diumenge, 23 de novembre del 2008

ALTRE COP LI VOLEN DOS PUNTS
AL JUVENIL EN EL TRAM FINAL

RCDE JUVENIL "A": 1 - FC BARCELONA: 1

El RCD Espanyol Juvenil “A” no ha sabut mantenir l’avantatge assolida en el minut 42 gràcies a un gol de Chuli, i ha acabat empatant culpa d’una jugada desgraciada un partit en el que en el primer temps hauria pogut sentenciar. L’equip en el segon temps baixar bastant el rendiment i un dur Barcelona, amb la permissibilitat arbitral, acabà fent-se amb un punt que fa que mantingui respecte l’Espanyol la diferència a la classificació.

Bon primer temps dels espanyolistes
La primera clara ocasió de gol ha estat amb una rematada de Marc de Val ben replicada amb una intervenció del meta visitant. Al minut nou, l’Espanyol podria perfectament avançar-se en el marcador després que en una ocasió doble, ni Chuli primer ni posteriorment Lucas encertessin en trobar el fons de la porteria.

La rèplica barcelonista ha estat un xut que Pol ha aturat en dos temps. Marc Caballé després de retallar en la frontal xuta, però el meta culé bloca l’esfèrica.

Semblava que el gol no trigaria en arribar, ja que l’atac espanyolista era insistent, sent dominador absolut del partit. Al minut 33, una rematada al segon pal de Chuli es tapada per el defensor Terrón
que s’interposa entre la pilota i la porteria.

Chuli avança l’Espanyol
Chuli, avui al juvenil després de varis partits al filial, ha avançat al espanyolistes en aprofitar una bona assistència del romanès Max. L’Espanyol ha pogut sentenciar després que una passada en profunditat al darrer minut del primer temps, al lateral dret Pere Martínez, que encarant al meta barcelonista, xuta, però el meta toca lo just l’esfèrica per evitar el segon gol.

Segon temps molt trabat
El segon temps ha començat amb una molt bona ocasió dels pericos, però la rematada ha estat excessivament creuada sortint fregant el pal dret de la porteria del Barcelona.

Mica a mica, els culés han anat traient-se el domini, i han acabat dominant el centre del camp. En moltes jugades s’han emprat al límit del reglament amb la total permissibilitat d’un àrbitre que els hi ha donat llicència per oposar al bon joc perico, una duresa totalment fora de lloc.

Amb tot, l’Espanyol no ha sabut controlar el joc en la darrera mitja hora, fet que ha estat aprofitat pels barcelonistes que han començat a inquietar a Pol amb pilotes centrades, serveis de faltes i còrners.

Quant l’Espanyol no ha sabut aprofitar la darrera ocasió per fer el segon, després d’una obertura de Manu Molina a Sergio Ginés
que ha centrat i totalment sol Chuli, ha errat en el remat, ja s’ha intuït que acabaríem patint per el resultat, quan de justícia no hagués tingut que ser així.

L’empat
Una pilota centrada sense aparent perill, acaba dins la porteria entrant mansament després que Pol sortís i quan anava a rebutjar, la pilota toca en el cap de Polaco que s’avança davant un defensor i aprofita l’errada de càlcul del meta espanyolista que fins les hores havia tingut una lúcida actuació.

Aquest gol a falta de nou minuts pel final, es un gerro d’aigua fred en les files espanyolistes. Amb tot, l’Espanyol intenta refer-se i disposa de dues jugades per guanyar l’encontre, però el porter visitant ho impedeix, primer avançant-se a la rematada de Chuli, i en altre jugada en els instants finals després d’una rematada de cap de Max.

Fitxa Tècnica:

Substitucions: Abraham per Pere, m. 82 i Sergio per Lucas, m. 59.
Substitucions: Carmona per Gerard, m. 46; Ilie per Anselmo, m. 58; Segarra per Marc Bartra, m. 75; Franco per Montoya, m. 82.

Àrbitre: García Rosel , del col·legi de Girona. Ha amonestat a Pere, Chuli, per part perica i a Montoya, Álex Bolaños i Segarra per part barcelonista. Gols: 1-0, Chuli (m.42); 1-1, Polaco (m.82).

Incidències: Bona entrada en la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol, per veure el derbi de la Divisió d’Honor Juvenil. Matinal de temperatura bastant fresca.