divendres, 28 de novembre del 2008

LUIS GARCÍA, INCANSABLE DE L'ANY











(Seu social de la Penya Els Incansables, Barcelona: Josep Maria)

Aquest vespre, a la seu social de la Penya “Els Incansables” situada al carrer Freser de Barcelona, ha tingut lloc el lliurament del trofeu “Incansable de l’any” al jugador del primer equip del RCD Espanyol, Luis García.

A l’acte ha assistit el jugador i la seva esposa, així com Jaume Martínez, i el conseller del RCD Espanyol, Enrique Beltrán.

Després de les paraules de la Presidenta de la penya, Araceli Pérez, argumentant els motius pels que s’ha fet creditor d’aquesta distinció, i del que representa una penya com Els Incansables que porta ja quaranta anys al servei del RCD Espanyol, ha estat el torn pel jugador que ha agraït aquest lliurament i ha promès lluita i sacrifici ara més que mai per treure la situació complicada endavant i ha fet una crida per que l’afició recolzi a l’equip no sols en els bons moments si no també en els dolents, per que junts puguem redreçar aquesta situació no desitjada. A més ha fet palès la seva (i de la plantilla) confiança amb el tècnic Bartolomé Márquez.

Dir que el jugador ha estat correcte i amable amb tothom que li ha demanat autògrafs i s’ha volgut fotografiar amb ell. Després pels espanyolistes que han continuat en la seu dels Incansables, ha tingut lloc un pica-pica i no ha faltat el cava, tot desitjant un futur millor que el que esportivament tenim.

Dir per últim, que aquest trofeu s'havia fet lliurament en anteriors edicions a Eloy, Fredson, Ivan de la Peña, Tamudo, i ara a Luis García.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M