dilluns, 24 de novembre del 2008

EL JUVENIL B, DESAPROFITA MOLTES OCASIONS
I HO PAGA PATINT EN EXCÈS

EL CONSELL ANALITZA AVUI LA CONTINUITAT O NO, DE BARTOLOMÉ MÁRQUEZ














RCDE Juvenil B: 4 – Bordeta: 2

El Juvenil B de Lluis Planagumà va vèncer 4-2 en un encontre en el que els rivals per dues vegades van neutralitzar l’avantatge espanyolista, i a punt van estar de donar la sorpresa davant la ineficàcia cara a porta (malgrat pugui fer pensar el resultat), d’un equip que va disposa d’un munt d’ocasions de gol que va desaprofitar.

L’Espanyol de bon començament va posar setge a la porteria visitant, jugant amb facilitat per bandes (sobre tot per l’esquerra on Clerc va realitzar un gran encontre), i ben aviat, Tello va aconseguir el primer gol en rematar creuat culminant una bona jugada d’equip.

El porter visitant (el seu millor home) es va tenir que emprar a fons llençant-se als peus de Gabri o sortint davant Tello amb el peu fora de l’àrea de càstig. Pablo no va pogué rematar de cap una bona centrada de Clerc.

En canvi els visitants, a la primera arribada empataren l’encontre a falta de tres minuts per marxar-se als vestidors. Podia haver desfet la igualada, Gabri, si hagués arribat a una pilota en la boca de gol que només tenia que tocar.

Segon temps, molt mogut
Només començar, gol anul·lat a Pablo per posició anti-reglamentària. Però, tres minuts després, seria Gabri (fidel amb la seva cita amb el gol), qui tornaria a avançar al conjunt blanc-i-blau després de rematar a porta buida, una passada de la mort de Tello junt al pal esquer.

Quan semblava que l’Espanyol tenia el partit coll avall, quan Gabri va estar a punt d’incrementar el compte, però el seu remat surt un pèl creuat, els de la terra ferma, aconsegueixen contra pronòstic de nou empatar l’encontre al minut setze del segon temps.

Tornem a començar
Amb mitja hora per davant, el conjunt de Planagumà, es dedicar a jugar, entrar per bandes i crear una barbaritat d’ocasions que naturalment dos d’elles acabaren per aprofitar-se i tornaren a establir la justícia del que s’havia vist sobre el terreny de joc reflectida en el marcador.


Clerc va rematar al segon pal de cap, fora, amb tot a favor. Repetició poc després de la jugada, i aquest cop el remat de cap forçat a centre de Tello. Altre centre de Tello per la dreta es passeja entre Rubén (que havia sortit en el segon temps) i Gabri sense que cap dels dos poguessin rematar.

Carles Clerc veu per fi justícia al seu joc, i aconsegueix posar en avantatge al seu equip en rematar al minut 32, una centrada de nou de Tello, a boca de canó a un metre de la línia de gol.

Només tres minuts després, una jugada preciosa de Clerc que es marxa tot sol, xuta, rebutja el porter visitant i Tello fent-se amb el rebuig remata suaument per l’esquerra fent el quart i definitiu gol.

Encara hi hauria temps per que a Ruben se li anul·lés un gol per posició anti-reglamentària i per que Marc Nierga disputés els darrers vuit minuts per Tello, i per que Bonilla disputés els darrers cinc minuts, o per que Pau tingués la seva oportunitat, però el seu remat fos rebutjat pel porter a còrner. Servei de cantonada executat per Chicha des de l’esquerra que Clerc remata alt de cap, o per que el porter visitant s’hagués d’emprar a fons sortint davant Nierga abans que aquest pogués rematar.

Al final, tres punts molt treballats, en un encontre que no tenia que oferir tants patiments com van tenir lloc.

RCD Espanyol:
Eloi; Albert Blázquez, Jordi Amat, Joseca, Clerc; Xavi, Pau, Gabri, Tello, Cristian “Chicha” i Pablo.
Substitucions: Rubén per Pablo; Marc Nierga per Tello; Bonilla per Jose Carlos, i Josep.

Gols:
1-0: Tello; 1-1; 2-1: Gabri; 2-2; 3-2 Carles Clerc; 4-2: Tello.

Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià del Besós.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

et deixes una substitucio, que precisament inicia amb una gran diagonal, a la punta dreta, desde l'esquerra, la jugada del tercer gol, consti que no es una critica, sino un apunt, suposo que et va pasar per alt,
gracies,

Josep Maria ha dit...

Hola. Mil perdons, em deixo en Josep. Tinc que reconèixer que no em va donar temps per veure a qui va substituir. Els canvis en defensa son un autèntic via crucis per les distàncies d'una porteria a altre en el camp tres. Ho sento.
Salutacions.

Anònim ha dit...

NO PASSA RES, ES NORMAL, TENS QUE COBRIR MOLTA INFORMACIO EN POC TEMPS, ANIMS PERQUE GRACIES A TU HOM POT CONEIXER A FONS EL FUTBOL BASE DEL NOSTRE CLUB, ES IMPAGABLE EL QUE FAS PER A TOTS AQUESTS NOIS I NOIES,
SALUT,




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M