dimarts, 21 d’octubre del 2014

COMUNICAT CONJUNT RCD ESPANYOL - UE CORNELLÀ

La UE Cornellà i el RCD Espanyol de Barcelona anuncien de manera oficial i conjuntament l'acord entre els dos clubs perquè el partit corresponent a l'anada dels setzens de final de la Copa del Rei, entre la UE Cornellà i el Real Madrid CF, se celebri al Power8 Stadium el proper dimecres 29 d'octubre, amb horari encara pendent de confirmació. 

Les dues entitats han arribat a un acord que es considera satisfactori per part dels dos clubs, tant des del punt de vist logístic com esportiu, econòmic i institucional. En els propers dies, els professionals d'ambdues institucions treballaran conjuntament en la preparació del matx i així assegurar que l'afició de la UE Cornellà es sentirà com a casa i que el partit es desenvoluparà amb totes les garanties perquè llueixi l'espectacle esportiu. En aquest sentit, també en els propers dies s'anirà informant de tot allò relacionat amb el partit i que ha de ser de coneixement públic (accessos, preus de les entrades, horaris de taquilles, etc). 

El RCD Espanyol es mostra satisfet per poder cedir el seu modern estadi (premiat com a millor instal•lació esportiva del món el 2010) a un club veí i amic com la UE Cornellà, per tal que un partit històric per a aquesta entitat sigui una gran festa del futbol a la ciutat i al Baix Llobregat. Per la seva banda, la UE Cornellà agraeix al club blanc-i-blau el tracte rebut i la total predisposició per cedir la seva instal•lació, en el marc de les excel•lents relacions que uneixen a ambdues entitats.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M