dimarts, 4 de març del 2008

EL CADET B, DEMOSTRANT PER QUÈ ÉS LIDER AMB 13 PUNTS D'AVANTATGE

Rubén Herraiz "Rufo" va anotar un dels sis gols dels espanyolistes.

RCD ESPANYOL: 6 - NÀSTIC DE TARRAGONA: 1

Triomf del Cadet B en un bon encontre en el que els jugadors de Lluis Planagumà van vèncer al Nàstic de Tarragona per un contundent 6-1.

Gerard obre la llauna
Després d’uns primers minuts de domini infructuós, al quart d’hora, Gerard va aprofitar una pilota morta en la frontal, i el xut bombejat supera al porter visitant un pel avançat.

Només cinc minuts trigaria Gerard Muñoz en repetir, aquest cop al aprofitar un refús del porter després d’un remat de Gil, marcant a plaer molt oportunista.

Jorge va xutar per sobre el travesser. Gerard va estar a punt de fer el tercer després d’una centrada per l’esquerra de Gil, però aquest cop no va saber definir davant el porter tarragoní.

L’atac espanyolista era constant: Remats de Joan Ángel, de Gil, donen la impressió que el Nàstic serà incapaç d’aguantar molt el fort ritme dels blanc i blaus que assetgen la porteria amb tota l’artilleria.

Joan Angel va estar a punt de marcar després de penetrar i al encarar al meta visitant li va xutar als peus. El darrer intent va ser de Gerard des de la frontal, obligant a lluir-se al porter.

Monòleg blanc i blau, però...
El segon temps començà igual que acabà el primer; domini abassegador dels espanyolistes. El porter visitant treu una pilota quan ja se li colava en la mateixa línia de gol després de no pogué blocar bé en primera instància.

Malgrat les ocasions, va ser el Nàstic, qui en la primera oportunitat que va disposar va aconseguir el primer gol al aprofitar un contracop superant al meta perico amb un remat a la seva esquerra.

Aquest gol va esperonar més als espanyolistes que quatre minuts després sentenciarien l’encontre amb un gol preciós (el millor de la matinal) de Gil després que d’una sensacional volea rematés la centrada de la dreta de l’atac perico enviant l’esfèrica al fons de la porteria visitant.

Xavi Solé va estar a punt d’incrementar el compte, però en el darrer moment un defensor tarragoní es va avançar.

La golejada
L’Espanyol tornava a trepitjar l’accelerador mitjançant els nois que havien sortit de refresc, i una jugada de Jandro al m. 67, amb varis retalls dins l’àrea i assistència inclosa, acaba amb una perfecta definició de Rubén, creuant la pilota lluny de l’abast del porter.

El cinquè va ser obra de Jandro, al aprofitar una pilota rebutjada morta en l’àrea i xutar gairebé a plaer. I el sisè gol va tenir com a protagonista al central Héctor qui de xut creuat va marcar el darrer gol que tancava el compte dels espanyolistes en un bon encontre. Encara la diferència en el marcador hagués pogut incrementar-se si Jandro hagués estat més encertat al encarar al porter i xutar-li a les mans, o si una jugada d’atac espanyolista no hagués sigut avortada per un jugador tarragoní sota pals.