dimecres, 1 de setembre del 2010

JA HI HA CARTELL
DEL X TORNEIG JOAN BABOT

Enguany el Joan Babot arriba a la desena edició. El torneig de futbol infantil que organitza la Penya Blanc i Blava de Sant Joan Despí que porta el nom d'aquest jugador de Sant Joan que va jugar al primer equip del RCD Espanyol, ha assolit aquesta fita important com és que durant deu anys s’hagi vist el millor futbol infantil en aquestes alçades de la pretemporada (el campionat acostuma a iniciar-se al següent cap de setmana, el darrer de setembre) a aquesta localitat del Baix Llobregat.

RCD Espanyol (fidel sempre a la seva cita com no podia ser d’altre manera), la UE Cornellà, el CF Damm i una selecció de Sant Joan, conformen enguany el cartell del torneig que es disputarà al Mpal. de les Planes els dies 18 i 19 de setembre.

Aquest any es disputarà els encontres en horari vespertí, donant començament la primera semifinal entre el CF Damm i la UE Cornellà, el dissabte 18 a les 17:00 hores, mentre que a les 19:00 hores s’enfrontarà el RCD Espanyol davant la Selecció local de Sant Joan Despí.
Diumenge 19, tindrà lloc el partit pel tercer i quart lloc a les 10:30 del matí, mentre que a les 12:30 es disputarà la gran final.

En el palmarès del torneig, RCD Espanyol i FC Barcelona igualen en quatre triomfs cadascun, mentre que la darrera edició, la novena, va ser pel València CF que va derrotar als espanyolistes en la final.