dimarts, 18 de març del 2008

ESPECTÀCLE DEL CADET B DAVANT LA GRAMA

RCDE CADET B: 9 - UD. At. GRAMANET: 2

Triomf molt més treballat del que el resultat final va fer pensar, el que va assolir el Cadet B del RCD Espanyol diumenge al matí a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, ja que al començament del segon temps, la UD At. Gramanet cobrava avantatge en el marcador (1-2) i en mig de l’alegria colomenca pocs ens podíem imaginar que no sol el RCD Espanyol acabaria guanyant el matx (això era més que factible), però amb un resultat d’escàndol de 9-2.

Salta la sorpresa ben aviat
Les primeres ocasions van ser per el conjunt de Lluis Planagumà mitjançant un llançament de falta a càrrec de Víctor Álvarez que passar fregant el travesser. Joan Ángel també va gaudir d’una bona ocasió després que driblés a dos contraris i xutés un pel creuat a la dreta del porter colomenc.

Però qui va encertar amb el gol va ser la Grama, al minut 14 després que el davanter visitants dins l’àrea fes un bon control amb el pit, i rematés superant a Víctor.

La reacció perica no es fa esperar i Gerard de cap remata una centrada per l’esquerra de Víctor Álvarez que atura amb problemes el porter.

L’Espanyol assoleix l’empat després que una jugada de Darder que arriba a línia de fons i Joan Ángel, rematant poc ortodoxament acaba aconseguint el gol. Abans del descans, els periquitos ho van intentar mitjançant Jorge, que xuta i la pilota es desvia al tocar en un defensor, Sergi Darder a les mans del meta, i un llançament d’Antonio aturat per el porter.

Es torna a avançar la Grama
Sorpresa, quan al minut 3 de la represa, una jugada desafortunada amb relliscada inclosa d’un excessivament avançat Cocera, fa que els colomencs tornin a posar-se per davant en el marcador.

No els hi duraria gaire l’alegria, ja que al minut següent, començaria el festival de Gerard Muñoz, màxim golejador dels equips de futbol onze del RCD Espanyol en totes les categories enguany, al rematar de volea una centrada de Darder, que es cola per l’escaire de la porteria.

Gil faria jugada en el 47 per banda esquerra, desbordant al seu adversari i la precisa passada de la mort es rematada amb màxima efectivitat per Gerard fent el tercer i segon de la seva compta personal.

La golejada
Amb aquesta remuntada aviat els colomencs es venen psicològicament avall i l’Espanyol Cadet B, sòlid líder amb 14 punts d’avantatge comença a funcionar a ple rendiment en tots els seus engranatges, i quan això succeeix es gairebé imparable: Dos minuts després, Gerard aconsegueix el hat-trick després de retallar al defensor visitant i de fot xut supera al porter. El partit estava ja encarrilat.

Però el Cadet B espanyolista no s’aturaria i Gil Muntades aconseguiria el cinquè després que d’una jugada embolicada en la que quan pensaven que anava a centrar xuta i descol·loca al porter al fer un estrany. Desesperació ja en la Grama que es veu impotent per aturar el que se li ve davant.

Gerard a més també ho va provar per la banda en jugada individual superant a dos adversaris, tot i que la pilota acabar sortint a còrner.
El porter de la Grama treu una impressionant ma, rebutjant un preciós remat d’Álvarez de cap després d’una centrada de Gil.

Al 57, Altre cop Gil per banda centra, rebutja el porter i Gerard a boca de gol, molt oportunista fa el quart de la seva compta. Poc després abandonarà el terreny de joc en mig d’una merescuda ovació.

Joan Ángel, altre de les figures d’un Espanyol exquisit, en jugada individual es marxa de dos adversaris però el seu xut es rebutjat per el meta.

Canvis; Planagumà dona descans merescut a varis dels titulars ahir, i dona oportunitats als homes de banqueta. I precisament, un d’ells, el malagueny Jandro es a punt de marcar en un llançament buscant la rosca que es marxa fora per molt poc.

Joan Ángel, l’altre triomfador del matí, farà el setè, després de veure forat en la feble defensa, i pel mig de l’àrea es treu un letal remat que acaba ajustat al pal dret.

La primera ocasió després del gol colomenc seria una remat de cap en una centrada per l’esquerra del atac visitant que es perd fora. Seria un miratge; la Grama ja no existia sobre la gespa sintètica de Sadrià. El meta visitant ha de llençar-se als peus de Jandro per evitar mals majors. Després una volea que també atura.

El vuitè cau obra de Jandro, després d’una perfecta assistència a l’espai a càrrec de Joan Ángel, que xuta fort davant un desesperat porter visitant.

I el tercer de Joan Ángel, el novè en els darrers minuts de l’encontre posaria fi a aquest festival golejador del conjunt de Planagumà.

RCDE Cadet B: Víctor Cocera, Héctor Rodríguez, David González, Víctor Álvarez, Marc Molina, Jorge Martínez, Joan Ángel, Antonio Montserrat, Gerard Muñoz, Sergio Darder i Gil Muntades.
Al segon temps, al minut 60 Ruben, Jandro, Álex per Alvarez, Darder i Gerard. També Aitor Lorca i José Quiles van participar en el triomf.

Gols: 0-1: m. 14, 1-1: Joan Angel, m. 20, 1-2: m. 43, 2-2: Gerard, m. 44, 3-2: Gerard, m. 47, 4-2: Gerard, m. 49, 5-2: Gil, m. 51, 6-2: Gerard, m. 57, 7-2: Joan Ángel, m.71, 8-2: Jandro, m. 74, 9-2: Joan Ángel, m.77.