dimarts, 25 de novembre del 2008

BON TRIOMF DEL INFANTIL “A” DAVANT EL QUART CLASSIFICAT

RCDE Infantil: 3 – UFB Jábac –Terrassa: 0

El RCD Espanyol Infantil va derrotar per 3-0 (seguint la seva ratxa golejadora) al quart classificat, la Unió de Futbol Base Jàbac Can Jofresa – Terrassa FC en un bon encontre disputat la tarda de dissabte a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià del Besós.

Ja als primers minuts de partit (7’), el davanter paraguaià Pedro (màxim golejador del futbol onze perico) va aconseguir el primer gol al rematar en planxa un perfecte centre per l’esquerra de Fredy que també va fer un bon partit.

Pedro va pogué ampliar diferències si la seva definició no hagués sortit un pel desviada després d’una jugada en la que va superar la sortida del meta egarenc i el seu xut creuat va anar molt ajustat al pal esquer.

L’equip de Magrinyà no va passar gens d’angúnies en aquest primer temps que va estar dominat pels espanyolistes. Cal dir, que els vallesans fins ara s’havien mostrat molt sòlids defensivament i no es un conjunt que se li facin gaire gols.

Al segon temps, els blanc-i-blaus sentencien el matx
Al poc de la represa, Pedro tindrà una altre ocasió amb un xut que surt fora. Començava l’Espanyol ha desmuntar el sistema defensiu del Jàbac-Terrassa.

Als set minuts de nou, una bona passada de Pedro en profunditat a Fredy, i aquest tot sol encarant al porter, amb una bona definició el supera creuant-li l’esfèrica per la seva esquerra.

Amb el 2-0, els de Magrinyà juguen ja més tranquils i això ho nota el meta visitant, que té que patir un autèntic assetjament: Es té que emprar a fons amb doble aturada en un servei de còrner, veu com un xut de Pedro cau a l’exterior de la xarxa de la seva porteria, i una rematada del paraguaià s’estavella en la mateixa base del pal esquer, o més encara, una centrada per la dreta rematada de cap per Pedro, que treu amb la punta dels dits a còrner per sobre el travesser el meta egarenc.
Una rematada del central Adrià es treta pel dorsal set vallesà, sota pals quan ja s’endinsava a la porteria visitant.

Les ocasions es succeïren, i Fredy va disposar d’una molt clara al endur-se la pilota superant a dos defensors però la seva rematada s’estavella al cos del meta que va cobrir bastant bé en la seva sortida davant l’extrem espanyolista.

Pedro torna a aconseguir altre doblet
Jugada de Fredy, que supera al porter però sense gaire angle xuta com pot, i un defensor que havia anat a tapar es fa amb la pilota a un metre de la mateixa línia de fons, però es confia, i Pedro que segueix la jugada li roba la cartera i amb menys angle encara que el seu company, remata colpejant la pilota al pal contrari i entrant dins.

Era la cirereta d’un bon pastís, el que ens va oferir de nou, el conjunt de Magrinyà, un dels conjunts que millor futbol fa en aquests moments de tot el futbol base espanyolista.

RCD Espanyol: Sergi Brassier, Germán Collado, Adrián Hernández, Sergi Coll, Sergi Sánchez, Chus Quintana, Hernán Ibáñez, Pedro Javier, Rafa Espinosa i Fredy Lionel.
En el segon temps, Marc Gelmà, Gerard Llatjós, Sergio González, Andrés Moj, Iu Ranera i Bruno di Fraia

Gols: 1-0: Pedro; 2-0: Fredy; 3-0: Pedro.