dissabte, 29 de novembre del 2008

JORNADA D'ACTES PENYÍSTICS


Presentació local social PBB Montcada i Reixac
La Penya Blanc i Blava de Montcada i Reixac presenta oficialment aquest vespre el seu nou local social, situat al Bar “Punto de Encuentro” del Carrer Carrerada de la localitat vallesana.
El preu del sopar és de 12 euros pels socis i 15 pels no socis de la Penya Blanc i blava de Montcada i Reixac.


Presentació local social a Cornellà
També avui, presenta oficialment el seu nou local social, la Penya Espanyolista de Cornellà, situat al Carrer Francesc Layret 17 de la localitat que serà ben aviat on estarà la nostra llar.
És previst assisteixi el Conseller José Luis Morlanes i el Director General, Pedro Tomás.


Cloenda dels actes del XXVè Aniversari de la PBB de Sant Joan Despí
Per altre part, avui és celebra el sopar XXVè aniversari de la Penya Blanc Blava de Sant Joan Despí a Can Palou (Esplugues de Llobregat), com a cloenda d’aquesta efemèrides de l’ambaixada perica a Sant Joan Despí.
És prevista l’assistència, de l’alcalde de Sant Joan, sr. Antonio Poveda, el regidor d’Esports del consistori sr. Ferrán Liesa i el President del RCD Espanyol, Sánchez Llibre així com els consellers José Luis Morlanes, José Manuel Moya, l’ex conseller Antonio Martín, i Rafa Marañón així com Jaume Martínez responsable del club amb les penyes.


En el decurs de l’acte, es faran lliuraments de diferents insígnies d’or de la Penya, a Antonio Poveda, Daniel Sánchez Llibre i Antonio Martín, així com insígnies d’argent a Ferrán Liesa, a la Familía de Gilbert Guardia, al sr. Juan Miguel Borreguero i a José María Barceló.


Tant mateix, els deu primer socis de l’entitat rebran insígnies d’argent (els senyors Josep María Gifreu, Alex Abella, Juan José Campos, la sra. Salvadora Martí, David Babot, Albert Grifeu, Josep María Canelles, Francisco Requena, Rafael Aragón, Miquel Calvo.


Es premiarà també la trajectòria professional de Rafael Marañón i de Javier de Haro, i es farà un homenatge a l’autor del himne de la Penya, el sr. José Manuel Medina. Finalment es homenatjarà a Francisco Requena, com a perico en l’any 2008 a Sant Joan Despí.
El preu és de 48 euros.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Felicitats per als penyistes de Sant Joan Despí pels 25 anys. Enhorabona també pel nou local dels penyistes de Cornellà. Precissament, els presidents d'ambdues penyes formen part del programa Llobregat BiB, de Ràdio Despi. Ara, en ser premiat Javier de Haro (per la seva tasca professional, per la PBB de Sant Joan Despi), constato que ja s'han deixat enrera les crítiques de fa uns anys vaig escoltar, més d'una vegada, per antena, per ignorar sistemàticament, de Haro, aquest programa del Baix Llobregat. Ah!, enhorabona també a Montcada, és clar. J.Ll.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M