dissabte, 4 de setembre del 2010

COMPLICAT ENCONTRE PER L'ESPANYOL B
DEBUTS DELS JUVENILS A LA LLIGA

Debuts en els seus respectius campionats del Juvenil A i B


El RCD Espanyol Juvenil A inicia el campionat de lliga desplaçant-se a terres mallorquines per enfrontar-se al conjunt de Sa Pobla, demà diumenge a les 18:00 hores amb arbitratge del balear Matías Puigserver Trobat. El Poblense va finalitzar el darrer campionat de Divisió d’Honor amb onzena posició a cinc punts del descens.

Els blanc-i-blaus han realitzat una molt bona pretemporada, adjudicant-se tots els tornejos disputats. Primerament, van derrotar a un conjunt de Tercera Divisió, el Vilanova CF a Sadrià per 1-0, posteriorment es van alçar amb el triomf al Torneig Sant Roc de la Vila d’Arenys de Mar derrotant al Badalona en semifinals i a la Gramanet en la final.

A Portugalete, tampoc el conjunt de Martín Posse va trobar rival quedant primer en la fase prèvia després d’empatar amb el Racing de Santander i de vèncer al conjunt japonès del Urawa Reds per 2-1. A la final, van derrotar clarament a la Real Sociedad per 3-0.

Finalment, el darrer cap de setmana es van fer amb el Memorial Santiago Beltrán a Fraga, després de superar a la SD Huesca per 3-0 i en la final al Nàstic per 2-1.


El Juvenil “B” amb el handicap de l’edat

El Juvenil B entrenat enguany per Daniel Poyatos, rebrà demà a la Ciutat Esportiva de Sadrià (10:00 hores) al CF Gavà en el primer encontre de lliga del grup setè de la Lliga Nacional Juvenil.

El conjunt espanyolista ha tingut una pretemporada molt més complicada tenint en compta que en l’equip tan sols dos jugadors repeteixen de la temporada passada, i la resta del planter està conformat per jugadors del Cadet “A” de la passada temporada (juvenils de primer any) i del Cadet “B” de l’exercici anterior (cadets de segon any). Això, unit amb que enfront hi haurà equips amb jugadors de darrer any, i que lluiten en molts casos per aconseguir pujar a la màxima divisió (Divisió d’Honor), fa encara més complicat la tasca a desenvolupar per part d’aquest equip.

El partit de Lliga Nacional Juvenil entre l’Espanyol i el CF Gavà serà xiulat per Abraham Martínez Saez, del comitè territorial català, delegació de Barcelona.


A refer-se de l’ensopegada del Pobla, davant altre os.




L’Espanyol B disputarà el seu segon encontre de lliga al grup cinquè de Tercera Divisió, en un inèdit escenari: El Camp de l’Àliga, demà diumenge a les 18:00 hores, ja que en el Nou Sardenya de Gràcia s’estan portant a terme tasques de remodelació amb la posada de la nova gespa artificial, i per tant serà el primer cop que escapulats i espanyolistes jugaran un encontre de lliga en aquest indret. Daniel Grácia Álvarez, del comitè territorial català, delegació de Barcelona, serà l’encarregat de xiular aquest derbi.

Els de Gràcia no podran comptar amb Gatell, lesionat. El conjunt barceloní ha efectuat un total de dotze fitxatges: A la porteria, Alberto Gallego (Castelldefels), a la defensa, Alberto González (Cornellà), Narcís Barrera (Blanes), Dani Ortega (Gramenet B), al mig del camp Aitor González (Blanes), Remo Forzinetti (Manlleu), Carlos Guzmán (Masnou) , Guillem Parrés (Premià) i Dani Tacón (Sants), mentre que a la davantera, tres noves incorporacions: Cebrià Queralt (Cornellà i ex RCDE), Ramón Rovira (Premià) i Jordi Sánchez (Montañesa). Altre ex del futbol base perico en l’Europa, Raul Pociello, germà del meta David Pociello, germans aragonesos que en el seu dia van recalar al juvenil perico del Binèfar. L’entrenador del CE Europa, és Pedro Dólera.

Ambdós conjunts es van enfrontar en els Històrics, (1-1) en un partit de 45 minuts. Es de Toni Rovira no van pogué passar ronda ja que van vèncer per un gol menys al Masnou; finalment, els de Gràcia serien els vencedors del torneig. En la primera jornada de lliga, el CE Europa va vèncer 1-3 en un terreny de joc difícil i hostil com és Amposta, ocupant el segon lloc a la classificació per sota de la UD Cornellà, primer líder de la temporada.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M