diumenge, 16 de març del 2008

ALTRE GOLEJADA DEL FEMENÍ C



RCDE FEMENÍ "C": 6 - AT. MASNOU: 0

Triomf clar sense cap tipus de dubtes del Femení C, que continua amb el seu camí segur i ferm cap a l’ascens a Primera Catalana. Avui, s’ha desfet per un contundent 6-0 del At. Masnou en un encontre amb dos parts ben diferents, i amb tota justícia.

Primer temps de domini aclaparador
Domini aclaparador traduït en bon joc, i en gols. Ja als set minuts, Brenda avisava després d’una passada de Nerea, i el xut se n’anava per molt poc fregant el travesser.

Nerea ha estat a punt d’obrir el marcador però el seu remat a boca de gol, ha estat tret per una defensora del conjunt visitant sota pals, quan semblava el gol pràcticament fet.
Aquest honor, ha estat per a Brenda, després que una passada en profunditat acabés als peus de Nerea, qui molt bé centra al mig de l’àrea petita on la ex del Badalona, fa el primer gol del partit, afusellant a la portera visitant.

El segon gol perico també ha estat fruït d’una molt bona jugada en la que Nerea, ha cedit en profunditat a Eva, qui amb l’exterior ha culminat amb un remat lluny de l’abast de la portera rival.

Brenda ha xutat des de la frontal, acabant rebutjada l’esfèrica a còrner. Les blanc i blaves combinaven amb facilitat i en més d’una ocasió amb exquisida elegància; poc podien fer les del Maresme, per evitar la golejada que s’estava produint.

Al 22, l’Espanyol aconsegueix el tercer, després d’una passada d’Eva en profunditat i aquest cop és Montse qui defineix amb tota la tranquil·litat del mon, a plaer, davant un At. Masnou que es ve avall psicològicament.

Maco el quart, aconseguit per Nerea, d’una vaselina preciosa des de fora de l’àrea, i molt més pràctic el cinquè després que Brenda es fa amb la pilota després d’un rebuig erràtic de la portera i posterior rebot, i tota sola es marxa cap a barraca sense cap tipus d’oposició aconseguint la maneta.

Segon temps, de canvis, control i més tranquil·litat
Amb tot decidit, el ritme del joc ha baixat considerablement en el segon temps; si bé l’Espanyol ha continuat jugant, la profunditat i claredat d’idees ja no ha estat l’elevada que ha sigut en el primer temps, per diversos factors: A l’ampli marcador, al cansament, se li ha de sumar els canvis que s’han anat produint i que lògicament trenquen el ritme del joc.

Amb tot les noies que han sortit, provinent del Cadet, han fet un bon encontre i no han desentonat ni mica, aconseguint Mikaela el sisè gol de l’encontre després d’un xut que s’ha colat per l’escaire.

Abans, l’Espanyol ha gaudit de dues ocasions en que el gol ha estat renyit amb les blanc i blaves, ja que ambdós cops la pilota s’ha estavellat al travesser. La segona ocasió amb un xut de Andrea Pereira, amb la portera ja batuda. També Montse ha pogut marcar després d’una passada de Marjori, la davantera del Cadet.

La darrera gran ocasió ha estat per Eva que ha gaudit de dues opcions per anotar, la primera ha xutat bastant confiada i la portera ha rebutjat no aprofitant tampoc en segona instància una pilota que no ha acabat dins d’autèntic miracle, per el motiu d’estar ja el partit decidit i amb un resultat ampli.



RCD Espanyol Femení C: Marta, Tania, Anglada, Claudia, Andrea Pereira, Cris, De la Cruz, Brenda, Nerea, Eva i Montse.
Substitucions: Brenda, De la Cruz, Cris, Montse han deixat el seu lloc a Marjori, Alexia, Mika, (les tres del Cadet), Alba.

Gols: 1-0: Brenda, m. 9, 2-0: Eva, 3-0: Montse, m. 22, 4-0: Nerea, m. 31, 5-0: Brenda, m. 35, 6-0: Mikaela, m. 64.


Camp tercer de la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M