divendres, 26 d’octubre del 2012

ACTES SOCIALS A LES PENYES.

PENYA BiB INTERTOTO’98 – ANGEL MORALES.

Sopar d'aniversari.

Avui divendres tindrà lloc el sopar de l’aniversari de la Penya Blanc i Blava  Intertoto’98 – Angel Morales. Serà el XII aniversari de la fundació d’aquesta penya espanyolista dedicada a la gesta de la nostra pedrera en aquella competició europea que va ser la Copa Intertoto 1998. El lloc escollit és el Restaurant Pasa Tapas a la Barceloneta, a les 21hores.  


PENYA BLANC i BLAVA DE CARDEDÉU, LLINARS I VILAMAJOR.

Torneig "Fleca Vella"

Diumenge 28 d'octubre es celebrarà el torneig de golf  “Fleca Vella” al club Vilalbagolf, que comptarà amb l'organització de la Penya Blanc i Blava de Cardedeu, Llinars i Vilamajor. Hi haurà premis i sorteig de regals entre els participants.


PENYA BLANC BLAVA DE MORA LA NOVA.

Estand a la 181 Edició de la Fira Agrícola Ramadera i Industrial

La penya blanc i blava de Móra la Nova té el plaer d'oferir a la població un estand a la 181a edició de la Fira Agricola Ramadera i Industrial de la Ribera d'Ebre, Terra Alta i Priorat que se celebrarà del 25 al 28 d'Octubre a la població de Móra la Nova.



LLIBRES PERICOS.

23 PERICO. "Coro és la Vida" també en castellà.

El 23 de octubre se ha puesto a la venta la edición en castellano de la biografía oficial de Ferran Corominas, 'Coro es la vida', del periodista Marc Raymundo y editado por 23 perico. Se puede encontrar, en una primera fase, en las tiendas oficiales del RCD Espanyol, en la librería Catalònia y en www.iberlibro.com y www.23perico.es.

También se pondrá a la venta a partir del martes de la semana que viene en la tienda oficial del Elche C.F, el actual club del delantero gerundense. 'Coro és la vida' es un libro apasionante de Marc Raymundo en el que conoceremos mejor a uno de los protagonistas más destacados de nuestros 112 años de historia, al héroe que metió el gol más decisivo y nos salvó.

Un buen número de protagonistas que han tenido relación con Corominas (Lotina, Pandiani, Valverde, Eloy, Clemente, Pochettino, Zabaleta, Valdo, David García, Dani Sánchez Llibre, Josep Ramió, Josep Lluís Morlanes, Casanova, Chica, Moisés Hurtado, Callejón, Torrejón, Kameni, Alguersuari, Quique Iglesias, Ander Mirambell, Andrés Iniesta, Dani Ballart, etc) han dado sus opiniones sobre uno de los futbolistas pericos más carismáticos y queridos.

Más información escribiendo a 23perico@gmail.com . Para llamar a Marc: 606 796 585.

EDITORIAL 23 PERICO.



NOTA: Per motius de falta de temps davant tots els esdeveniments de caire institucional d'extrema  importància que han ocupat part de manera extraordinària en l’agenda d’aquest mitjà, Sentiment Perico s’ha vist obligat a reduir o deixar de banda l’habitual  informació del món penyístic. Amb més temps, fem ara un recull del que ha sigut aquest mes que està a punt de finalitzar en clau penyística, al mateix temps que presento excuses per no haver estat possible en el seu moment.

  
Actes socials al llarg del més d’Octubre...

PENYA BLANC i BLAVA DE MORA LA NOVA.

XII Aniversari. 

La Penya Blanc i Blava de Móra la Nova va celebrar el 7 d‘octubre el seu XII aniversari amb la presència d’uns 70 socis. Entre ells va assistir Lluís Domínguez, vicepresident de la FCPE i Jaume Martínez, coordinador de penyes, Toni Blanch i Iñaki Pérez, ex jugadors, Mossèn Dámaso (el popular seguidor perico en les grades de Sarrià que es va ordenar sacerdot), membres de la Penya Blanc Blava de Reus, de la Penya Blanc-Blava Montsià-Baix Ebre, i en el capítol d’autoritats, Cristina Lasala, regidora d'esports, cultura i festes i Montse Pedret, regidora de turisme, comerç i ensenyament de l’Ajuntament de Mora la Nova.


ECONOMISTES PERICOS

Trofeu al jugador amb més minuts de la temporada  2011-12.

El dijous 4 d´Octubre, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, Economistes pericos,  van fer  lliurament del trofeu al jugador amb mes minuts de la temporada 2011/12 a HECTOR MORENO.  A l'acte van assistir  Manel Oró, Esteve Oromí, Jordi Tomás i fill, Carles Falomir i Josep Lluis Masriera, president d'aquesta penya espanyolista.


PENYA BLANC i BLAVA D’IGUALADA.

Estand de la penya a la Fira multisectorial d’Igualada

El cap de setmana del 6 al 7 d’Octubre va tenir lloc la celebració de la 59ª Fira Multisectorial d'Igualada en  la què la  Penya Blanc i Blava d'Igualada va tenir un estand al costat de les altres entitats locals. Molts visitants, entre ells socis i simpatitzants van visitar l’estand de la penya en aquesta fira. Els socis, per la seva banda, van ser obsequiats amb regals per gentilesa del club i de la Federació Catalana de Penyes de l'Espanyol, que va ser representada al més alt nivell amb la presència del seu President, Alberto Ariza, qui va ser anomenat soci honorífic d’aquesta ambaixada perica a la capital de l’Anoia.

 
PENYA ESPANYOLISTA ALIANÇA PERICA.

Torneig de Padel.

El passat dissabte, 6 d'Octubre, la Penya Espanyolista Aliança Perica, va organitzar el seu 1r TORNEIG DE PADEL a les instal·lacions del Pàdel Village Club de Sant Feliu de Llobregat.

En total hi va haver 33 parelles inscrites i més de 100 persones van desfilar per les instal·lacions durant tot el dia, i van aprofitar per a passar un dia d'espanyolisme des de les 11h del matí fins al final del partit entre el R. Valladolid i el RCD Espanyol.

A mitja tarda, es va jugar un partit d'exhibició amb la participació dels exjugadors del RCDE com Joan Golobart, Edu Mauri i Martin Posse. Va assistir a aquest partit el president de la FCPE, Alberto Ariza, i els periodistes de l'entorn perico, Iván Molero, Sergio Fidaldo i Nacho Julià, entre d’altres. Degut a l’èxit de l’esdeveniment els organitzadors pensen ja en una segona edició pel proper any.


PENYA BLANC-BLAVA DE SANT BOI.

II Sardinada.

El passat 13 d'Octubre de 2012, la Penya Blanc-Blava de Sant Boi va dur a terma la II Sardinada de la penya, davant una trentena d’assistents a l’acte. En mig d’un ambient cordial i festiu, la penya va comptar amb l’assistència de Jaume Martínez representant al RCDE, i d’Araceli Pérez, en representació de la FCPE

 
PERICOS DEL BERGUEDÀ.

Rovellonada Perica al Berguedà

El passat diumenge dia 14 d'octubre va tenir lloc la IV Rovellonada Perica, organitzada per la Penya Pericos del Berguedà, a l’Hotel El Blat de Terradellas, al municipi de Bagà. Com en totes les seves anteriors edicions, aquest acte perico de tardor va amb l’assistència d’uns 70 aficionats pericos d’arreu de Catalunya.

Entre les personalitats assistents,   el President del RCD Espanyol, Ramon Condal, els periodistes pericos Tomàs Guasch i Raquel Mateos. En representació de la Federació de Penyes, la seva vicepresidenta Araceli Pérez. A més també hi va ser present Jaume Martínez com a coordinador de penyes del club, l’exjugador Iñaki Pérez i el conseller d’esports del Consell Comarcal del Berguedà i alcalde de Vilada, Pere Farré.
Entre els assistents, representació de les penyes del Bages, Puigcerdà i Cerdanya, Poble Nou de Barcelona, Vilassar de Mar, Igualada, Sant Boi i la penya dels Incansables.

 
PERICOS DE MONTMELÓ

Sopar  del 5è. aniversari.

El passat 15 d’Octubre, la Penya Pericos de Montmeló van complir els cinc primers anys d’existència. Des de les hores, l’entitat ha tingut a dos presidents: José Manuel Acosta i l’actual Jaime Pérez. 
  
Per celebrar-ho el passat dissabte 13 d’octubre va tenir lloc al restaurant Mont-Bell de Vallromanes el sopar d’aniversari d’aquesta jove penya espanyolista.  Després del còctel de benvinguda i de saludar a tots els assistents, els penyistes van gaudir d'un exquisit àpat i també van ser les dones amb una rosa artesanal feta per socies de la penya i els nens amb llaminadures. Després dels habituals parlaments, va ser el torn pel sorteig d'articles espanyolistes i altres regals aportats per algunes empreses col·laboradores. El sopar va finalitzar als voltants de la mitja nit.

Entre els pericos assistents cal citar la presència del President de la FCPE Alberto Ariza, Jaume Martínez com a responsable de les relacions de les penyes amb el club, l'exjugador del RCDE, Iñaki Pérez, que va rebre la insígnia daurada de la penya, i el regidor d'esports de l'Ajuntament d’aquesta localitat vallesana, Abel Florensa. A més, hi va haver representació de les següents penyes: Pericos Mir de Montcada i Reixac, El Perico Ferroviari i la Penya Blanc Blava de Parets-Lliçà


PERICOS DE MONTMELÓ.

Torneig de Futbol-5

Després del sopar de gala acabat d’esmentar, el passat dissabte  20 d'octubre, la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló va organitzar el segon i darrer acte commemoratiu del V Aniversari de l'entitat:

A les 10h, a les instal·lacions de l'Escola Pau Casals de Montmeló, va donar inici un entretingut torneig de futbol 5 entre penyes de poblacions vallesanes. El torneig el van disputar la penya amfitriona, i tres penyes espanyolistes convidades: Pericos MiR, PBB Mollet del Vallès i PBB Parets-Lliçà.

El primer partit ha enfrontat els Pericos de Montmeló contra els pericos de Parets-Lliçà, encontre  que va finalitzar amb resultat d’1-6 a favor del visitants. Tot seguit, els molletencs es van enfrontar als montcadencs, amb resultat final de 6-4. La gran final la van disputar la PBB Parets-Lliçà i la PBB Mollet del Vallès amb resultat final de 4- 1 a favor dels paretans.

La penya Pericos de Montmeló va oferir a les penyes convidades un petit record per a commemorar el dia, i la PBB Parets-Lliçà ha volgut també va fer lliurament d’un obsequi als Pericos MiR, a la PBB Mollet del Vallès i als Pericos de Montmeló.


  
PENYA COR BLANC i BLAU DE NAVARCLES

Fira de Navarcles.

La penya Cor Blanc i Blau de Navarcles va participar el passat dissabte 20 d’octubre amb un estand, a la 2a Fira d'entitats d’aquesta localitat del Bages, on juntament amb la resta d'entitats participants,  a la fira van oferir tot tipus d'informació sobre les activitats que desenvolupen en el seu àmbit d'actuació.  Els estands van estar ubicats a la plaça de la vila i al carrer Sebastià Tosques des de les 10 a les 14h. al matí i de 16:30 fins les 19:30h. a la tarda.

Aquesta jove ambaixada perica de Navarcles, va complir el passat mes de juny el seu primer any de vida.


 PENYA BLANC i BLAVA SANTS-HOSTAFRANCS

Canvi de local social.

La Penya Blanc i Blava de Sant-Hostafrancs canvia de seu social.  La nova seu d’aquesta ambaixada espanyolista a la capital de Catalunya serà al Bar Planas, al carrer Eusebi Planas, n. 18.    

Aprofitant aquesta ocasió, els dirigents de la penya han decidit organitzar dos actes. D'una banda, l'1 de novembre, coincidint amb el partit d'anada dels setzens de final de la Copa del Rei contra el Sevilla, tots els socis podran degustar una selecció de castanyes, panellets i moniatos.

El dia 4 de novembre, d'altra banda, està prevista la inauguració oficiosa i informal del local. Les places són limitades i per reservar cal trucar al 685.99.34.98 (José María).

 




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M