diumenge, 9 de març del 2008

EL CADET "B" MALGRAT L'EMPAT, MÉS LÍDER

TAN AVIAT COM ENS SIGUI POSSIBLE OFERIREM UNA GALERIA FOTOGRÀFICA DE L'EQUIP MILLOR CLASSIFICAT DE TOT EL FUTBOL BASE

(Camp de l’Escola Industrial, Barcelona, Josep Maria)

La Penya Barcelonista Anguera i el RCD Espanyol han empatat a un, en partit disputat ahir dissabte al matí al Camp de l’Escola Industrial, a l’esquerra de l’Eixample.

Partit força disputat entre ambdós conjunts. L’equip de Lluis Planagumà s’ha posat per davent en le segon temps en un encontre que tot i no realitzar un bon joc si que ha gaudit d’ocasions suficients per sentenciar el partit i en canvi s’ha hagut de conformar amb un punt després que en una de les poques ocasions els locals empatessin el matx.

Domini aclaparador dels pericos, però sense fruit.
Antonio només començar l’encontre s’ha trobat tot sol però no ha sabut culminar la jugada i el seu xut ha sortit alt. Al minut sis, ha estat Gil qui ha xutat als peus del porter local després d’una bona passada d’Antonio.
Jorge ha estat a punt d’obrir el marcador al rematar un servei de cantonada amb el cap, però el seu remat ha sortit fregant el pal dret.

Avui no ha estat el dia del màxim golejador dels equips espanyolistes de futbol onze, Gerard Muñoz que ha gaudit de varies ocasions però no ha tingut la recompensa del gol; Al minut 15, després d’una bona internada de Gil, lliure de marca ha rematat per sobre el travesser.

L’encontre era un monòleg del conjunt perico, i la Penya Anguera ni s’acostava a les immediacions de l’àrea de German. Gil, a la mitja volta ha xutat a les mans del porter local. Víctor Álvarez sumant-se a l’atac ha estat a punt de marcar després d’una passada d’Antonio.

El primer xut de la Penya Anguera ha estat al minut 33, i ha sortit molt creuat desviat. Cinc minuts després (a falta de dos per marxar-se als vestidors) ha tingut lloc el primer xut entre els tres pals dels locals, que amb seguretat ha aturat Germán. Amb el resultat inicial, domini infructuós dels espanyolistes s’ha arribat al descans.

Al segon temps, els gols...
Joan Ángel, que ha sortit al segon temps ja ha avisat amb un xut creuat.
Al 49, ha aprofitat una passada en profunditat, i després de controlar l’esfèrica ha superat la sortida del porter i a porta buida ha fel gol que avançava als pericos en el marcador.

Fins a quatre jugades ha gaudit l’Espanyol per sentenciar el matx: Gerard ha xutat però el meta local ha rebutjat amb el peu, Jandro ha xutat a l’escaire però per l’exterior de la xarxa, Gil en jugada individual per l’extrem ha posat una bona centrada però per molt poc Gerard no pot connectar el seu cap amb l’esfèrica. I, per últim, Gil ha rematat però el meta local ha tornat a avortar el segon gol espanyolista.

I del possible 0-2 a l’empat definitiu
Una pilota llarga en la que l’eix de la defensa ha estat superat, ha acabat amb una sortida i mal rebuig de Germán que acabat perdent la pilota i el dorsal vint dels locals s’ha marxat a porta i amb aquesta totalment buida ha empatat el partit davant l’eufòria dels aficionats locals, que veien com un miracle el que el seu equip puntués davant el líder sòlid del grup segon de la Preferent Cadet.

Més ocasions...
Joan Angel ha iniciat una jugada individual que després de marxar-se de varis adversaris ha vist forat i ha engaltat un xut que amb molta feina el porter local ha rebutjat i el refús ha estat rematat molt fluix i a les mans a càrrec de Gerard Muñoz.

Mentre, la Penya Anguera ha intentat portar perill en ràpids contracops aprofitant que cada cop més, l’Espanyol estava bolcat al camp contrari. Héctor molt oportú ha tallat una de les aïllades incursions.

Gerard ha aconseguit marcar però la jugada estava ja invalidada per un clar fora de joc. La darrera de les ocasions ha estat un xut de Sergi Darder que ha acabat amb el rebuig el porter i Joan Ángel tot sol, ha rematat per sobre el travesser.
I així s’ha arribat a la fi de l’encontre, en un partit en el que malgrat el joc no gaire vistós en un terreny de joc molt dificultós, i la falta d’encert dels espanyolistes, aquests han merescut els tres punts, per que han gaudit de les millors ocasions i més clares i han estat els únics que han posat el futbol.

Amb la derrota del Mataró contundentment per 3-0 a Tarragona, l’equip de Planagumà augmenta l’avantatge i ja son 14 punts la diferència sobre el segon, i 23 sobre el tercer, motiu per el qual, el punt assolit ahir al matí cobra molta més importància a falta ja de vuit jornades per la conclusió del campionat.

RCD Espanyol: Germán, Alex, Héctor, Víctor, Marc Molina, Jorge, Quiles, Antonio, Gerard, Gil, Rubén.
Substitucions: Jandro i Joan Ángel han sortit per Ruben i Antonio en el minut 41, Darder per Quiles, m. 50 i David per Alex, m. 66.

Gols: 0-1 Joan Angel, m. 4, 1-1: m. 60