divendres, 28 de novembre del 2008

EL FEMENÍ REP AL PUEBLA EXTREMADURA
AMB UN ULL POSAT AL RAYO-LLEVANT


El RCD Espanyol Femení rebrà aquest diumenge a les 12:00 hores a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, al Puebla Extremadura, amb arbitratge a càrrec del col·legiat Alfonso Oliva Bueno del comitè territorial català.

El Puebla Extremadura, ocupa actualment la penúltima posició de la classificació de la Superlliga tot i guanyar en la darrera jornada a la Sociedad Deportiva Lagunak per 3-0. Molt poc té a veure amb l’històric conjunt abans de La Puebla de la Calzada i ara d’Almendralejo.

Aquest estiu, els greus problemes econòmics del conjunt de la Puebla va fer que s’hagués de fusionar (per “absorció” en aquest cas) amb el conjunt de Primera Nacional, Las Mercedes, i jugant els seus encontres en el Francisco de las Heras de Almendralejo.

En la part esportiva dir, que ni l’anterior tècnic Antonio Contreras, ni la major part del planter de la darrera temporada continuen en el conjunt extremeny. El tècnic, és el del conjunt de Primera Nacional, Juan Cortés Merchán que porta onze temporades amb aquest conjunt (Las Mercedes).

De l’anterior temporada a Superlliga, només continuen en la plantilla extremenya, Cristiane, Tamara Antolín, Beatriz Aza, i Ana Aguinaco. S’han fitxat varies jugadores, com la francesa Emmelynne a la porteria (procedent de Lyon), o la brasilera Carina Gomes (procedent del Palmeiras) o jugadores espanyoles procedents d’equips de Nacional, com Estefania Lima (Hércules SPA), Rocío García i Laura Vega (La Línea) i Lorena Álvarez (Gijón).

Atenció especial en aquesta jornada al duel Rayo Vallecano – Levante, en el que el conjunt de Diego Morata tindrà un ull ficat, esperant l’ensopegada del conjunt granota líder invicte de la competició
.



------------------------------------------------------------------------------


Facebook del RCDE Femení a la xarxa d’Internet.

Nou espai web a la xarxa d’intenet dedicat al RCD Espanyol femení. En aquest lloc, el usuari podrà gaudir de diferents seccions al fer-se membre: Un fòrum de debat, una zona on s’anuncien els propers encontres i esdeveniments de les diferents categories del futbol femení espanyolista, zona de fotografies i altre d’enllaços, on es recolliran les diferents notícies de l’actualitat del futbol femení blanc –i- blau.


D’aquesta manera, qualsevol aficionat del grup del RCD Espanyol femení de Facebook, podrà comentar, pujar fotografies, i videos, sobre l’actualitat dels femenins.


L’enllaç del “Grupo Facebook del RCD Espanyol femenino” és el següent:
http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/group.php?gid=64503210560


Aquest espai està ideat per el webmaster de la pàgina web Futbol Femenino Catalán www.futfemcat.net , Miguel Pareja Jiménez "Miki" que ha creat aquesta nova aplicació tenint en compta que el protagonista es l’usuari, l’aficionat i aficionada al RCD Espanyol Femení.



1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA AMICS/GUES:
NÓMES VALEN ELS 3 PTS, DÓNA IGUAL QUE SIGUI UN DELS ÚLTIMS, NO ESPEREM QUE SIGUI GOLEJADA, ESPEREM LA VICTÒRIA ENCARA QUE SIGUI X 1 A 0, PERQUÈ A L'ESPANYOL LI COSTARÀ MARCAR A UN EQUIP QUE ÉS MOLT DEFENSIU.
SALUTACIONS.JOSE CARRERA.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M