dimecres, 26 de novembre del 2008

GIRONA - ESPANYOL: DUEL
PEL LIDERAT DE LA DIVISIÓ D'HONOR CADET

GIRONA FC: 1 - RCDE CADET "A": 4. TRIOMF QUE DONA EL LIDERAT DE LA DIVISIÓ D'HONOR CADET

Aquest vespre a les 20:00 el Cadet “A” del RCD Espanyol juga a Torres del Palau (Girona), el partit ajornat per les intenses pluges caigudes en el seu dia, davant el Girona FC.

Els locals tenen els mateixos punts que els espanyolistes i per tant qualsevol d’ambdós conjunts que guanyin, poden desbancar al FC Barcelona de la primera posició de la Divisió d’Honor Cadet. Un empat seguiria donant el liderat als blaugranes però amb un punt més, en comptes dels dos que porten en aquests moments abans de la disputa d’aquest encontre.

A més, els de Fran Navarro tindran altre “final” davant la UE Cornellà, el dissabte a les 18:45 hores en la Via Férrea, davant els del Baix Llobregat que ocupen la quarta posició a només un punt de Girona i Espanyol. Per tant aquesta setmana o es poden aclarir les posicions o embolicar-se encara més amb quatre equips lluitant pel títol sense oblidar a la Damm, cinquena.

El passat dissabte, els espanyolistes van derrotar a la UE Lleida per 5-3 en un encontre que es va posar molt bé pels pericos amb un 2-0 (Gil i Gerard) però mentre desaprofitaren bastants ocasions per sentenciar, en el darrer minut abans d’enfilar el descans, sorprenentment els de la Terra Ferma aconseguiren reduir distàncies i posar en el marcador un perillós 2-1.

En el segon temps, els pericos es van tornar a avançar però novament quan tot semblava dat i beneït, tornaren a reduir diferències els del Segrià que no es rendiren i aconseguiren ajustar un marcador (4-3) en un partit boig d’anada i tornada fins que els espanyolilstes marcaren el definitiu gol que establiria el resultat definitiu.