dissabte, 8 de setembre del 2007

PITJOR IMPOSIBLE.
L'ESTARTIT (AMB HAT TRICK DE MARIBEL) ESBORRA A L'ESPANYOL.

L’Espanyol femení perd davant un resen ascendit en un horrorós partit
L’Euromat Estartit ha guanyat amb tot mereixement per 3-2 en un partit que fins el final hi ha estat l’emoció per veure si el subcampió de la Superlliga feia valer la seva millor qualitat tècnica, però aquesta reacció no s’ha vist en cap moment.

El conjunt gironí ha fet mèrits més que suficients per endur-se una victòria molt més còmoda en un partit del pitjor que un recorda en molt de temps.

Tot i avançar-se en el marcador al minut quatre mitjançant Carol, aquest Espanyol en contra del que vàrem veure a Sant Joan Despí a la Copa Catalunya, en cap moment ha tingut el control real de l’encontre. Molt ha canviat tàcticament d’una temporada a les anteriors, al menys per el que s’ha vist avui, ja que amb l’avantatge en el marcador, en comptes d’anar a buscar el segon gol i sentenciar l’encontre, s’ha conformat en mantenir una possessió de pilota tant exagerada en quant a percentatges com estèril en quan a producció de jugades de perill, per que tret d’un remat de Sara, que el seu xut massa creuat ha sortit per l’esquerra de Noelia Casanova, l’Espanyol ha estat incapaç de arribar amb perill ni una sola vegada a la porteria gironina.

L’Espanyol desapareix del camp
Cristina, ha evitat més d’un ensurt, quan ja al minut 8 ha salvat el gol de l’empat desviant el remat de Maribel, i el posterior xut de Marta Vilagrassa, se n’ha anat molt desviat amb tota la porteria per davant.

Altre cop Maribel Domínguez ha intentat superar a Cristina que sortint fora de l’àrea ha tapat com a pogut el buit, i la mexicana ha elevat la pilota per sobre en una vaselina que s’ha marxat fora donant el segon avís, de que aquest era un Espanyol a la deriva.

Rebekha Lynn Patric no encerta ha rematar una centrada de Maribel, i posteriorment Clara Clofent, l’ex espanyolista, xuta per sobre del travesser, amb molt perill.

I en mig del desgavell, Maribel treu petroli
Minut 42; Maribel retalla a Marta Torrejón en l’esquerra de l’atac gironí, i sorprenent a tothom envia un centre – xut que es cola per l’escaire contraria sense que Cristina Prieto pugui fer rés per evitar-ho; un gran gol, que establia l’empat i obria la porta al triomf d’un Estartit que ha estat molt sòlid, lluitador i en tot moment ha cregut en el que feia i ha sabut jugar-li a l’Espanyol, amb un sistema tàctic molt treballat.

La defensa li dona totes les facilitats a Marigol
Amb el gol de l’empat encara fresc, Maribel ha tingut de les defensores periques totes les avantatges per aconseguir el segon. Aquí ja no ha estat mèrit de la mexicana (tot i que ha realitzat una bona definició, retallant a Cristina i marcant) si no demèrit d’un eix defensiu que jugant el línia ha provocat que la mexicana se’n tornés anar (en posició dubtosa) sola cap a la porteria de Cristina que ha quedat un cop més venuda davant el desastrós treball defensiu de les seves companyes.

Emili fa sortir a Cubí substituint Débora
Semblava que a la represa, l’equip sortiria amb ganes i amb més idees de remuntar quan abans el resultat advers; lo primer no ho dubto, però lo segon es pot dir que en absolut. Només un remat d’Adriana per sobre el travesser a la sortida d’un servei de cantonada, en la que la golejadora blanc i blava en la boca de canó no ha pogut connectar bé el cap, ha estat tot el bagatge ofensiu d’un Espanyol que tot i ser el primer partit i tots els tòpics que vulgueu, ha defraudat i molt, i tindrà que millorar molt si vol repetir els èxits dels darrers anys (per que ser subcampió de lliga i copa, perdent la lliga als despatxos, també és un èxit, malgrat avui dia molts no ho vulguin admetre).

Per contra, Maribel en altre jugada en la que defensa espanyolista ha brillat per la seva absència, se n’ha anat tota sola cap a la porteria i Cristina ha salvat en primera instància el tercer gol, però no ha pogut impedir el segon remat de la mexicana que s’ha estrenat amb un hat-trick davant les enormes facilitats que l’Espanyol li ha donat a una jugadora que precisament no se li poden fer concessions.

Preses, nervis, canvis, passen els minuts...
I amb el pas inexorable del temps, amb una Noemí que en cap moment ha pogut fer que el futbol passés per els seu peu esquer, amb una davantera inèdita cara a gol, l’Estartit ha salvat sense cap tipus de patiments l’encontre fins que a falta de deu minuts per el final, en una jugada molt desafortunada per les locals, en lluita Adriana amb Marina, aquesta darrera s’ha acabat introduint l’esfèrica dins la porteria i ha donat emoció en les darrers minuts, però ja l’Espanyol ha estat incapaç ni d’inquietar tan sols, la porteria defensada per Noelia, i ni els canvis realitzats molt abans amb l’entrada de Vicky, i la sortida de Nuria Guardia han fet res més per donar fluïdesa al joc i sí per constatar el dolent partit que han ofert davant les cameres del Canal 33 a tota Catalunya, un equip acostumat a guanyar, (al menys amb “el criticat” Santy)...

Fitxa Tècnica:
Euromat UE L’Estartit; Noelia Casanova, Rebeca García, Marina Torres, Noelia Carrillo, Stefania Maggiolini, Saioa González, Georgina Carreras, Clara Clofent, Marta Vilagrasa, Rebekhah Lynn Patrick, i Maribel Dominguez.

Substitucions: Anna Servià per Clara, m. 73, Anna Renau per Maribel, m. 78 i Laura Esteva per Marta Vilagrasa, m.88.

RCD Espanyol: Cristina Prieto, Ane Bergara, Marta Torrejón, Míriam Diéguez, Rocío Serrano, Lara Rabal, Noemí Rubio, Carol Miranda, Débora García, Adriana Martín i Sara Serna.

Substitucions: Marta Cubí per Débora,m. 46, Vicky per Carol, m. 55, Núria per Sara, m. 56, i Natalia per Rocío, m. 65.

Gols: 0-1, Carol, m.4, 1-1 Maribel, m. 42, 2-1 Maribel, m. 43, 3-1 Maribel, m. 54, Marina p.p. m. 80.


Àrbitre: David García Rosel. Sense problemes tot i que al final no ha mesurat amb la mateixa mida una entrada de Núria Guardia, i una entrada dura sobre ella mateixa moments després i sobre Adriana, que també mereixien la targeta. Ha mostrat cartolines grogues a Saiova, m. 70 i a Núria Guardia, m. 82

Incidències: Partit que obre la superlliga femenina 2007/08 disputat al Mpal. de l’Estartit, amb la presència de les cameres de Televisió de Catalunya mitjançant el Canal 33 ha ofert en directe l’encontre. Primer partit del conjunt gironí a la Superlliga i primera victòria.

3 comentaris:

Albert ha dit...

Llàstima. A veure si el pròxim partit juguem millor i l'equip es recupera d'aquest cop.
Salutacions.

Anònim ha dit...

Se empieza mal y se terminara igual que la temporada pasada. Una pena. El proximo domingo estaré viendo a los juveniles contra el San Francisco, te mando unas fotos.
Saludos.

Josep Maria ha dit...

Si, y los rivales tanto Athletic como Levante no fallaron. Grácias, Keyplus, a ver si hay más suerte que la temporada pasada frente al San Francisco.
Que tampoco convenció ayer el juvenil, todo sea dicho. Aunque aquí si que sirve de excusa la gran cantidad de jugadores que se han incorporado al grupo y por tanto cuesta ensamblar los engranajes y sobre todo inculcar las tácticas y sistemas del equipo.
Saludos.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M