diumenge, 9 de març del 2008

A 3 PUNTS DEL TÍTOL

RCD ESPANYOL: 8 - STADIUM CASABLANCA: 0

El RCD Espanyol juvenil ha derrotat per un escandalós 8-0 al Stadium Casablanca de Saragossa, el rival de la Divisió d’Honor Juvenil més feble que ha passat per Sadrià aquesta temporada i a més coincidint amb el moment més dolç dels de Perarnau que ja acaricien el títol de lliga amb les mans. A Lleida, el RCD Espanyol cas de sumar els tres punts, revalidarà el títol de campió de lliga del grup tercer.

Sense color
Domini aclaparador dels blanc i blaus que han destrossat a l’equip de Saragossa, amb una efectivitat molt elevada des del primer moment. Charly Lumbreras que ha fet un hat trick, ja ha disposat d’una ocasió només començar el matx, però ha enviat per sobre el travesser.

Al minut 9, un passada en profunditat, Lucas Porcar controla dins l’àrea i afusella al porter Pardo.
Tres minuts després, l’Espanyol deixa encarrilat l’encontre al aprofitar Álex el rebuig després d’un obús de Baena que ha fet impacte al pal de la porteria de Pardo.

Cada cop que arribaven els homes de Perarnau era pràcticament gol, i així al minut 27, Charly Lumbreras ha aconseguit un preciós gol al executar una precisa vaselina que ha acabat dins la porteria dels aragonesos.

Sis minuts després, jugada individual de Baena, arriba a línia de fons, centra, i Charly d’esquenes a porta, toca suaument d’esperó per fer el quart dels pericos i segon del seu compte personal.

Encara podia haver augmentat el seu compte l’Espanyol, quan en les acaballes del primer temps el meta visitant s’ha jugat el físic llençant-se als peus de Charly sobre la frontal, quan el davanter perico es marxava sol cara a porta.

A la segona, quatre més; ara per Álex
Tot i el canvi de porter, Álex per Pardo, el Stadium Casablanca ha tornat a encaixar altre cop quatre gols en el segon temps. Ja als quatre minuts, Lluis Crous en jugada individual s’ha marxat trencant per velocitat la feble defensa, ha driblat al porter i ha fet el cinquè.

Charly ha fet el hat-trick després d’una centrada d’Alex i el remat de cap del davanter espanyolista ha col·locat la mitja dotzena en el marcador.
Un centre molt tancat de Crous, ha estat a punt de significar altre disgust per els visitants, però aquest cop el meta aragonès ha blocat bé.
Perarnau mou banqueta i dona entrada a Creus i Chuli. Però serà Crous, qui farà el sete de xut creuat a l’esquerra del porter visitant en el minut 67.

Canario, en un magistral llançament de lliure directe, envia la pilota al travesser de la porta visitant.
Chuli ha tancat el compte golejador, en un partit dominat de cap a fi, en el que els visitants no han tingut cap clara ocasió de gol i Pecha ha estat un espectador més.
En les acaballes del partit, els aragonesos han llençat una falta que el porter perico ha aturat sense gaires esforços.
Encara Alex ha executat un servei de cantonada en l’afegit que ha creat bastants problemes al porter visitant després del remat de cap d’un dels davanters espanyolistes.

Triomf sense pal·liatius dels pericos, i a per el títol ...!

Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Pecha, Sergio, Álvaro Vega, David, Didac, Álex, Lucas, Baena, Charly, Canario, Crous.
Substitucions: Guillem Creus i Chuli per Lucas Porcar i Charli, respectivament, m. 66.

Stadium Casablanca: Pardo, Estopa, Rosagaray, Navarro, Elias, Beltia, Roldán, Chavi, Junqueras, Alonso i Joel.
Substitucions: Álex per Pardo, m. 46, Guillen por Roldán, m. 46, Novella per Joel, m 56 i Eduardo per Alonso, m 72.

Àrbitre: Estrada Fernández, del comitè català, col·legi de Lleida. Targetes grogues a Sergio, Alvaro per part local i a Rosagaray per part aragonesa.

Gols: 1-0: Lucas, m. 9, 2-0: Alex, m. 12, 3-0, Charly, m.27 , 4-0 Charly, m.33, 5-0: Crous, m.49 , 6-0; Charly, m.56 , 7-0: Crous, m. 67 i 8-0: Chuli.

Incidències: Camp principal de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.