dissabte, 20 de gener del 2007

NOU FÒRUM A LA FUNDACIÓ: LA POLÈMICA ÉS SERVIDA

La Fundació dels col·loquis dels altres...

Ja hi tornem a ser... Altre cop la polèmica està servida. Si ja en el seu dia va ser intolerable que al fòrum de la Fundació del RCD Espanyol, apareguessin convidats del estil i del “espanyolisme” de Pere Escobar, de García de Loza, de Daudén Ibáñez, ara torna a estar a l’ull del huracà de la polèmica al convidar com a moderador a Josep Cuní dels “matins de TV3”, i el president del Real Madrid, senyor Calderón.

No tinc rés contra aquest senyor com a periodista i com a professional dels mitjans de comunicació. Però si estem fent una campanya per demostrar i que cali dins la societat que l’Espanyol es la força d’un sentiment, no veig que hi pinta un senyor que més d’una vegada ha mostrat la poca simpatia que sent per el nostre club. Ignoro els motius per els que aquest senyor ha de ser el moderador. Hi ha un munt de periodistes que cobreixin la informació del Espanyol, inclòs en programes exclusius de nostre club, o al menys que siguin quelcom més imparcials. Tampoc em sembla bé i es la meva opinió, que el senyor Calderón, President del Real Madrid i amb tota la polèmica que estic segur generarà la sola presència amb el moment en que està travessant la “Casa Blanca”, allò acabi convertint-se en un col·loqui ridícul, per parlar de tot menys per el que és convoca.

Ja n’hem tingut bastants, Srs. Saenz, Teixidó i companyia d’aquests fòrums. En un d’ells es va parlar de la dona a l’esport i no es va portar a ningú del futbol femení perico, i si la presidenta del Rayo Vallecano. En altre vàrem tenir el plaer de veure autèntics “delinqüents esportius” com aquells dos membres de l’arbitratge (un ja retirat per sort de nostres jugadors i l’altre en actiu, prestant encara serveis al poder establert).

Passo de fer esment a molts dels convidats (que n’hi ha estat cadascun...), per que ja es qualifica per si sola la tasca que estan portant a terme els organitzadors d’aquests debats. I no parlo de la “famosa” enquesta i de la que en un principi tenien intenció de enviar als socis, abans que amb una mica de sentit comú fos mig retallada per “les instàncies superiors del Club”.

Sembla que algú està fent mèrits sobrats per desbancar als senyors Lara o Tomás (impugnació “desimpugnada”), o Morlanes (pack UEFA, cas Raul Molina, etc..), en la capçalera del premi PERICOLLIMONA que a la GPE MANIGUA organitza en la seva segona edició.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M