diumenge, 19 d’agost del 2012

PER LA MÍNIMA, EL FILIAL ACABA INVICTE A LA PRETEMPORADA















(Nou Mpal. de la Ferreria, Montcada i Reixac; Vallès Occidental: Josep Maria)



CD Montcada: 1 – RCD Espanyol “B”: 2

El filial espanyolista ha finalitzat la seva pretemporada invicte (tan sols ha cedit empats davant CE l’Hospitalet i CE Europa), al derrotar per la mínima al C.D. Montcada (1-2) en un partit en el que els espanyolistes s’han marxat amb 0-2 al descans. En el tram final, els moncadencs han escurçat les distàncies en el marcador a la mínima expressió i a punt han estat de causar algun que altre ensurt en un Espanyol B que avui ha alineat als teòricament suplents ja que ahir ho van fer els titulars en el triomf per idèntic resultat a Palamós.

L’equip de Raul Longhi ha jugat millor en el primer temps que en el segon i ha arribat moltes més vegades creant perill convertint-se el meta Lladó en el millor jugador local. La primera vegada que els visitants l’han posat a prova ha sigut al minut set de joc quan Seguín ha efectuat un bon llançament rebutjant el meta montcadenc. Poc després seria Ivan Sales al llançament molt tancat d’un servei de cantonada que ficant bé la mà allunyaria el perill, i arribant als vint minuts de joc, Morant des de la frontal obligaria a lluir-se al meta local. El CD Montcada tindria una gran ocasió en una rematada de Dani Martínez que tocant en Duarte l’esfèrica varia lleugerament la trajectòria i obliga a reaccionar sobre la marxa a Germán Parreño amb una brillant intervenció enviant a còrner per sobre el travesser.

En el minut 20, Paul Quaye entretenint massa el joc perd una bola que propicia un clar contracop que ha d’aturar Héctor en falta sent el darrer jugador espanyolista. El color groc de la cartolina degut a ser un encontre amistós evitaria mals majors.

Tret d’alguna jugada aïllada seria l’Espanyol B qui dominaria i tindria una molt bona ocasió d’obrir el marcador quan als vint-i-cinc de joc Ivan Sales llença un servei de cantonada i Cubillas al primer pal remata de cap obligant de nou a lluir-se al meta que rebutja el remat del 19 espanyolista.

Però si el meta montcadenc havia estat el jugador més encertat del quadre vallesà, en el 31’ al sortir fora de l’àrea en una pilota aèria per intentar rebutjar amb el cap, erraria clarament davant Ivan Sales, i aquest aprofitaria força bé el regal marcant a porta buida de tir ras, avançant al seu equip. Aquest gol arribà just quan feia uns minuts que els montcadencs havien aconseguit treure’s una mica de sobre el domini visitant.

Set minuts després, el col•legiat castiga amb penal unes mans dins l’àrea al saltar un jugador espanyolista. Sanciona el penal però no mostra cap tipus de cartolina. El llença Dani Martínez però Germán molt bé encerta la direcció i llençant-se a la seva dreta l'aconsegueix rebutjar.

I el que és el futbol... Del que podia haver estat 1-1, al 0-2. Un minut després un defensor montcadenc entrant a destemps arribant tard aixecant el peu i rebent Ivan Sales l’impacte del jugador local. No hi havia intenció en el jugador del Montcada però arriba tard amb massa ímpetu i la infracció era més que clara. Ramón Morant no falla enganyant Lladó i estableix el 0-2 amb el que ambdós conjunts marxarien als vestidors.

El segon temps s’inicia amb una sola substitució per part local, mentre que l’Espanyol B no pateix cap variació en el seu onze. Als 7’ de la represa, xut de Cubillas que bota a la gespa i no pot blocar doncs impacta al rostre del meta, però ningú aprofita el rebuig. El ritme baixarà força en aquest segon temps i tan sols Ivan Sales en un parell de jugades per l’esquerra portarà perill: La primera d’elles guanyant línia de fons, però la seva centrada es passeja sense rematador amb pocs efectius espanyolistes a l’àrea rival. La segona en un contracop que culmina el propi jugador castellonenc amb un xut fort que cobrint bé el meta montcadenc rebutja (73’). Molt ràpid el meta local es llençarà abans que Elton (que havia sortit junt al meta Pau una estona abans) rematés tot sol a boca de gol, la centrada d’Iker Seguín.

Els darrers minuts han estat dominats per un Montcada que ha cercat amb ganes el gol que reduís la diferència en el marcador. Quique Amador ha enviat una passada d’or per Sergi Arranz qui tot sol s’ha marxat. Pau no ha sortit clavat a la porta, i amb tot a favor el jugador verd-i-blanc ha xutat fort, però a dos pams del pal dret, malbaratant la gran ocasió. La rèplica perica un xut de Moya a l’esquerra de la porta vallesana.

Faltant sis minuts, el CD Montcada ha marcat l’1-2 mitjançant el seu davanter centre Ángel de remat creuat que ha superat a Pau López. El meta espanyolista s’hauria d’emprar a fons llençant-se a la gespa davant Sergi Arranz en un contracop local que podia haver donat l’ensurt en moments en que l’equip espanyolista donà símptomes de feblesa o de nerviosisme.

De totes maneres el matx estava ja pràcticament finalitzat i poc podia ja fer el conjunt montcadenc, que sigui dit, en tot moment ha donat la cara fent un més que digne encontre. La prova és que al minut 89, s’ha produït l’esperpèntic moment habitual en el que l‘indonesi Athur Irawan ha sortit a la gespa no sabem ben bé a què. No ha tocat ni una sola pilota doncs a més el col•legiat no ha afegit ni un sol instant als noranta reglamentaris xiulant amb el màxim de precisió al darrer segon del temps reglamentari.



Fitxa tècnica:
CD Montcada: Dani Lladó, Norbert, Miki, Pacheco, Eric, Marín, Morera, Miguel Vicente, Àngel Cuellar, Dani Martínez i Bermudez.
Substitucions: Alliaume per Norbert, m. 46; Quique Amador per Bermúdez, m. 56; Alex per Miguel Vicente, m. 64; Sergi Arranz per Morera, m.71; Marcel per Alex, m. 79. Altre suplent: Fran (p.s.)

RCD Espanyol B: Germán; Lobato, Héctor, Duarte, Aitor; Ivan Moya, Paul Quaye; Seguín, Morant, Ivan Sales; i Cubillas.
Substitucions: Elton i Pau per Morant i Germán, m.62; Arthur Irawan per Ivan Sales, m. 89.

Àrbitre: Joan Fábregas Capellas, de la delegació de Sabadell, assistit en bandes per Jordi García Pablos i Colomer Valls. Cartolina groga a Héctor, m. 20 i a Elton, m. 82.

Gols: 0-1: Ivan Sales, m. 31; 0-2: Morant (pen.), m. 42; 1-2: Ángel Cuellar, m. 84.

Incidències: Darrer encontre de pretemporada del filial espanyolista, davant el CD Montcada de 1a. Catalana, disputat al Camp Mpal. de la Ferreria a Montcada i Reixac, davant un dos-cents espectadors. Norbert i Ivan Moya, han sigut els capitans d’ambdós conjunts. En representació del RCD Espanyol, els tècnics del futbol base José Luis García Martínez, Cristòbal Casado i Emilio Montiagut. En les files del CD Montcada, Quique Amador, ex jugador del futbol base espanyolista i company entre altres en edat cadet de Sielva i Álvaro. El conjunt montcadenc jugava el tercer amistós de pretemporada i el seu segon amistós consecutiu en el Mpal. de la Ferreria, en perdre ahir dissabte 0-1 davant la Montanyesa de 3a. Divisió.










TROFEU GASPAR MATAS.

CF Palamós: 1 – RCD Espanyol “B”: 2



Fitxa tècnica:
CF Palamós: Bayona, Romero, Chicho, Ritxi, Jaime Revert, Gálvez, Sergio García, Chema, Dani Fernández, Subi i Venzal.
També van jugar: Zayas, Cuenca, Marc Vila, Nierga, Almendros, Gerard, Jaume Durán, Cano, Narcís i Martí.

RCD Espanyol “B”: Edgar: Nacho Heras, Ferran, De Amo, Carles Clerc; Fran Miranda, Mario Ortíz; Jorge, Merchán, Armero; i Pino.
També van jugar: Morant, Cubillas i Ivan Sales.

Gols: 0-1: Armero, m.30; 0-2: Carles Clerc, m.32; 1-2: Almendros, m.87.

Àrbitre: David García Rosell, de la delegació de Girona.

Incidències: Torneig Gaspar Matas, disputat la tarda vespre de dissabte al Mpal. de Palamós.


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Un mensaje para hector: espero no caigas tan bajo de querer quedarte en este patetico club despues de que te hayan hechado fuera y despues repescado porque ahora quedan fichas, espero tengas lo que hay que tener y no te rebajes. Haz lo que han hecho todos tus compańeros al decirles que tampoco contaban con ellos: marcharse.

Anònim ha dit...

Al primer comentario, que las formas sean deplorables y pateticas vale, pero decir que el club patetico, como que no, asi que ahorrate ese comentario... En cuanto al B, pues francamente siguen sin demostrar tampoco mucho y habran de mejorar muchisimo para la liga. Por cierto, despues de leer que 8 de los fichajes no podran ni siquiera subir al primer equipo me queda más claro que el filial es simplemente un negocio. Tambien es triste por algun fichaje que seguramente no lo sabri y se haya hecho ilusiones de jugar en el primer equipo, estoy seguro que nadie del club les dijo nada...

Josep Maria ha dit...

En todo caso será patético sus dirigentes o técnicos. La institución, centenaria, y su afición sufridora y fiel, no merece ese calificativo, aunque enmiendo a la totalidad todo cuanto se está llevando a cabo en los equipos semiprofesionales de la entidad y mi más enérgica indignación por tal como se está procediendo por parte de ciertas personas en la parte alta del futbol base. No menciono tampoco a cuantos entrenadores y jugadores forman parte del resto de equipos del futbol base a los que me merecen la mejor consideración (al menos los que conozco de pasadas temporadas) y tampoco creo que se extienda a todo el futbol base tal desproposito pues hay gente que trabaja en el día a día por que este club tenga la mejor cantera dentro de las limitaciones presupuestárias lógicas. Claro, que si te fastidian el filial y parte del juvenil A, el daño ya está hecho y la situación de futuro es muy grave.

Mi pregunta és: No lo sabían (que hay una larga experiencia en coladas de este tipo y por tanto no sería la primera), o lo sabían y aún así han seguido procediendo fichando jugadores de +23 años?

Anònim ha dit...

El club es lo que quiere que sean sus dirigentes y sus tecnicos principales, y estos son pateticos, porvtanto el club a dia de hoy queramos o no, te gustevo no, es patetico. Por sus formas, sus decisiones y sus intervenciones. Hemos pasado de ser la cantera mas admirada de españa a ser la autentica verguenza y el hazme reir de toda españa.

Anònim ha dit...

Como dice el primer comentario si hector no se marcha despues de haberlo humillado es para pensarselo, sera porque no tendra mejores ofertas, por tanto diria muy poco a su favor. Quedarse significa humillarse y bajarse los pantalones.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M