dimarts, 17 d’agost del 2010

TRIOMF EN EL PRIMER AMISTÓS DEL FEMENÍ (1-0)

PENDENTS DE QUE S'OFICIALITZI L'ADQUISICIÓ DE SERGIO GARCÍA EN LES PROPERES HORES. ALTRE PUNT D'ACTUALITAT, L'INTERÈS DE L'OLYMPIAKOS D'ERNESTO VALVERDE PER MOISÉS HURTADO.

Foto d'arxiu: Des de que va arribar a l'equip infantil fa unes temporades, l' Alba Pomares ha deixat sempre constància del seu gran futur per la seva qualitat, dins el futbol femení . Aquesta pretemporada, ja entrena amb el primer equip d'Oscar Aja.



PRIMER PARTIT AMISTÒS ; DEBUT DEL FEMENÍ.
BON JOC, DOMINI, VICTÒRIA I DEBUT DE NOUS FITXATGES.


RCD Espanyol: 1 - Hardin Simons University: 0

En principi, l’encontre de divendres passat estava previst que fos disputat pel Femení “B” però els tècnics van considerar que davant el poc temps d’entrenaments del conjunt de Carlos Gómez, fos el Femení “A” qui s’enfrontés a les nord-americanes amb algunes jugadores del filial.

El partit es va fer en dos temps de 40 minuts, va començar mitja hora tard, perquè hi havia molts equips del futbol base entrenant. Les periques van jugar amb la indumentària d'entrenament, sense dorsal, les ianquis ho van fer tot de negre i amb dorsal. Dia dolent, en que es va jugar amb pluja; gotetes... però en tres minuts van caure un diluvi impressionant. Poc públic.

Els nous fitxatges que van debutar van ser Ana María Romero 'Willy', Vanesa Gimbert, Sonia Matías, Sandra Vilanova, Erika Vázquez Morales. També la juvenil Alba. Va estar present també Alba Montserrat, però no va ser convocada. Les jugadores lesionades Ane Bergara (que va estar escalfant), Marta Torrejón i Raquel Corral no van participar. Tampoc ho va fer Vero Boquete que està als USA integrant un equip que es juga el títol.

Les jugadores del RCD Espanyol femení va ser el que va dominar absolutament enfront unes texanes d'una categoria inferior, la lliga universitària.

La primera ocasió va ser de Erika Vázquez, la portera ianqui li va refusar una pilota quan estava tot sola davant d'ella, després va ser Sara Mérida que va xutar per damunt de la portera nord-americana, i ho va provar una altra vegada igual, enviant la pilota als núvols.

Ana María Romero 'Willy' va xutar fora. La portera dels USA li va treure la pilota amb les mans a Erika Vázquez i després a la juvenil Alba, en clares ocasions de gol. Sara Mérida ho va provar per quarta vegada xutant a les mans de la portera texana. Clar penal a Kenty Robles que l'àrbitre no va assenyalar, quan va rebre una puntada.

Diversos remats de Silvia Messeguer (fora), d’ Ana María Romero 'Willy' (fregant el pal i a les mans de la dels USA). Xut de Sara Mérida que atura la portera nord-americana amb una gran estirada a terra. L’última ocasió de la primera part la va protagonitzar la juvenil Alba que va xutar i una defensa la va treure fóra. Va haver una clara agressió a una perica que va tenir que rebre assistència mèdica que l'àrbitre no va xiular, però si que ho va fer per finalitzar la primera part.

En la segona part van tenir lloc les dues úniques oportunitats ianquis: La dorsal 11 va xutar fora, igual que la 10. La clau del partit va ser Ana María Romero 'Willy', que va tenir tres oportunitats seguides: La primera xutant a les mans de la portera, la segona per sota, també a les mans de la portera i la tercera acaba convertint-se en el gol del partit, quan se’n va de dues defensores, i dintre de l'àrea xuta col•locant la pilota per l'escaire dret de la porteria de Hardin Simons University .

En el tram final diverses ocasions: Un llançament de Brenda, fora. La portera nord-americana li treu l’esfèrica a Alexia putelles quan estava a punt de disparar a gol. El partit acaba amb dues rematades més de les espanyolistes; Sara Mérida, xuta fóra i Silvia Messeguer per baix bloquejant la portera la pilota estirant-se al terra.


Crònica cedida per Jose Carrera a Sentiment Perico.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola amics/gues:
Comencen bé la temporada,les jugadores del RCD Espanyol, guanyant justament i amb mèrit a les ianquis molt inferiors, ara a x 2 trofeigs de l'estiu la copa catalunya i el trofeig històrics.Abans jugarem el Torneig de Fútbol Femení de Hendaya,un trofeig prestigiós amb prestigi. Aquest any serà una lliga dificil ja que s'ha reforçat molts equips, x passar a 2 fase es tindrà que lluitar .
Fins després.Jose Carrera




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M