jugador.



Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol B: Isaac, Albert Blázquez, Ángel, Pere Segarra, Enric Tarrés, Azrack, Isaias, Oscar Sielva, Romero, Willy Yemba i Chuli.
Substitució: Sergio Ginés per Tarrés, m. 23’.

CD Masnou: Xavi, Sergio, Jonathan, Albert, Marc Rojals, Marc Esteban, Xavi García, Montilla, Masip, Alex i Lucas. Substitucions: Brian per Sergio, m. 27, Carrión per Montilla, m. 38 i Javier per Albert, m. 45.

Gol: 1-0: Willy Yemba, m. 30.

Àrbitre: Alex Fernández Pérez, del comitè català.

Incidències: Tercer i darrer encontre del triangular. En les files del conjunt del Maresme varis jugadors que han militat al futbol base espanyolista: Xavi García (també ha jugat en el primer equip de l’Europa) i Brian Arqueros.



dijous, 5 d’agost del 2010

POCHETTINO DONA LA LLISTA DE CONVOCATS


Mauricio Pochettino ha donat la llista de convocats pel Torneig Ramon Carranza i pels compromisos que tindran lloc posteriorment a terres asturianes.

Els 21 jugadors convocats son: Kameni, Cristian Álvarez, Kiko Casilla com a porters; Chica, Jordi Amat, Didac, David García, Javi López, Mattioni, Raul Rodríguez i Galán com a defenses, Forlín, Moisés, Verdú, Javi Márquez, Molina, Pau com a mitjos i com a homes d'atac; Coro, Callejón, Osvaldo, Luis García, Álvaro, Iván Alonso i Rui Fonte.

L'ESPANYOL "B" ALS HISTÒRICS:
CAMP DEL GUINARDÓ, AVUI 18:30

L’Espanyol B disputarà aquesta tarda vespre, el Torneig dels Històrics que enguany compleix la seva vint-i-cinquena edició. Al Camp del Guinardó, camp on juga el FC Martinenc, club fundat en 1909 en Sant Martí de Provençals, es desenvolupa un any més aquest prestigiós torneig en el que dels clubs participants enguany és el conjunt entrenat per Toni Rovira, l’Espanyol B .

En el palmarès del torneig, figuren tres equips amb quatre títols: El propi Martinenc, el Badalona i el Club Esportiu Júpiter, altre històric que a bon segur va viure temps millors i que al igual que el Martinenc està passant per vicissituds que el mantenen lluny d’aquella enyorada Tercera Divisió...
U At. Horta amb tres edicions, i amb dues, Gramanet i UE Sant Andreu, son les entitats que lideren aquest rànquing on clubs com el Premià, el citat Masnou, el Júpiter B, o el C. Badaloní el completen amb una edició guanyada.

Dues edicions no es van disputar: La del 1992 a causa de la celebració dels JJ.OO. en Barcelona i la del 1998 per obres al camp. En les darreres edicions l’escenari on s’ha disputat s’ha tornat entre el Guinardó, el Narcís Sala o inclòs el Nou Sardenya.

El club blanc-i-blau, únic filial que pren part en aquest torneig es troba enquadrat en el grup quatre, en el que formen part el CE Europa i l’actual campió, el CE Masnou. El torneig es disputa en la modalitat de 3x1 i l’Espanyol B obrirà el foc amb el conjunt de Gràcia a partir de les 18:30 de a tarda. Posteriorment el perdedor d’aquest encontre jugarà amb el Masnou i per acabar, el tercer encontre de 45’, entre el guanyador del primer partit i el conjunt del Maresme.


UE Sant Andreu, Club Atlétic Horta, i CF Badalona seran els possibles rivals si l’Espanyol B guanya el triangular d’aquesta tarda. Els tres clubs citats van aconseguir la classificació per semifinals imposant-se en els seus respectius grups.

En el Grup I, el conjunt quatribarrat del Sant Andreu, ho va fer a la tanda de penals davant la UE Sants, després que l’encontre finalitzés amb empat a zero. Prèviament tant Sant Andreu com Sants s’havien imposat per 1-0 al club organitzador, el FC Martinenc.

En el Grup II, sorpresa: La U. AT. Horta, va derrotar al favorit, el CE Sabadell per 1-0 i al Premià, per 3-1, després que els del Maresme guanyessin 1-0 al conjunt arlequinat.

En el Grup III, el favorit, el CF Badalona, va patir més del previst al empatar a zero davant el Júpiter i vèncer per la mínima (1-0) al nou equip de Tercera Divisió, la Montañesa. Va haver d’esperar al final del triangular entre per obtenir la classificació afavorit per l’empat entre Montañesa i Júpiter.

dimecres, 4 d’agost del 2010

AGENDA:
PARTITS PRETEMPORADA


AGENDA FUTBOL BASE

2 - 8 d'Agost 2010

DATA

EQUIP

RIVAL

PARTIT / CAMP

HORA

5 AGOEspanyol "B"CE Europa / CD MasnouTORNEIG HISTÒRICS: Mpal. Guinardó (FC Martinenc)18:30
6 AGOEspanyol "B"SEMIFINALTORNEIG HISTÒRICS: Si ens classifiquem.20:00
7 AGOEspanyol "B"FINALTORNEIG HISTÒRICS: Si ens classifiquem.18:00
7 AGOJuvenil "A"C.F. Vilanova i la GeltrúAmistós. Ciutat Esportiva Sadrià.18:30

dimarts, 3 d’agost del 2010

S' OFICIALITZA LA CESSIÓ DE ROMÁN A TIGRE.
JA NOMÉS FALTA VALDO.



Fotos d'arxiu.


Román Fernando Martínez, Morón (Argentina), 27/03/1983, ha estat cedit al conjunt argentí de la primera divisió argentina, Club Atlético Tigre. Aquest va ser precisament el club de procedència del jugador quan l'Espanyol el va adquirir en propietat. Després d'anar cedit la passada temporada al CD Tenerife, i continuar sense solucionar el tema de la seva nacionalitat, no ha comptat en els plans de la direcció esportiva del RCDE.

Al conjunt canari, Román va disputar 23 encontres de lliga, dels que 10 van ser complerts, 18 com a titular i 5 com a suplent, totalitzant 1545 minuts de joc, marcant 5 gols i veient 8 cartolines grogues.

AITOR: ALTRE DELS
DESCARTATS QUE VA CEDIT



Aitor Fernández López, Valdepares (Asturias), 23/08/1986. Lateral Dret del filial que fins ara es trobava en situació de descartat, ha estat cedit al Pontevedra CF, on es trobarà a altre company, Tiko Mesina, també cedit per l'Espanyol.

CALENDARI LLIGA NACIONAL JUVENIL

LLIGA NACIONAL JUVENIL

CAMPIONAT DE LLIGA 2010/2011, Grup: 7è


Jornada: 1 (05/09/2010) Jornada:18 (16/01/2011)

PRAT, A.E. - BARCELONA, F.C. ''B''
REUS DEPORTIU, C.F. - DAMM, C.F. ''B''
CORNELLA U.D ''B'' - CAN VIDALET, C.F.
MOLLET U.E.,CF. - SANT ANDREU, U.E.
ESPANYOL, R.C.D. ''B'' - GAVA, C.F.
EUROPA, C.E. - GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B''
MERCANTIL, C.E. - L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS ''B''
CASTELLDEFELS, U.E. - TERRASSA F.C.
GIRONA, F.C. ''B'' - FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO



Jornada: 2 (12/09/2010) Jornada:19 (23/01/2011)

BARCELONA, F.C. ''B'' - GIRONA, F.C. ''B''
DAMM, C.F. ''B'' - PRAT, A.E.
CAN VIDALET, C.F. - REUS DEPORTIU, C.F.
SANT ANDREU, U.E. - CORNELLA U.D ''B''
GAVA, C.F. - MOLLET U.E.,CF.
GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B'' - ESPANYOL, R.C.D. ''B''
L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS ''B'' - EUROPA, C.E.
TERRASSA F.C. - MERCANTIL, C.E.
FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO - CASTELLDEFELS, U.E.



Jornada: 3 (19/09/2010) Jornada:20 (30/01/2011)

BARCELONA, F.C. ''B'' - DAMM, C.F. ''B''
PRAT, A.E. - CAN VIDALET, C.F.
REUS DEPORTIU, C.F. - SANT ANDREU, U.E.
CORNELLA U.D ''B'' - GAVA, C.F.
MOLLET U.E.,CF. - GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B''
ESPANYOL, R.C.D. ''B'' - L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS ''B''
EUROPA, C.E. - TERRASSA F.C.
MERCANTIL, C.E. - FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO
GIRONA, F.C. ''B'' - CASTELLDEFELS, U.E.



Jornada: 4 (26/09/2010) Jornada:21 (06/02/2011)

DAMM, C.F. ''B'' - GIRONA, F.C. ''B''
CAN VIDALET, C.F. - BARCELONA, F.C. ''B''
SANT ANDREU, U.E. - PRAT, A.E.
GAVA, C.F. - REUS DEPORTIU, C.F.
GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B'' - CORNELLA U.D ''B''
L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS ''B'' - MOLLET U.E.,CF.
TERRASSA F.C. - ESPANYOL, R.C.D. ''B''
FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO - EUROPA, C.E.
CASTELLDEFELS, U.E. - MERCANTIL, C.E.



Jornada: 5 (03/10/2010) Jornada:22 (13/02/2011)

DAMM, C.F. ''B'' - CAN VIDALET, C.F.
BARCELONA, F.C. ''B'' - SANT ANDREU, U.E.
PRAT, A.E. - GAVA, C.F.
REUS DEPORTIU, C.F. - GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B''
CORNELLA U.D ''B'' - L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS ''B''
MOLLET U.E.,CF. - TERRASSA F.C.
ESPANYOL, R.C.D. ''B'' - FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO
EUROPA, C.E. - CASTELLDEFELS, U.E.
GIRONA, F.C. ''B'' - MERCANTIL, C.E.



Jornada: 6 (10/10/2010) Jornada:23 (20/02/2011)

CAN VIDALET, C.F. - GIRONA, F.C. ''B''
SANT ANDREU, U.E. - DAMM, C.F. ''B''
GAVA, C.F. - BARCELONA, F.C. ''B''
GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B'' - PRAT, A.E.
L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS ''B'' - REUS DEPORTIU, C.F.
TERRASSA F.C. - CORNELLA U.D ''B''
FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO - MOLLET U.E.,CF.
CASTELLDEFELS, U.E. - ESPANYOL, R.C.D. ''B''
MERCANTIL, C.E. - EUROPA, C.E.



Jornada: 7 (17/10/2010) Jornada:24 (27/02/2011)

CAN VIDALET, C.F. - SANT ANDREU, U.E.
DAMM, C.F. ''B'' - GAVA, C.F.
BARCELONA, F.C. ''B'' - GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B''
PRAT, A.E. - L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS ''B''
REUS DEPORTIU, C.F. - TERRASSA F.C.
CORNELLA U.D ''B'' - FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO
MOLLET U.E.,CF. - CASTELLDEFELS, U.E.
ESPANYOL, R.C.D. ''B'' - MERCANTIL, C.E.
GIRONA, F.C. ''B'' - EUROPA, C.E.



Jornada: 8 (24/10/2010) Jornada:25 (13/03/2011)

SANT ANDREU, U.E. - GIRONA, F.C. ''B''
GAVA, C.F. - CAN VIDALET, C.F.
GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B'' - DAMM, C.F. ''B''
L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS ''B'' - BARCELONA, F.C. ''B''
TERRASSA F.C. - PRAT, A.E.
FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO - REUS DEPORTIU, C.F.
CASTELLDEFELS, U.E. - CORNELLA U.D ''B''
MERCANTIL, C.E. - MOLLET U.E.,CF.
EUROPA, C.E. - ESPANYOL, R.C.D. ''B''



Jornada: 9 (31/10/2010) Jornada:26 (20/03/2011)

SANT ANDREU, U.E. - GAVA, C.F.
CAN VIDALET, C.F. - GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B''
DAMM, C.F. ''B'' - L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS ''B''
BARCELONA, F.C. ''B'' - TERRASSA F.C.
PRAT, A.E. - FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO
REUS DEPORTIU, C.F. - CASTELLDEFELS, U.E.
CORNELLA U.D ''B'' - MERCANTIL, C.E.
MOLLET U.E.,CF. - EUROPA, C.E.
GIRONA, F.C. ''B'' - ESPANYOL, R.C.D. ''B''



Jornada: 10 (07/11/2010) Jornada:27 (27/03/2011)

GAVA, C.F. - GIRONA, F.C. ''B''
GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B'' - SANT ANDREU, U.E.
L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS ''B'' - CAN VIDALET, C.F.
TERRASSA F.C. - DAMM, C.F. ''B''
FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO - BARCELONA, F.C. ''B''
CASTELLDEFELS, U.E. - PRAT, A.E.
MERCANTIL, C.E. - REUS DEPORTIU, C.F.
EUROPA, C.E. - CORNELLA U.D ''B''
ESPANYOL, R.C.D. ''B'' - MOLLET U.E.,CF.



Jornada: 11 (14/11/2010) Jornada:28 (03/04/2011)

GAVA, C.F. - GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B''
SANT ANDREU, U.E. - L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS ''B''
CAN VIDALET, C.F. - TERRASSA F.C.
DAMM, C.F. ''B'' - FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO
BARCELONA, F.C. ''B'' - CASTELLDEFELS, U.E.
PRAT, A.E. - MERCANTIL, C.E.
REUS DEPORTIU, C.F. - EUROPA, C.E.
CORNELLA U.D ''B'' - ESPANYOL, R.C.D. ''B''
GIRONA, F.C. ''B'' - MOLLET U.E.,CF.



Jornada: 12 (21/11/2010) Jornada:29 (10/04/2011)

GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B'' - GIRONA, F.C. ''B''
L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS ''B'' - GAVA, C.F.
TERRASSA F.C. - SANT ANDREU, U.E.
FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO - CAN VIDALET, C.F.
CASTELLDEFELS, U.E. - DAMM, C.F. ''B''
MERCANTIL, C.E. - BARCELONA, F.C. ''B''
EUROPA, C.E. - PRAT, A.E.
ESPANYOL, R.C.D. ''B'' - REUS DEPORTIU, C.F.
MOLLET U.E.,CF. - CORNELLA U.D ''B''



Jornada: 13 (28/11/2010) Jornada:30 (17/04/2011)

GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B'' - L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS ''B''
GAVA, C.F. - TERRASSA F.C.
SANT ANDREU, U.E. - FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO
CAN VIDALET, C.F. - CASTELLDEFELS, U.E.
DAMM, C.F. ''B'' - MERCANTIL, C.E.
BARCELONA, F.C. ''B'' - EUROPA, C.E.
PRAT, A.E. - ESPANYOL, R.C.D. ''B''
REUS DEPORTIU, C.F. - MOLLET U.E.,CF.
GIRONA, F.C. ''B'' - CORNELLA U.D ''B''



Jornada: 14 (05/12/2010) Jornada:31 (01/05/2011)

L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS ''B'' - GIRONA, F.C. ''B''
TERRASSA F.C. - GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B''
FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO - GAVA, C.F.
CASTELLDEFELS, U.E. - SANT ANDREU, U.E.
MERCANTIL, C.E. - CAN VIDALET, C.F.
EUROPA, C.E. - DAMM, C.F. ''B''
ESPANYOL, R.C.D. ''B'' - BARCELONA, F.C. ''B''
MOLLET U.E.,CF. - PRAT, A.E.
CORNELLA U.D ''B'' - REUS DEPORTIU, C.F.



Jornada: 15 (12/12/2010) Jornada:32 (08/05/2011)

L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS ''B'' - TERRASSA F.C.
GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B'' - FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO
GAVA, C.F. - CASTELLDEFELS, U.E.
SANT ANDREU, U.E. - MERCANTIL, C.E.
CAN VIDALET, C.F. - EUROPA, C.E.
DAMM, C.F. ''B'' - ESPANYOL, R.C.D. ''B''
BARCELONA, F.C. ''B'' - MOLLET U.E.,CF.
PRAT, A.E. - CORNELLA U.D ''B''
GIRONA, F.C. ''B'' - REUS DEPORTIU, C.F.



Jornada: 16 (19/12/2010) Jornada:33 (15/05/2011)

GIRONA, F.C. ''B'' - TERRASSA F.C.
FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO - L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS ''B''
CASTELLDEFELS, U.E. - GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B''
MERCANTIL, C.E. - GAVA, C.F.
EUROPA, C.E. - SANT ANDREU, U.E.
ESPANYOL, R.C.D. ''B'' - CAN VIDALET, C.F.
MOLLET U.E.,CF. - DAMM, C.F. ''B''
CORNELLA U.D ''B'' - BARCELONA, F.C. ''B''
REUS DEPORTIU, C.F. - PRAT, A.E.



Jornada: 17 (09/01/2011) Jornada:34 (22/05/2011)

TERRASSA F.C. - FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO
L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS ''B'' - CASTELLDEFELS, U.E.
GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B'' - MERCANTIL, C.E.
GAVA, C.F. - EUROPA, C.E.
SANT ANDREU, U.E. - ESPANYOL, R.C.D. ''B''
CAN VIDALET, C.F. - MOLLET U.E.,CF.
DAMM, C.F. ''B'' - CORNELLA U.D ''B''
BARCELONA, F.C. ''B'' - REUS DEPORTIU, C.F.
PRAT, A.E. - GIRONA, F.C. ''B''




ELS FITXATGES DEL FEMENÍ:
WILLY I VANESA



Fotos d'arxiu:





Ana Romero Moreno “Willy” i Vanesa Gimbert Acosta tenen un passat i un present futbolístic gairebé paral•lel. El RCD Espanyol després que no renovessin per l’entitat rayista s’ha fet amb els seus serveis per reforçar el mig camp espanyolista (junt amb la també del Rayo Sandra Vilanova) i la punta esquerra de l’atac perico.

La polèmica situació creada en el conjunt de Vallecas, que ha donat la quantitat gairebé increïble de 10 baixes del primer planter, va possibilitar que l’Espanyol s’hagués mogut ràpidament i amb encert i es va fer amb aquestes grans jugadores que venen a cobrir les importants (també cal dir-ho) baixes de l’equip campió de Copa.

Tornant a les dues incorporacions, dir que Willy va néixer a Sevilla un 14 de Juny de 1987. L’extrem esquerra hispalense de 163 cm d’alçada, va començar la seva trajectòria senior al Híspalís en l’any 2003, integrant-se al Sevilla FC quan aquest va assumir aquella entitat i va formar un equip per lluitar pels títols en joc, estan a punt de ser campió en la 2005/06 fins que en el darrer moment l’Espanyol de Santy Fernandez es va fer amb l’única lliga que en futbol ha aconseguit el RCD Espanyol.

També Vanesa Gimbert Acosta va formar part d’aquell històric projecte d’un Sevilla femení al màxim nivell. La jugadora basca, (Bilbao, 18/04/1980, s’eleva 168cm d’alçada) va començar a nivell màxim en el futbol femení nacional en les files del totpoderós Llevant en els anys daurats del final i primers anys del nou segle amb el que va disputar la màxima competició continental en dues ocasions quedant segon de grup darrera del totpoderós Franckfourt i en la següent temporada davant el no menys totpoderós Arsenal Ladies i aconseguint una diana en els encontres disputats. Va deixar Valencia després de fer-se amb varis doblets consecutius i conquerint campionats de lliga de manera invicte.

Després de posar punt i final a la seva etapa al conjunt granota, va signar en la temporada 2003/04 pel desaparegut Estudiantes de Huelva; a la següent temporada va iniciar la seva etapa amb aquell Sevilla de jugadores com la històrica golejadora Auxi, les porteres Lucía i Inés, Alexandra (Rayo), o les barcelonistes en l’actualitat Alicia Fuentes, Silvia Doblado o Rocío Ríos, entre altres que van lluitar-li la lliga a l’Espanyol fins el darrer instant (2005/06).

Posteriorment, amb la descomposició del Sevilla FC que va acabar amb el posterior descens i finalització d’aquell projecte al cim de la Superlliga, ambdues jugadores van signar (2007 i ja amb Pedro Martínez a la banqueta) pel Rayo Vallecano. A un equip confeccionat a base de talonari amb un ramillet de figures internacionals, amb el conjunt madrileny han guanyat les dues darreres Superlligues, i a la copa han caigut a mans de les espanyolistes, en la final enguany, i a semifinals en l’anterior temporada.

Dir finalment, que Willy té en el seu palmarès, formar part d’aquell combinat espanyol que va tocar la glòria europea al alçar-se amb el Campionat d’Europa Sub-19, l’agost del 2004 a Finlandia, juntament amb jugadores que s’han convertit en puntals dels seus respectius clubs com Ane Bergara, o la ex Miriam Diéguez, la pròpia Vero Boquete, Ruth (Llevant), la golejadora Natalia i Jade Boho (Rayo), Iraia (Athletic Club) entre altres.

Seguint la tònica dels darrers anys, l’Espanyol fitxa de tres en tres... Primer Prainsa, (Vero, Meseguer, Joana), la temporada passada, Llevant... (Maria José Pons, Monforte i Pamela) i enguany el Rayo ha estat l’equip en el que ha centrat les seves xarxes el club perico per fer-se amb Sandra Vilanova, Vanesa Gimbert i Ana Romero.

dilluns, 2 d’agost del 2010

RECORDANT NOSTRE HISTÒRIA:
UN ANY DE LA INAUGURACIÓ DE L'ESTADI

















HAT TRICK DE DANI NIETO A TONA (0-4)















(Zona Esportiva Mpal. de Tona, Osona: Josep Maria)



UE Tona: 0 – RCD Espanyol “B”: 4

Triomf del filial espanyolista per idèntic resultat al que va obtenir a terres andorranes en el primer compromís de pretemporada. Un Espanyol B, amb dues cares totalment diferents, s’emporta el partit en el segon període amb quatre gols, tres dels quals han estat anotats pel balear Dani Nieto.

Un primer temps molt fluix, amb molt poques ocasions de gol i en el que als espanyolistes els hi ha costat molt dominar el joc i imposar-se al seu rival malgrat la diferència de categoria (la UE Tona milita a Preferent).

Amb domini altern, Cervera ha estat el primer en acostar-se amb perill amb un llançament que va sortir per sobre el travesser. El propi ex jugador de Orihuela i Granada, ha tingut una bona oportunitat, després d’una jugada per banda dreta i passada de la mort, però la rematada de Cervera, forta però amb poca col•locació, s’ha marxat fora a la dreta del porter osonenc.

Una passada en defensa de Raul a Isaac i el meta espanyolista no se’n surt pas a l’hora de rebutjar i li roba la cartera un davanter local que remata a plaer traient sota pals amb el cap a còrner Guillem Savall. Era l’ocasió més clara del partit i queia del cantó del Tona. El meta espanyolista es refaria minuts després aturant amb seguretat un xut del dorsal 10 dels quatribarrats.

El porter local no va estar gaire fi en una sortida per alt, però no va pogué ser aprofitat l’errada per l’espanyolista Ginès qui ja anteriorment no havia pogut rematar una pilota penjada per Dani López caigut a dreta en la jugada.

El Tona va pogué marcar en un atac per la part dreta amb centrada a l’àrea i el davanter controlant a la mitja volta deixa anar un xut que surt mig metre fora a la dreta de Edgar Badía que havia substituït Isaac.

Els espanyolistes reclamaren penal en una internada de Sergio Ginés al intentar penetrar per la lateral esquerra de l’àrea de càstig. El col•legiat no indicar res.

Canvi total en el segon temps. Sortiren molts jugadors del juvenil i l’efecte de jugar més conjuntats que l’equip del primer temps on hi havia molts fitxatges, i el fet que als tres minuts de joc l’equip s’avancés en el marcador (fet que obliga als locals a obrir-se i dona més espais i més confiança en el joc), propiciar que l’Espanyol B donés una imatge totalment diferent a la del primer període.

Una arrancada de Willy Yemba per la banda dreta, arribant a línia de fons i centrant al mig de l’àrea on un defensor erra en el rebuig, i Dani Nieto controla, mitja volta, i deixa anar un xut sec, ras, que entra ajustat al pal dret.

El protagonista del partit, Dani Nieto, en un centre xut des de l’esquerra va estavellar l’esfèrica al travesser. L’Espanyol B arribava amb clarividència en cada ocasió que passava de mig camp, i en el 53’, una jugada de Willy Yemba per la dreta li dona mig gol a Chuli qui tot sol davant el porter falla el que no està escrit rematant fluix al primer toc. En un servei de còrner, Dani Nieto salta més que el seu rival, però remata per sobre la porteria.

Canvi a la porteria (mitja hora cada porter), i l’Espanyol que no afluixava aconseguiria al 69, el segon gol quan Dani Nieto abans d’arribar al mig camp, trenca per velocitat l’avançada defensa local, es marxa tot sol i prop del meta, deixa anar un obús que significa el 0-2.

El primer xut dels locals en el segon temps, alt a càrrec del dorsal 14. Un llançament de Pere Segarra (a prova, procedent de Getafe B, FCB i abans RCDE), surt un parell de pams del travesser.

L’ocasió més clara dels locals, producte d’un llançament de cantonada, que després de varis rebuigs acaba amb un xut des de la frontal, salvant Albert Blázquez sota pals cobrint la part dreta de la porteria.

En la recta final del partit, Dani Nieto ho intentar en jugada individual per banda dreta però en el darrer moment la seva passada de la mort va ser interceptada per un defensor. Però els de Toni Rovira no es van conformar amb aquest resultat i en els darrers quatre minuts van aconseguir ampliar el marcador, primer amb una jugada de Sergi Darder qui centrant a Chuli, el davanter andalús va marcar rematant ras per la dreta, i en el darrer instant del partit, quan Dani Nieto rep en profunditat, penetra marxant-se del darrer defensor, retalla la sortida del porter a la desesperada i marca a porta buida a plaer establint el resultat final, i aconseguint el seu hat trick particular.






Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Isaac; Grima, Raul Rodríguez, Guillem Savall, Dani Palacios, David López, Sergio Ginés, Lucas Porcar, Dani López, Cervera, i Joselu.
Substitució: Edgar Badía per Isaac, m. 34.

Segon temps: Edgar Badía; Blázquez, Raul Rodríguez, Pere Segarra, Ángel Martínez, Sergi Darder, Oscar Sielva, Rui, Dani Nieto, Chuli i Willy Yemba.
Substitucions: Gerardo per Edgar, m. 61; Enric Tarrés per Raul Rodríguez, m. 63.

Gols: 0-1: Dani Nieto, m. 48; 0-2: Dani Nieto, m. 69; 0-3: Chuli, m. 86; 0-4: Dani Nieto, m. 89.

Incidències: Encontre amistós disputat en la Zona Esportiva Mpal. de Tona. Per part espanyolista van veure cartolines grogues Dani López, m. 41, Yemba, m. 53, i a altre que no vam pogué identificar en la recta final del matx. Temperatura estiuenca però no excessivament calorosa gràcies al vent que bufava. Emili Montiagut veient l’encontre, així com els ex del futbol base Toni Cunill i Adrià Tuneu, jugadors del Manlleu.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M