dimecres, 27 de maig del 2009

LLOBREGAT EN BiB: JORNADA DE
"PORTES OBERTES" ALS SEGUIDORS DEL PROGRAMA








Ahir va tenir lloc una nova emissió de Llobregat en Blanc i Blau a Radio Despí. Però ahir va ser una nit diferent, no va ser una més.... Va ser una jornada de “portes obertes” a tots els que durant els mals moments del RCD Espanyol al llarg de la temporada han estat seguint el programa, no sol a través de les ones o per la xarxa d’internet, si no que han participat activament en el xat del programa.

No hi eren tots naturalment: Des d’aquestes línies una salutació a “Perico Ceuta” o a Emilio des de Eivissa. Ambdós no van pogué estar presents per el insalvable tema de la distància des dels seus llocs on resideixen, però que que ho van seguir des de la distancia i es van sumar també a la celebració.

Com bé va dir el director del programa, Rafa Aragón, el fet en sí, no era per celebrar rés, ja que fer-ho per un objectiu com és la permanència, no es precisament celebrar la paraula més adequada. Però si, reunint-nos entorn el programa després de compartir patiments en aquelles jornades insofribles que ens va oferir l’equip, i amb unes copes de cava, certificar el final d’aquell sofriment, assolint una temporada més la permanència. En definitiva, conèixer-nos els que no teníem aquest plaer amb els amics del xat, i deixar anar tota la tensió viscuda al llarg de la temporada.

Així, vam pogué compartir una estona, al marge dels habituals, Rafa i Pedro Aragón, Xavi Edo, Lluis Rodilla, i Javi Navarro, als membres del xat, “Ceporril”, José Antonio Meca, “Luis Perico”, José Manuel Medina, Jordi (“Thunde force...” el nick massa complicat per a mi, disculpam, jeje...), Pompeu, i un servidor de vosaltres.

Un detall maco per part del programa Llobregat en Blanc i Blau, recordem, un programa fet per pericos, i per els pericos, amb total independència i llibertat.
Al final de l’emissió, Medina li va fer lliurament d’un escut preciós del nostre RCD Espanyol (veure foto).


Els podeu seguir a través de www.radiodespi.com en radio en directe, i per escoltar el programa, clickeu en la secció “Radio a la Carta”, Llobregat en Blanc i Blau.

1 comentari:

Anònim ha dit...

que bien lo pase, gracias a rafa y a todos los que realizan el programa GRANDES
ceporril




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M