dimecres, 26 de novembre del 2008

MOSTRA DE SOLVÈNCIA DE L'ALEVÍ B












RCDE ALEVÍ "B": 2 - CD BLANES "A": 0


El RCD Espanyol Aleví “B” va aconseguir el quart triomf consecutiu davant un conjunt, el Blanes que ocupa la tercera posició i que de bon començament va posar les coses difícils a l’equip de Isaac Guerrero que va anar de menys a més i va acabar guanyant amb comoditat per dos gols a zero.

El primer ensurt el va donar el Blanes al minut cinc de partit quan en un contracop es planten davant la sortida desesperada d’Ayoub i un defensor i el remat surt fregant el pal contrari quan ja s’intuïa el primer gol de l’encontre.

Tret d’aquesta ocasió, el Blanes tot i dominar durant bona part del primer temps no va crear-ne cap de tan clara i l’Espanyol amb el pas dels minuts es va anar assentant en el camp en els darrers instants del primer temps.

Segon temps clarament blanc-i-blau
El menut davanter espanyolista Marc Heredia va posar en avantatge al conjunt perico que va ser clar dominador de la situació en aquest segon temps.

Ibra culmina perfectament un molt bon contracop i amb bona definició anota el segon sentenciant l’encontre.

Els visitants van gaudir d’una oportunitat per escurçar diferències però el meta perico va estar molt segur impedint el gol visitant.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M