dimecres, 19 de març del 2008

NOTICIES BREUS

Des d’aquestes línies volem felicitar a Gemma Mengual (Patrona de la Fundació Privada del RCD Espanyol) per les seves quatre medalles d’or aconseguides en els Campionats d’Europa de Natació Sincronitzada. Per primer cop una nedadora de sincro obté quatre medalles d’or en uns mateixos campionats europeus. Felicitats Perica !

Pericos a les seleccions:
Diumenge, la Selecció Catalana Sub 14 va classificar-se per les semifinals del Campionat d’Espanya sent l’única de les quatre classificades que ho han fet guanyant els quatre encontres. A Banyoles, davant Madrid, va obtenir el triomf gràcies a un gol del jugador del Lleida, Serrano, després d’un munt d’ocasions no aprofitades.


Catalunya va formar amb els espanyolistes Sergio Corella, José Manuel Ríos, i Oscar Medina en l’onze titular, mentre que Eric Jacobs va sortir al minut 48 en el lloc del seu company Óscar. Navarra, Andalusia, i Galícia seran els rivals dels catalans.

La selecció Sub-18 de Catalunya també va obtenir el triomf davant Madrid per idèntic marcador, gràcies al gol de Jesús García. Els espanyolistes Álvaro Vega, Ángel Martínez (que va ser expulsat), i Lucas Porcar van sortir de titulars, mentre que Oscar Sielva, va sortir al minut 62 en el lloc del seu company perico, Lucas Porcar. Els rivals dels catalans en les semifinals del Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques seran Canàries, Galícia i Múrcia.

Marta Torrejón i Marta Corredera han estat convocades per la Selecció Sub 19 espanyola femenina.


Actes Socials.
Ahir va tenir lloc a Sitges un debat col·loqui sobre futbol base organitzat per la UE Sitges-Escola Fernando Molinos amb la presència de diferents personalitats del periodisme esportiu i del mon del futbol.





També la Penya Espanyolista de Sitges va presentar la seva pàgina web, al edifici del antic Escorxador, amb la presència del president Daniel Sánchez Llibre, a la que desitgem molta sort i salutacions des d'aquestes línies als pericos de la localitat de la comarca del Garraf.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M