dilluns, 10 de març del 2008

TRES NOUS PUNTS PER EL CADET








RCDE CADET A: 3 - BARRI SANTES CREUS: 0


Triomf clar del Cadet A davant el Barri Santes Creus, per 3-0 a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.

Li va costar obrir la llaunaTot i que Pablo va marcar només començar en fora de joc clar, i que el mateix davanter centre va gaudir d’una molt bona ocasió que va treure la defensa sota pals amb el porter superat, o un centre xut de Blázquez que aquest cop no va tenir la sort del dia de la Grama, l’Espanyol no trobava el camí del gol.

A la mitja hora s’encarrila el partit
El defensor dorsal número cinc dels visitants s’acaba introduint l’esfèrica dins la porteria després d’una rematada de Sani; el líder ja manava en el marcador.

El propi Sani va estar a punt d’aconseguir el segon després d’una precisa centrada de Miki per la dreta, i el remat del davanter perico amb el cap, va sortir un pel desviat al pal contrari.

L’Espanyol anava ja a per el segon, i Pau dona una passada en profunditat a Pablo que xuta un bon tret ajustat al pal esquer de la porteria visitant.

Una de les ocasions més clares ha estat un servei de cantonada executat per Antonio, i Pablo remata alt després que la pilota rebutjada per el porter li quedi morta als seus peus.

Inici de la segona part, fulgurant.
Només començar el segon temps, la primera jugada quan encara no es complia el primer minut, Antonio aprofita l’ocasió per fer el segon gol que decidia el matx.

Una gran triangulació dels homes d’atac acaba amb una rematada de Pablo als peus del porter visitant, en un dia en que el davanter perico no ha tingut l’encert tot i buscar el gol amb forces ganes.

Preciosa també la jugada en que Pablo ha assistit en profunditat a Sani i aquest dins l’àrea ha realitzat una hàbil jugada amb dos retalls al seu marcador, però el seu xut ha marxat per sobre el travesser bastant alt.

El partit ja era un atac i gol espanyolista: Antonio centra al segon pal i Pablo sense angle però lliure de marca remata alt.

Ramonet fa canvis i dona entrada a homes de refresc. Enric remata al pal en una molt bona jugada. L’Espanyol porta molt perill en les incursions per banda a càrrec d’Antonio, i torna a posar en problemes a la reraguarda visitant que s’anticipa al remat de Robin.

La sentènciaAl minut 33 de la segona, Pau es fa amb una pilota morta rebutjada a la frontal i xuta i tot que el meta visitant intercepta la pilota no pot evitar que acabi al fons de la porteria.

Les darreres ocasions, un xut creuat d’Antonio es refusat per el meta local i un remat de Gabri, completen el quadre d’oportunitats d’un Cadet que continua amb pas ferm, camí del títol de lliga, malgrat que encara queden vuit jornades de campionat; la propera jornada, Lleida.

Dir per últim, que tant Edu com Jose Carlos, jugadors del Cadet A, no van jugar ahir degut a que el dissabte ho van fer amb el Juvenil B, per tant bon debut i bones noticies per els jugadors pericos que estan fen al igual que la resta del Cadet, una gran temporada.

RCD Espanyol: Eloi Mir, Blázquez, Jordi Amat, Llorach, Clerc, Montcusí, Miki, Antonio, Pau, Pablo i Sani.

Substitucions: Van entrar Carles Mur, Nierga, Gabri, Enric i Robin.

Gols: 1-0: Pp. M. 30, 2-0: Antonio, m. 41, 3-0: Pau, m.73



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M