dimarts, 26 de maig del 2009

RCD ESPANYOL- FC BARCELONA:
FINAL CAMPIONAT CATALUNYA JUV.-CAD. FEMENÍ





El RCD Espanyol Juvenil Cadet Femení, es va classificar per disputar la gran final del Campionat de Catalunya, que tindrà lloc a Montmeló el dia 6 de Juny d’enguany, a les 11:45 (tot seguit de la Final del Campionat de Catalunya Infantil entre Espanyol i Sant Gabriel) , davant el guanyador de l’altre semifinal, el FC Barcelona que va apallissar al Cabanes per 2-12 i 16-0 en la tornada.

Les espanyolistes van haver d’esforçar-se per poder treure l’eliminatòria davant el campió del grup tercer, l’ENFAF, al que varen guanyar en un partit estrany, dissabte a primeres hores de la tard a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. En realitat l’encontre de tornada es tenia que haver disputat en feu espanyolista, però al no presentar-se el col•legiat en l’encontre d’anada, es va haver de disputar ambdós partits en el cap de setmana, jugant-se el matx decisiu en terres andorranes.


RCDE Femení Juv-Cad.: 4 - ENFAF: 1


L’Espanyol que d’un bon principi va posar setge a la porteria andorrana, va gaudir de moltes ocasions per perforar la meta visitant, (un gran llançament va colpejar al pal i no va entrar, quan ja pràcticament es cantava el gol). Les blanc-i-blaves es van avançar en el marcador, però quan més atacava el conjunt de Ricard Ribes, l’ENFAF va aconseguir donar la sorpresa empatant en l’única acció en que van passar pràcticament de mig del camp.

El segon temps, l’Espanyol es va llençar a l’atac, i va gaudir de dues ocasions més en que l’esfèrica va acabar estavellant-se als pals de la porteria visitant, però, a mida que van anar passant els minuts, l’Espanyol va aconseguir fer el segon, i ja en el darrer tram de l’encontre, deixar l’eliminatòria més o menys sentenciada amb un 4-1 que s’intuïa gairebé definitiu.

Els gols espanyolistes varen ser aconseguits per Esther en dues ocasions, Andrea Alltmann, i Ariadna Forment.



ENFAF: 2 - RCDE Fem. Juv.Cadet: 2


Diumenge al Camp d’Aixovall, al Principat d’Andorra, va tenir lloc el partit de tornada, i l’Espanyol Femení Juvenil Cadet, va saber mantenir la renda aconseguida en l’encontre d’anada vint-i-quatre hores abans, i va aconseguir el passi definitiu a la gran final.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M